Kde si požičať svadobné šaty v Nitre alebo blízkom okolí?

Ahojte, viete mi poradiť kde by som si mohla požičať svadobné šaty väčšej veľkosti? Potrebujem od 44,46 sama neviem akú veľkosť. Mám výšku 169 cm a váhu 85 kíl. Nechcem sa strápňovať že tam prídem a nebude mi nič dobré, tak si robím prieskum. Nemusí to byť v NR, pretože som počula, ze NR je veľmi drahá. Môže byť kľudne aj NZ, LV, SA A koľko stojí vlastne také požičanie? Potrebujem aby bolo požičanie čo najlacnejšie, pretože máme veľmi obmedzený rozpočet. Ďakujem za každý názor.
Odpovedať
objednaj si z aliexpressu aj ja som to tak riešila a taktiež mám takú veľkosť ako ty, kedy máš svadbu? šaty mi prišli o mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
Didaa a nechcete sa prist pozriet do Bratislavy? Nie je to tak ďaleko, v našej ponuke (Salón Weda, Námestie SNP 2)nájdete okrem najnovších kolekcií aj krásne výpredajové modely z predošlých sezón vo veľkostiach ako uvádzate. Predajné ceny väščiny takýchto šiat sú 199 EUR. ;-)
Odpovedať
Didaa v Našej ponuke máme pre Vás šatočky:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam rovnakú veľkosť ako ty a rozhodla som sa, že si dám šaty ušiť. Podľa toho, čo som zisťovala požičanie v Nitre je možné od 500 €, ale novšie šaty idú okolo 700 €. Šitie šiat podľa mojich predstáv ma bude stáť okolo 390 € a to nehovorím o tom, že keď ich predám, časť peňazí sa mi vráti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?