Koľko stojí vyčistenie svadobných šiat v čistiarni?

Ahoj.Mna to vyšlo 20€.
Odpovedať
@misurko179 odo mňa chceli 35€ plus som mala na seba vziať všetko riziko, že sa poškodia atď. Tak som ich normálne strčila do práčky, dala som na nich prášok na pranie, trocha Vanish-u a krásne sa vyprali.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabivik heh vidis to ako sikovno si si poradila. Pocula som aj o takychto pripadoch, kedy sa v cistiarni satam nieco stalo, no ona samotna ako subjekt za to zodpovednost nejak odmietala prevziat. Zevraj riziko... No podla mna by mali vedie, ako a hlavne co si mozu v cisteni svadobnych siat dovolit
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, prosím vás, neviete mi poradiť dobrú čistiareň v Košiciach? Moje šaty sú tak jemné, že ich nemôžem dať do práčky sú zo spodu zafúľané, tak by som ich rada dala doporiadku a posunula ďalej, lebo mi je ich ľúto ako visia opustené v skrini :-D Budem vďačná za všetky rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som svoje dávala čistiť cez salón odkiaľ som ich mala a stálo to 10€. @patricia91 Skús sa opýtať v salóne, odkiaľ ich máš, alebo možno aj v hocijakom inom ti možno poradia, kde dávaju čistiť oni šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@beiatriss no, ja som ich kupovala na Ukrajine, tak preto sa pýtam tu, či niekto nemá skúsenosť s konkrétnou cistiarnou v KE :-)
Odpovedať
Len si davajte pozor na kremove/smotanove cipky. Po prani natvrdo v pracke zvyknu stratit farbu. A tak mozete skoncit s tym ze cipka ostane biela zatial co podklad smotanovy. A zrazu aj luxusne drahe saty mozu vyzerat ako uplne lacne z ciny :-D
Odpovedať
@darklol ale tak v cistiarni by snad mali vedie, ako sa k jednotlivym materialom chovat nie
Odpovedať
@gabivik to si mala riadne stastie, ze sa ti s nimi nic nestalo. ja by som tak neriskovala! to boli pravdepodobne tvoje saty, co?
Odpovedať
@liana10 a co by sa s nimi malo stať? 😀 Sama pani v salóne mi povedala, že majiteľka šaty stále perie doma a nedáva ich do čistiarne, lebo má s tým zlé skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia91 jj, preto som napísala, že možno aj hocijakom inom salóne, možno ak by si sa spýtala, ktorú čistiareň odporúčajú tak by ti mohli poradiť.Veď dobrí ľudia sa hádam ešte nájdu a za opýtanie nebijú. Ja som mala šaty zo salónu Lucy´s, ale neviem v ktorej konkrétnej čistiarni boli, ale sú krásne čisté a nepoškodené :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
mozem sa opytat kolko takzze cistenie siat trva casovo vdaka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?