Mám si kúpiť tieto svadobné šaty?

Veľmi sa mi páčia tieto svadobné šaty, ale neviem sa rozhodnúť či si ich mám kúpiť alebo nie. Bolo by potrebné ich skrátiť aj zúžiť... Čo myslíte???
Odpovedať
cena? su pekne aj Ti pristanu, zvazila by som este cenovo ci by mi nestacilo si ich len vypozicat...
Odpovedať
podla mna nekupovat :-)
Odpovedať
Nie sú ti trochu veľké? Myslím v páse. Viazačka je nadoraz stiahnutá, tam by mala byť trošku väčšia medzera. A ešte viac by ti zvýraznili pás, keby boli o číslo menšie :) alebo zúžené tieto.
Odpovedať
@genijulka mne sa tiež páčia a podľa môjho názoru ti aj idú:-) Koľko by ťa stáli a koľko by stálo zúženie? Máš nejakú krajčírku ktorá by ti ich vedela za rozumnú cenu upraviť? Lebo predsa len svadobné šaty upravovať je trošku drahšie ako len klasické šaty. Ale pokiaľ je dobrá cena, tak by som išla do toho:-)
Odpovedať
@sirlinka Šaty stoja 200 eur, takže to nie je až tak veľa. Predáva ich nevesta, takže prichádza do úvahy len ich kúpa a nie požičanie.
Odpovedať
@noij Áno, sú mi trochu veľké a aj dlhé. V prípade, že si ich kúpim, tak budem musieť hľadať krajčírku, ktorá by mi ich zúžila aj skrátila.
Odpovedať
@mironion Aj mne sa veľmi páčia, ale chcela som nájsť šaty, v ktorých by sa dostavil ,,wow efekt" a všetci by si povedali, že som v tých šatách krásna. :-D Práve preto neviem či sú tie pravé.... Nepoznám žiadnu krajčírku, ktorá by mi ich vedela upraviť za rozumnú cenu, takže by som musela hľadať. Šaty stoja 200 eur a neviem koľko by ešte stála ich úprava. Proste sa neviem rozhodnúť. :(
Odpovedať
@genijulka a ten wow efekt si teda nepocítila keď si si ich obliekla? Ešte by som ti poradila že sa choď popozerať do salónov, vyskúšaj si aj tam nejaké šaty a uvidíš či v niektorých "wow efekt" zažiješ a na základe toho sa potom rozhodni. Ale čo sa týka ceny, tak tá je super. Lebo za požičanie šiat sa teraz platí tak od 500-1000€. Takže aj keby dáš nejakých 100-200€ za úpravu, stále to máš super cenu:-)
Odpovedať
@genijulka hľadaj ďalej, keď ti ich aj upravia tak aj tak to bude vidieť, keď to to nie je úplne podľa tvojich predstáv nechoď to toho
Odpovedať
hladaj dalej, za upravu siat zaplatis viac ako by si chcela....
Odpovedať
Profilova fotka
Kup si ich ak si sa v nich citila ako princess. Sikovna krajcirka zobere tak za skratenie 20e a zuzenie tak 10 a mas to super
Odpovedať
@genijulka tiez som toho nazoru ze by si mala este pohladat ak ti to teda nesuri a mas viacej casu do svadby este. Ako su pekne ale nie su nicim vynimocne. A pokial si sa do nich na prvy pohlad nezalubila tak to nema zmysel silit
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@genijulka skus si pozriet este ine saty, ci si si ich uz kupila? Oni nie su skarede ale tebe by sa hodili ine svadobne saty :-) Volila by som bez ramienok a naspodu trosku uzsie :-) Ale je to na tebe. Tebe sa musia hlavne pacit :-)
Odpovedať
@genijulka Podľa môjho názoru sú tieto šaty pekné a ešte za takú cenu. Za upravenie dáš si myslím že najviac nejakých 100€ a si zober že potom ty ich môžeš ďalej predať :-)
Odpovedať
@mironion Wow efekt som nezažila keď som ich mala oblečené. Síce sú strihovo aj výzorovo dosť podobné mojím vysnívaným šatám, ale predsa len nie sú tie pravé. Rozhodla som sa teda, že budem hľadať ďalej.
Odpovedať
@12kamka17 Šaty som nakoniec nekúpila. Páčia sa mi aj korzetové šaty bez ramienok. :-) Ale keďže mám na ľavej strane chrbta pod plecom keloidnú jazvu, tak ju chcem zakryť aspoň ramienkom, aby zbytočne nevzbudzovala pozornosť. Jazva má dosť obmedzuje pri výbere šiat. :-( Svadbu máme v júni, takže mám ešte čas hľadať tie pravé šaty. :-D
Odpovedať
drzim palce :-) nech nájdeš co hladas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina757 nam skracovali zavesy za 10 e :D :-x a to je jeden rovy sev. teda pardon dva.
Odpovedať
Profilova fotka
No? Tak toto bolo drahe. Mne saty skratila lacno a este satenovu spodnu vrstvu pekne obsila. Som mala stastie na cenu i na krajcirku
Odpovedať
@genijulka dobre si sa rozhodla:-) Určite niekde na teba čakajú tie pravé, pri ktorých ten wau efekt pocítiš:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@genijulka pozri myslim si, ze sa nemas za co hambit. Tiez mam jazvicku a kedysi som sa za nu hambila, ale teraz ju beriem ako sucast a nehambim sa uz za nu. Je moc velka alebo je mala? Ak ti to az tak velmi vadi, tak si ju skus prekryt make-upom alebo pudrom, mozno ti to pomoze. Ale nie je dobre, ked sa budes obmedzovat vo vybere siat kvoli nej :-) Mozno by si ju nikto nevysimol :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?