Kde majú šaty Enzoani v Bratislave a okolí?

Ahojte, zamilovala som sa do šiat Enzoani... mám pár úplne vysnívaných, ale páči sa mi väčšina modelov. Myslela som si, že budem šaty kupovať, aj som našla "akožeenzoani" z Číny, ale po odstrašujúcich fotkách fakeov uvažujem, že by som si predsa len šaty požičala. Našla som, že túto značku majú v salóne Mia Sposa, neviete niekto, aké sú tam ceny za požičanie? A máte tip, kde inde ešte túto značku majú? Ďakujem.
Odpovedať
1
2
hallie pokial viem tak este v jednom salone v BA maju tu znacku ale netusim ktore satky. Potom este presov a kosice a ktore ta zaujali? Lebo aj ja som mala satky od Enzoaniho :)
Odpovedať
@kikusiq ahojky, ďakujem za tip... No, model, ktorý mi padol do oka, zrejme nikde nemajú, pretože je to tea length. Budem to asi riešiť ušitím :-)
Odpovedať
a aky je to model lebo taky som este nevidela vies mi poslat foto? @hallie
Odpovedať
Elkedra :-)
Odpovedať
no pekne satky a preco to neriesis tak ze si normalne oroginal objednas cez salon? Ja som ich videla v Budapesti v jednom salone ked som tam bola na nakupy a original je ocarujuci :)
Odpovedať
@kikusiq Pretože prepokladám, že na kúpu budú šialene drahé :-)
Odpovedať
tak 200€ urcite stat nebudu ale napriklad niektore salony objednaju satky pre teba aj tak ze si ich len pozicias ze si ich nemusis odkupit
Odpovedať
@hallie ahojky, ja som 3 roky dozadu platila za saty od miasposy 350€ tusim - so vsetkym.
Odpovedať
@kikusiq Neviem, ci tie saty nie su uz aj neaktualny model. Mozem to ale vyskusat.:-)
Odpovedať
@lienka.7 jej, to by bolo super, no, mozno tam.zbehnem :-)
Odpovedať
@hallie urcite vyskusaj, za to nic nedas predsa ;-) teraz uz samozrejme mozu byt ceny vyssie, ale pamatam si, ze ja som platila 350€ za uplne nove saty (mrkni sa v albume, dala som tam nejaku foto)- cize inak by som platila aj menej. a aj ked niektore nevesty tu nadavaju na tento salon, ja som bola maximalne spokojna. dokonca som svadbu mala mimo BA a nestihala som saty vratit hned v pondelok, takze mi v pohode pani rezervovala aj dalsi tyzden, resp. termin, aby som nemusela len zbytocne kvoli tomu chodit do BA. taktiez co sa tyka skusania, nie som velmi typ, ze vyskusa "1000" modelov, prave naopak! skusala som vseho vsudo 3! siat co mi pani odporucila, sadli vsetky a vybrala som si hned tie druhe. co som skusala. ja som si odtial poziciavala nakoniec aj sperky a tiez maximalne spokojnost (tiez som dostala na ne zlavu:))
Odpovedať
@lienka.7 No, mňa by ušitie tých šiat vyšlo zhruba toľko, čo to požičanie, takže to nie je také zlé. Zistím si, aké ceny majú dnes a hlavne sa tam popýtam, či by sa dali objednať na požičanie, hoci sa obávam, že odpoveď bude nie, nie sú to šaty, čo si požičia ešte x ďalších neviest. :-) ale super prístup tam očividne majú, to poteší :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hallie ahoj ešte svadobný salón gabriela mercedes má enzoani :)
Odpovedať
@rommynka ďakujem, pozriem :-)
Odpovedať
Aj som mala Enzoani. Ja som ich kupovala v Maďarsku minuly rok za 1 300 eur. Mozes sa pozriet, mam ich v bazari.
Odpovedať
@klaba ďakujem, ale mám vybratý iný typ :-)
Odpovedať
@hallie akurat som si klikla opät tu a pozeram, ze si nasla iny typ siat a mozem vediet aky? :) Lebo velmi tie tvoje vybrate sa mi pacili boli take ine
Odpovedať
@kikusiq no, stále tie elkedry chcem :-) myslela som to tak, že iný typ ako má klaba v bazári :-) ale strašne sa mi páčia aj tieto šaty: http://www.nevesta.ua/img/tovars/143/... objavila som ich vďaka alafete (fotografka, má tu aj fotky z vlastnej svadby).
Odpovedať
@hallie No tie su tiez krasne a velmi sa mi paci, ze mas uplne iny styl a chces byt jedinecna mas moj obdiv daj vediet ktore si vyberies :)
Odpovedať
@kikusiq jej, ďakujem, v podstate mi ani nejde o to byť iná, ale takéto šaty sa mi páčia. hlavne som hľadala niečo, kde nebudem mať odkrytý dekolt. ani ramená. a stále si opakujem, že oproti tým rybičkám je výhoda, že nemusím brutálne chudnúť a stresovať sa pre svoje boky :-D. tu sa všetko pekne schová :-) tento mesiac už chcem začať riešiť látku na tie "elkedry", ak zoženiem podobnú čipku, tak zrejme vyhrajú tie :-)
Odpovedať
@hallie Tak prajem velaaaa stastia a som velmi zvedava potom na teba ako na nevestu :)
Odpovedať
@kikusiq Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, neviete mi, prosim, poradit, kde na SVK by som zohnala saty Enzoani Flora? Su to tieto: http://www.bestbridalprices.com/enzoa... Dakujem pekne :-)
Odpovedať
@didi13k skúšala si tú Mia Sposu? Skús ešte hodiť do googla svadobné šaty enzoani, či ti to nenájde ďalšie salóny.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie Dakujem za odpoved. :-) Hej, na stranke Mia Sposy som pozerala, ale nie su tam, aj som im napisala, tak uvidim, co odpovedia.. a presne tak som aj skusala hladat, hodila som obrazok siat do googla, aj znacku, ze co mi najde,ale v ani jednom salone, co som takymto sposobom nasla, tento model nemali :-( Tak uz vobec neviem a najhorsie je, ze si ani nepamatam, ako a kde som ten obrazok nasla.. :-D
Odpovedať
@didi13k Ach, no zdá sa, že s tými enzoankami je u nás problém :-( Mne v Mia Spose veľmi ochotne ponúkali iné šaty, ale keďže som vedela presne, čo chcem, tak som tam ani nešla. Ale ten tvoj typ nie je podľa mňa zase taký atypický ako môj, tak možno niečo podobné nájdeš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie No tak to dufam, ze hej :-) A dakujem este raz ;-)
Odpovedať
@didi13k nie je za čo. držím palce :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den neviem ci vam to ešte pomôže aj od juna mame otvorené štúdio spoločenských a svadobných šiat značky Enzoani v DNV BA:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?