Kúpa svadobných šiat a obleku

Dievčatá kde ste kupovali svadobné šaty a oblek pre ženícha? Nechceme si ani požičiavať ani dať šiť ani objednávať z internetu ale kúpiť hotové, poraďte nejaké konkrétne obchody kdekoľvek a kľudne aj v zahraničí kde sa oplatí ísť. Ďakujem.
Odpovedať
@rosarioa Teraz má veľa salónov výpredaje. Skús niečo pochodiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobne saty kupis bud v salone, teraz zvyknu predavat starsiu kolekciu alebo na veltrhu ked bude :) A oblek by som zhanala teraz v obchodnych centrach, v kazdom sa najde takyto nejaky obchod a teraz pred stuzkovymi zvyknu mavat fajn akcie ;-)
Odpovedať
ja som si sice saty kupila z netu, ale oblek pre zenicha riesime cez kamenny obchod. Na Kamennom namesti pri Tescu. Lombardi FH. Maju krasne a aj originalne obleky,ktore nema kazdy druhy, takze skus si ich pozriet na FB.
Odpovedať
Profilova fotka
Nad Polskom si nerozmyslala? Tam chodi vela bab na svadobne roby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa vám to oplatí tak Poľsko :) Kľudne aj do salónu si choď vybrať tam mávajú celkom pekné a za dobré ceny :) A oblek aj na normálne na trhu tam zoženiete..
Odpovedať
@rosarioa v salonoch popozeraj svadobne saty a chlapovi oblek skus v Ozete alebo v nejakom taktom obchode. Tam ich maju kopu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som si kupila saty vo Wedding Avenue, aj teraz maju výpredaje a určite pozri aj WEM, ale tam budu o cosi drahsie a super volba kupit si saty ;)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme oblek kúpili v Ozete a svadobné šaty som kúpila v salóne vo výpredaji :)
Odpovedať
Profilova fotka
Do Poľska alebo na Ukrajinu choďte kupovať šaty a oblek, tam to budeme mať aj o tretinu lacnejšiej ako na Slovensku a kvalita bude prakticky tá istá :) Pokiaľ nebudeš brať nejaké šaty priamo od návrharky ale to asi nie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?