Kupiť alebo požičať svadobné šaty??????

Ahojte kočky....aký názor máte vy? Kupiť alebo požičať? Ja sa neviem rozhodnúúúť...Mám veľkú dilemu.....Požičiam si šaty tak sa si s ničim nemusím robiť starosti ale dám za to peniaze a po svadbe nebudem mať z toho nič.....Kúpim šaty - ešte neviem kde, mam obavy kupiť cez net, že čo mi príde....a ak prídu aj také aké majú tak čo potom s nimi po svabde...nechať si ich alebo predať (podarí sa)?..........Ďakujem za radu
Odpovedať
Ja osobne, si šaty dávam šiť v salone na Ukrajine.Nie na trhu, ale v meste. Obzrela som si material a som spokojna. Usitie má bude stáť cca 250 eur. Kamarátka, ktorá má svadbu teraz v sobotu, si dávala šiť v poľsku a bola veľmi spokojná. Sesternica mala z požičovne za 350 eur, na svadbe jej stupili na tyl..a musela doplácať 50 eur...takže ja osobne som za usitie..keď ich znicim sú moje :-) a keď neznicim, možno predam :-)
Odpovedať
Ja som kúpila, využila som výpredaj v salóne. Mam šaty za cenu pozocovneho, sú originál, sú moje a keď ich náhodou nezničím možno ich aj predám. ;-) skús tak
Odpovedať
lepšie je mať vlastné
Odpovedať
Ja som mala šaty požičané - presne ako hovoríš, nemáš starosti, sú pripravené a upravené presne pre Teba. Máš širokú paletu možností, aké šaty si vybrať. A v mnohých prípadoch sú to šaty, ktoré by si bežný človek nekúpil, pretože ich ceny sú vysoké. Je pravda, že sa ich potom musíš "vzdať", aj sa priznám, že keď som moje vracala naspäť, tak sa mi slzy tisli do očí, ale na druhej strane - čo by som z nich mala, keby mi viseli v skrini? Možno by som si ich mesiac po svadbe pozerala každý deň, ale potom by už zrejme len zaberali miesto v skrini. Teda nad kúpou som neuvažovala, cez net kúpiť by som si vôbec netrúfla a či by sa kúpené podarilo predať ... to je vec náhody alebo šťasteny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež za ušitie... vôbec som sa o ne nebála - užívala som si ich celý deň a asi s požičanými by som nemohla urobiť radosť deťom - trošku ich "povoziť" :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som isla sa poobzerat a pripadne vyskusat saty do salonu a jedny sa mi velmi pacili a povedali mi ze pozicovna cena je 150€ ale ze su vi vypredaji tiez za 150...tak som ich kupila a este mi ich pred svadbou aj upravia....su znackove...krasne...lacne..a hlavne-su moje :)
Odpovedať
hydrangeapeony a kde si si dala ušiť?
Odpovedať
Ja som bola teraz v sobotu obzerať šaty. Uvažovala som pred tým že si objednam šaty z ebay no bojím sa že neprídu v dobrom stave a či vôbec prídu,je to risk... nakoniec som skúsila trojo šiat, samozrejme mali aj tie čo som si chcela objednať,, smola bola tá že ma strašne rozširovali, v zrkadle som videla veľkú tortu s mojou hlavou, fakt pohroma..vyhrkli aj slzy sklamania.. nakoniec milá predavačka našla šaty ktoré sa mi na prvý pohľad zapáčili a padli mi ako uliate. Iné šaty som ani neskúšala,sestry ma v tom podporili a som moc vďačná im aj predavačke. Za požičanie šiat zaplatím 320€ a mám v tom = šaty, kabatik, 2x závoj, ozdobu do vlasov, bizuteriu, šaty na prezlecenie, šaty pre dievčatko, ozdobu na auto, dáždnik, vankúšik na obrúčky, a ešte niečo ale hneď má nenapada
Odpovedať
Profilova fotka
Ušiť! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa pôvodne rozhodla požičať. Vzhľadom na moju nízku postavu mi všetky ,,tety" v salónoch núkali len tie volánové sukne (aby nemuseli šaty skracovať) a ja som chcela hladkú tylovú sukňu. Nakoniec som v jednom salóne našla moje vysnívané - Enzoani - nakoľko cena za požičanie bola takmer 800 € - odfotila som sa v nich + posťahovala z netu obrázky týchto šiat a dala si ich ušiť za 350 € u Isifi11 (boli tu o nej písané už viaceré diskusie). A výsledok bol super - šaty sadli ako uliate, dokonca nebolo treba upravovať ani dĺžku + vyžehlené. Určite odporúčam vlastné - bol to úžasný pocit môcť s nimi na svadbe robiť čo chcem a nebáť sa, či sa neroztrhajú alebo inak nepoškodia). Sesternica mala požičané - počas večera ich mierne roztrhla a potom strávila pol hodinu na izbe, čo sa to snažili zošiť tak, aby sa šaty ešte viacej nepoškodili.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna tiez usit...ja som si tiez davala sit saty a nelutujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@daduska2727 mne šila šikovná Natasha Azairy - Natalia - tu na MS :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@daduska2727 urcite kupit. neuzijes si tu svadbu tak ked budes davat cely vecr pozor na pozicane saty. Daju sa kupit aj krasne saty do 200 eur. pozri bazar tu na MS.
Odpovedať
Profilova fotka
@hydrangeapeony aj mne šila natasha azairy z tadiaľto a absolútne neľutujem:) cena bola super:) a ich prístup je ukážkový:) pretože na 3x mi ich museli zúžiť a nikdy nepovedali NIE:) ak by som si chcela dať ušiť zase niečo, tak určite len k ním:)
Odpovedať
@daduska2727 ja som si pozicala, chcela som saty len od Pronovias kvoli spanielskej cipke a kedze saty stali na zakupenie 1500€ a ja som nechcela robit kompromisy pozicala som si ich za 600€. A pozor som vobec nedavala a ani trosinku neboli znicene, tak som sa potom v salone pytala ako je to mozne a vraj kvalita sa tak rychlo neposkodi ;-)
Odpovedať
mozete mi poslat link na tu natasha azairy...lebo ju tu neviem najst ...dakujem :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
@daduska2727 http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?