Klasické svadobné šaty

Profilova fotka
Ahoj, žienky. Budeme mať iba sobáš v kostole a potom hostinu bez tanca. Môžem sa vydávať v klasických dlhých bielych svadobných šatách? Viete, počula som od jednej osoby, že nemôžem, lebo by to vyzeralo ako kar a nie svadba, bez riadnej zábavy, bez redového tanca, ako keby ten bol dôležitý. A vraj nemám už na to ani vek, ak keď sa budem vydávať prvýkrát. Moja sestra mala klasiku tiež bola len hostina. Čo si myslíte Vy, aký máte na to názor? Ďakujem za Vaše odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Maj kludne svadobne saty, len ak bude fakt iba malicka ta svadba tam by som mozno siahla po niecom jednoduchsom a nevolila by som nic princeznovske
Odpovedať
Profilova fotka
Určite si daj šaty, aké chceš :) Kašli na názory ostatných, to ti môže byť ukradnuté... Kto chce, tak ťa poohovára tak či tak... Takže si spravte svadbu podľa seba a nebudete ľutovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bridalicious Určite nie také nechcem, chcem také empírové. Mám už aj nejaké vybrané. Vďaka za Tvoj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka182 lienka, ďakujem za povzbudivé slová.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som bola na takej svadbe a nevesta mala biele saty, kratke. Po obrade bolo len posedenie s najblizsimi, bez tanca. Sice nakoniec sa aj tancovalo, ale nebolo to v plane. Ziadny program, redovy a bolo super. Niekedy tie umele programi aj tak len kazia cely chod svadby. Clovek sa najviac bavi a musi si sadnut a sledovat ako tam traposia, cest vynimkam, to zalezi od starejsieho.
Odpovedať
Profilova fotka
@cimage Aj na malej svadbe sa dá zabaviť. Však pri jedení môžeme zažiť kopec srandy.
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 ved to, niekedy to je este lepsie. Mas tam tych najblizsich a nevolas tetu z 5teho kolena, ktoru si videla naposledy na svojich krstinach. Urcite aj male svadby maju svoje caro a hlavne su menej stresove.
Odpovedať
Profilova fotka
@cimage Presne, ako vravíš, nemusíme riešiť prehnanú výzdobu, tony koláčov a všetky tie čačky. Tie peniaze radšej investujeme do domácnosti. A aby sa len niekto prišiel zadarmo najesť a potom ohovorí, tak to fakt nie.
Odpovedať
je to tvoja svadba, a ako povedal ten moj..cely ten den ma byt len o neveste a zenich je tam ako doplnok :) takze spln si to co chces a okolite reci neries :)
Odpovedať
Mam 'velmi rada' takych ludi, co sa najlepsie rozumeju svadbam - hlavne tym, kde nie su oni stredobodom a ktori riesia hlavne to, ako to bude vyzerat :))) urcite si daj svadobne saty presne take, ako chces mat; kazdy, kto ta ma rad bude stastny aj za teba, ze je to tak, ako si si priala. Ti, ktorim sa to nepaci, nemaju na prvom mieste tvoje stastie, tak ti mozu byt ukradnuti. A aj objektivne, neprinceznovkse saty su mozno praktickejsie a pasnu lepsie na takuto oslavu, ale je to ozaj len na tebe - chod si vyskusat vsetky typy, nielen tie, ktore sa hodia, mozni budes prekvapena, ake ta chytia za srdce :)
Odpovedať
@snubenka75 len smelo do toho, ak tuzis po dlhych bielych satach, tak si ich daj ;-) este ked aj mas svadbu v kostole, kludne by som si dala aj dlhy zavoj. Je to prave o tom obrade v kostole a nie o posedeni v restike, takze svadobne dlhe biele saty su tou spravnou volbou ;-) a ta osoba co ti povedala ze v dlhych satach bez tanca budes ako na kare je uplne mimo, nenechaj sa ovplyvnit takymi recami ;-) dnes je vela svadieb kde nemaju tradicne zvyky a je len posedenie ale nevesty si v pohode davaju dlhe biele saty. Je to tvoj sen, nenechaj si ho vziat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@claire767 Krásne si to napísala, ďakujem za Tvoj názor, určite tak spravím.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dievčatá, ďakujem za Vaše odpovede a názory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?