Kúpili by ste šaty cez Aliexpress?

Profilova fotka
Dievčatá, našla som si šaty...pre mňa sú prekrásne..no su z aliexpressu za smiešnych 75 eur. Riskli by ste to?aké máte skúsenosti??
Profilova fotka
@felinda ja som tiez nasla saty, ktore sa mi pacia na light in the box. Stoja nieco cez 200 eur ale povedala som ze urcite skusim. Vela bab tu pisalo ze si objednavali saty cez internet a boli spokojne, ale su aj take ktorym prisla domov hotova pohroma. Co som si vsimla radia citat ci hodnotenia predajcu alebo konkretneho produktu. Moj nazor je taky ze by som to za tych 75 eur riskla. Ak budu krasne ako na obrazku budes sa tesit z vyhodnej kupy ak budu "pohroma" mozno ta to bude mrziet, ale tych 75 eur az tak vela nie je. :)
Profilova fotka
tiež som nas tým tak uvažovala..že v živote som už horšie investovala 75 eur...ale asi si kupim vačšie číslo a dám si ich upraviť..no najhoršie je, že u nás v salónoch nemaju na skúsku ani jeden kus kratších šiat..dufam, že v tom budem vypadať ako tuleň 8-)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@felinda presne ako vravis. Myslim, ze my zeny dokazeme urcite investovat aj horsie 75 eur a mozno aj viac takze chod do toho!!! Ked sa predsa len rozhodnes objednat ich tak prosim foto a vyjadrenie tvojej spokojnosti prip. nespokojnosti. :)
@felinda inak co sa tyka aliexpressu skus tieto saty pohladat aj u viacerych predajcov ktori maju viac fotiek...totiz ja som nasla jedny saty ktore sa mi pacili, boli tam len asi dve taketo "umelecke" foto a inde mali aj realne foto takze ti to mozno pomoze pri rozhodovani....a taktiez aj feedback na produkt ti pomoze, nie len na predajcu...budes vediet od ostatnych co objednali tieto saty ci to nie je smejd ;) Btw ja akurat ocakavam objednavku brosni do kytice odtial
Ahojky, ja som si od nich ešte nič neobjednala. No kamoška mi nedávno odporučila túto stránku, objednáva od nich oblečko pre seba aj dcérku a zatiaľ bola vždy spokojná. Tiež rozmýšľam nad kúpou svadobných šiat odtiaľ :-)
Profilova fotka
Ahoj aj ja sa chystam si odtial objednat saty,no este som sa nerozhodla na 100% ale asi to tiez risknem za tie sumy co tam maju :) zatial som nic negativne na tu stranku nepocula :)
ja som si objednavala z aliexpress a som velmi spokojna vyborny material krasne usite dobra cena posielali mi fotky pocas sitia rychlo usite aj dorucene odporucam
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ninamato ahoj nemohla by si poslat link na tie saty? alebo aspon predajcu? dakujem :-)
Profilova fotka
@ninamato za aky dlhy cas ti prisli od objednania?
baby...ja som si objednala z ali....vyšli ma na 60€...sú niekde na ceste.....ako prvé som si objednala popolnočky...a sú úžasné...materiál je iný než je v salonoch.....ale sú ľahké, pekné na pohľad a dobre sa v nich cítim...btw....kúpila som popolnočky za 40..a v salone ich LEN POZICIAVAJU za 129 :-D
Profilova fotka
Ahojte, tak aj ja prispejem svojou skusenostou...Bola som skepticka a bala som sa...saty ma vysli aj s clom 120 eur, cakala som na ne mesiac, no mozem povedat, ze sa oplatilo..samozrejme, ze nie su celkom vernou kopiou obrazku, teda originalu, ale aj tak su uzasne :) pripajam foto a link pre porovnanie :) http://www.aliexpress.com/item/Free-S...
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@misifuska krasne sedia :) site na mieru ? :)
Profilova fotka
@kruela02 Dakujem :) Nie su na mieru, objednala som si konfekcnu velkost, aka mi vysla v ich velkostnej tabulke, na mieru je len dlzka..Sedia ozaj perfektne :) Cely vrch je spevneny kosticami...Dokonca maju aj vsitu spodnicu, takze sukna krasne ´stoji´ :) Urcite odporucam predajcu :) Dotycna Leona odpisala na kazdu moju spravu, dokonca mala doplnujuce otazky, co sa teda casto nestava, jednoducho usiju a maju na haku, ale tato Cinanka je proste super :) K satam mi poslala aj 3 nahradne gombiky :) A dostala som aj darcek :) poslala mi ruz na pery k tomu :) Sice otrasne ruzovy, ale snaha sa ceni :)
Profilova fotka
@misifuska taky pristup sa mi viac než paci :) len skoda ze z ich ponuky som si nevybrala :(
Profilova fotka
@kruela02 No je tam kopec inych, spolahlivych predajcov, len treba hladat :)
@misifuska a prosim ta kvalitovo ako? myslim material? skusala si aj niekde v salone? vies porovnat kvalitu. Ale vyzeraju dobre
Profilova fotka
@miseles V salone som neskusala, takze porovnat velmi neviem, ale podla mna su kvalitne..Najspodnejsia vrstva je spodnica s velmi tvrdeho tylu, je jednovrstvova, ale pekne formuje suknu, a zvnutra vobec neskriabe, potom je stredna - hlavna vrstva sukne, ktora je z dvojvrstvoveho satenu, a vrchna vrstva je organza, velmi jemnucka, nazehlena tak aby boli pekne zahyby...Co sa tyka dekoltu, tak vrch je vystuzeny kosticami az po pas, takze pekne tvaruju, ramienka su z nejakej sietky pokrytej cipkou a kamienkami..Musim priznat, ze ta cipka trosku skriabe, ale snad sa to podda este :)
Profilova fotka
@misifuska .. len skoda ze real foto nema kazdy kuuurnik
Profilova fotka
@kruela02 Tak jasne, to by bolo super, to by sa vyberalo jedna radost :) Ja som sa samozrejme tiez riadne bala, ze aka handra mi pride, ale za tu cenu som si povedala, ze aj keby, tak ma to nejak nepoznaci :) A risk je zisk predsa :)
Profilova fotka
@misifuska to mas pravdu :) ja pri mojom "štasti " :D radcej neriskujem :D a preto som rada ze sa naslo par nevesticiek ktore maju vacsiu odvahu ...objednali a vyplatilo sa :) a potom ich otravujem informaciami :D :)
ja som chcela tiez z ali ale kedze mi ani jeden predajca neodpisoval tak som sa rozhodla opat raz pre ebay :-) objednala som si tieto dvoje http://www.ebay.com/itm/121251558524?... http://www.ebay.com/itm/171120383641?... ceny su uplne smiesne, takze aj kebyze nepridu uplne perfektne myslim, ze to nebudem lutovat :)
Profilova fotka
@cincirela Velmi pekne, a vzhladom na tu cenu ...waw
@misifuska dakujem :-) ked pridu hodim fotky ake su naozaj
Profilova fotka
@cincirela Jasne, uz sa tesim :)
@misifuska takto su realne, nie su zle aj material je ok ale na mne sa mi nepacia :-)
Profilova fotka
@cincirela neviem... mne pridu krajsie dokonca nez original :)
Profilova fotka
@cincirela su velmi pekne , zalezi vsak na tebe, ako sa v nich citis, ze ako sadnu na postave a tak...
@misifuska no mne su dost velke a tie ramienka su mi zase kratke, takze kosiky co maju byt na prsiach ja mam nad nimi takze vyzeram smiesne :) su na nizsiu postavu. ale material je ozaj dobry az som bola prekvapena
Profilova fotka
ja som si kupila svadobne cez aliexpress a som maximalne spokojna vyzeraju presne ako na obrazku a stali 52€ :D

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?