Kúpila som šaty cez inzerciu a predávajúca ma oklamala vo veľkosti

Profilova fotka
Ahojte.Potrebujem poradiť..Kúpila som tu nádherné šatky od jednej predávajúcej a ked prišli som zistila,že ňou udané rozmery nie sú ani zdaleka pravdivéUvádzala veľkosť 48,ale už na prvý pohľad bolo jasné,že je to 40 tka.Peniaze mi vrátiť nechce,pretože je v nemocnici a bude za chvíľu rodiť a povedala,že nemá na to nemá čas a že ich mám predať do nejakého salonu. Apelovala som,že toto sa nerobí,že niekotrí ľudia nemajú peniaze na daľšie šaty,že som si na ne odložila z rodičovského,ale bez odozvy. napísala som jej,že ked mala čas ich predávať,prečo teraz nereaguje.Ale jednoducho ma ignorovala.A viac nekomunikovala.Na šatkoch mi chýba zhruba 9 cm aj viac a ja teraz neviem,čo robiť.Máte niektorá takúto skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte aby som upresnila situáciu,pýtala som sa jej,či šatky budú sedieť na moje miery,ktoré som jej uviedla a povedala,že áno.
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodne to neni prijemna situacia. Aj ja som mala takuto skusenost. Kupila som maminke kostimcek. A tiez prisiel inej farby a velkost nesedela. Predavajuca sa uplne odmlcala. Na maily nareagovala. Potom napisala jeden taky nemastny-neslany a viac ticho..neskor som od ostatnych dievcat cez forum sa dozvedela ze aj ich tak oblafla. Tak som sa nastvala, ze som napisala ostrejsi mail, ze mam celu mailovu komunikaciu, neni problem zistit IP adresu a ked do urciteho casu nevrati peniaze alebo nedojde k naprave veci tak to cele posuvam na policiu ako podvod...zazrakom este v tej den prisla odpoved :-D a o par dni aj peniaze na ucte sa objavili naspat. Sice potom este prisiel mail ze preco sa vyhrazam a take bla-bla, ale inak sa to fakt uz nedalo riesit. Ja tiez predavam nejake vecicky, ale snazim sa odpovedat dievcatam co najviac a co neviem (rozmer) tak to premeram alebo odfotim nanovo. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
takisto to porieš ako eliska31, proste za podvody sa može ísť aj do basy, tak ak tam dotyčná predávajúca nechce skončiť, určite ti peniažky vráti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Musim upozornit ze to nebude prijemna komunikacia! Nechcem naozaj nikomu ublizovat (mozno naozaj rodi) ale to su klasicky vyhorvorky pri odmlcani: idem rodit, som v nemocnici z vaznych zdravotnych problemov, odcestovana v zahranici pracovna cesta...svadobne saty neni mala financna polozka a kazda sa z nas tesi ked najde tie svoje vysnivane. Je mi to luto, ze si tak dopadla, urcite si sa na ne velmi tesila. Mozno ona chcela povedat tymi rozmermi ze sa do nich vmestis (stavim sa o moju vyplatu ze vzadu maju snurovacku :-D )
Odpovedať
@risk66 no uz ked si vezmeme tu druhu foto, tak to na 48ky nevyzera... aj ja predavam dake veci, aj som uz kopu predala a vzdy som sa snazila vec zabalit a odoslat tak aby prisla v poriadku, resp. co najpresnejsie popisat a pofotit aby ani nahodou nemal kupujuci pocit ze s nim bolo vybabrane.. :-| tiez som za to ze treba urobit bububu nech si nemysli ze moze robit taketo veci a odo mna nech je zrovna aj na stole porodnickom, alebo pod nozom, nech sa laskavo venuje 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak že dievčence práve si dotyčná zmazala inzerát ,na o čas mala
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím, netreba sa s ňou serkať, napíš jej že maily máš, vieš dokázať aj prevod peňazí, že ak ti ich do 3 dní nevráti podávaš trestné oznámenie... ja by som bola maximálne naserkaná a nevyložila by si do okna čo by som jej ja napísala! pevné nervy ti prajem a prípadne napíš ako sa to vyriešilo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Napis adminovy tiez co sa stalo. On ti tiez pomoze a usmerni...drzim prsteky! To ze zmazala inzerat, znamena, ze maze stopy po sebe :-S Lenze problem je vtom, ze co raz clovek da na net, aj ked zmaze a mysli si, ze to zmazal je to "uschovane". Staci sikovny macher do PC a IP adresa je na svete s presnym casom co sa dialo vsetko. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz som napísala Adminovi,tak uvidím.Som z toho normálne na nervy. :-( a je mi do plaču.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dievčence,dobrá správa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Som jej napísala,že podám na ňu oznámenie,ak mi nevráti peniaze,že som si prefotila celú našu komunikáciu a teraz mi napísala,že peniaze mi vráti,ak ich bude mať v pôvodnom stave,inak že sa somnou nemá o čom baviť.Len zas sa bojím,že čo ak povie že som šatky poškodila,alebo čo?
Odpovedať
Profilova fotka
Pofot si saty alebo sprav video a na tom videu ich aj zabal :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Napísala mi,že to ona ma zažaluje,lebo som použila jej fotky pri predaji šatiek,a aj za to ak tam v balíku nebude všetko ako má
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a nakoniec klamem ja :-| mi napísala
Odpovedať
Profilova fotka
@risk66 na to sau z vykasli, to su len taky vykriky do tmy z jej strany! uz nevie ako by ti uskodila. nenechaj sa rozhodit, sak saty si ani nenosila. proste jej ich posli najlepsie na dobierku, nech to mas iste, a uz na nu nereaguj. skoda sa rozculovat koli takemu cloveku.
Odpovedať
Profilova fotka
A to uz ako aj porodila tak rychlo ze reaguje na teba? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je des... mna by slahlo na tvojom mieste :-(
Odpovedať
Profilova fotka
No sugarfree999 ja som si dobre poplakala :-(
Odpovedať
no takže takto, každý zákazník má podľa zákona nárok vrátiť tovar do 7 dní, pokiaľ s ním nie je spokojný, či to už veľkosťou, predstavou, farbou......ak to nejde takto, tak to začni riešiť súdnou cestou, pretože máš nárok na peniaze, ktoré si jej za šaty uhradila
Odpovedať
@risk66 mne sa stala presne opacna situacia. Predavala som svadobnu vestu, slecna sa ma spytala na miery, tak som ich uviedla aj do inzeratu, napisala, ze sedia jej snubencov, nechhc jej ju poslem a dala mi adresu. Tak som jej ju druhy den poslala a ani jej este nedosla domov a napisala mi, ze ona zle zmerala chlapovi pas a ze nech jej vratim peniaze za vestu.... Ze ona sa proste zmylila a to som jej napisala presne miery kolko ma ta vesta. Takze som bola z toho pekne na nervy, nakoniec som jej ziadne peniaze nevratila, je to jej chyba, ze to kupila aj ked vedela, ze jej to nesedi... ale tiez som bola z toho smutna,, ze ako mam postupovat.
Odpovedať
@risk66 napiste adminovi, co sa stalo a ze vam to nechce zobrat naspat. mne zatial vzdy pomohol a dostala som peniaze spat, ked ma nejaka predavajuca oklamala. oklamala vas vedome a to sa nesmie. a ona vam najskor ma poslat peniaze a potom vy jej saty. tak ako aj vy ste jej poslali predpokladam peniaze a ona vam saty.
Odpovedať
@stanislavao prosim vas, a ako sa da napisat adminovi?
Odpovedať
Profilova fotka
@terus00 pozri dolu na stranke, po lavej strane mas - Mam otazku na Asmira Team
Odpovedať
Profilova fotka
stanislavao no ona mi šatky poslala na dobierku.
Odpovedať
@terus00 tu dole na stranke mame cely Asmira Team - to su admini. tak si niekoho z nich vyberte. ja osobne odporucam martina jasana - velmi sikovny, mne vzdy pomohol. neposte do toho ze mam otazku na asmira team, ale jedneho si vyberte a napiste mu priamu do IP spravu. skorej sa dockate odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
tak že dievčence,za šatky mi dnes prišli peniažky naspäť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
prosím pomôžte mi tiež som si takto kúpila svadobné šaty za 115 eur nesadli mi a tak ako sme boli odhodnuté som ich poslala späť s tým že pani povedala že si ich preberie. šaty však neprebrala a bránila sa tým že bola na dovolenke šaty prišli spať a teraz mi vôbec neodpisuje :( našla som si na ňu kontakt na facebooku napísala som jej a ona si ma zablokovala inzerát so šatami zmazala čo mám robiť :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?