Kedy začať vyberať svadobné šaty?

Ahojte baby :) :) chcem sa spytat kedy ste vyberali svadpbne saty pred svadbou ? :) myslim casovo :) :) ja mam svadbu v septembri a neviem kolko staci ist kukat po salonoch :) :)
Odpovedať
Ma tvojom mieste by som už začala. Ja mam svadbu v júni a v salónoch mi odporučili aby som začala v novembri. A od decembra už mám šatky doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mam 13.jula a bola som dnes v jednom salóne úplne nečakane :) ale podľa mňa mám ešte čas :) v marci, apríli už budem vyberať naisto
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som svoje šaty našla v treťom salóne a bolo to necelého pol roka pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď chceš, tak choď pokojne aj teraz, ja som svoje našla 8 mesiacov pred svadbou v druhom salóne. Nové kolekcie už sú v salónoch, tak podľa mňa lepšie začať skôr než potom zistiť, že tie, ktoré by sa ti páčili, už sú rezervované na daný termín.
Odpovedať
Dakujem Vam baby velmi pekne :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v auguste, saty som bola skusat nejak vo feb. Zistila som ze ani jedny mi nevyhovoju tak som si dala usit podla predstavy, saty boli hotove 3 tyzdne pred svadbou....
Odpovedať
Profilova fotka
pokiaľ nemáš v pláne už nejako radikálne meniť postavu tak si myslím, že ich môžeš hľadať už aj teraz. keď si vyberieš napríklad šaty na šnurovačku tak keď schudneš alebo priberieš tak je to v pohode. len ak by si chcela fakt, že veľmi schudnúť tak by som ešte počkala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba sa drzat toho, ze radsej skor ist, lebo budes mat aspon vacsi vyber. Ked pojdes neskor, tak je mozne, ze uz viacere saty na dany datum ktory budes potrebovat budu uz zarezervovane.
Odpovedať
Ahoj. :) Tiež mám svadbu v septembri a šaty už mám. ;) Nechcela som sa vystaviť stresu a navyše nie som najštíhlejšia, takže som mala obavy, aby som tie správne našla a aby boli voľné.
Odpovedať
Profilova fotka
Je dobré ísť skôr ale zase treba mať na pamäti aj to, že potom už nemôžeš moc meniť postavu, pokiaľ nie sú šaty napríklad na šnurovačku, tá znesie veľa ale tiež to netreba preháňať
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Minimálne ten polrok dopredu a možno aj skôr. Ja som cca tých 8 mesiacov pred svadbou vyberala svadobné šaty, keďže som si najprv pobehala salóny a potom som si ich dala krajčírke ušiť. U nej som ich mala dosť dlho, lebo sme boli dohodnuté, že ešte tesne mi ich upraví aby boli presne na mňa. Keďže ona ma už pozná a vie, že keď mám stresy a nervy, tak vždy ešte pochudnem. Takže ja som to mala takto vyriešené
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som šaty začala pozerať 4 mesiace pred svadbou a hneď som si aj vybrala a 3 mesiace pred svadbou som si ich niesla domov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kzp zalezi od toho, ako velmi si narocna :-) Ak si taka, ze si vies vybrat v prvom obchode, tak to mozes nechat na neskor ale ak si chces pochodit viacej salonov a rozhodovat sa, tak by som uz zacala :-)
Odpovedať
tak pomaly asi aj bude cas. teda zalezi od toho ci si ich chces len pozicat kupit alebo si ich dat usit
Odpovedať
Profilova fotka
@kzp ahoj :) ja mám svadbu v septembri rovnako ako ty a zrovna dnes idem pozrieť šaty do prvého salónu :) Do telefónu mi však pani vravela, že im ešte čoskoro príde nejaká nová kolekcia pre tento rok
Odpovedať
@baluinka ano? este nemaju vsade nove kolekcia? myslela som si, ze uz ano. dobre vediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simithia spomenula som jej do telefónu, že sa mi páčili nejaké šaty, čo mali na FB a povedala, že to je nová kolekcia, ktorá im má čochvíľa prísť.. dnes osobne zistím viac, tak dám ešte echo.. :)
Odpovedať
No mne v dvoch salónoch povedali, že nová kolekcia im príde po veľtrhu v Bratislave ale nakoniec budem mať šaty z DS salón Gabriela Mercedes. Majú dobré ceny požičovného je tam veľmi milá pani predavačka a dobré skúsenosti s nimi mali aj moje dve staršie sestry. Už mám zaplatenú aj zálohu za šaty čo sa mi páčili síce predstava bola trochu iná ale to čo som chcela nikde nemali :). Nevadí tieto sú pekné a sedia mi ako uliate a dva týždne pred svadbou mi ich upravia keby sa mi zmenila postava (mám v pláne ešte trošku schudnúť)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?