Máme dieťa a svadba bude malá. Aké šaty si mám obliecť?

ahojte, budeme mat obrad v piatok, iba s najblizsou rodinou a potom posedenie v restauraci. Oslava bude v sobotu, na chate gulas party uz s komplet celou rodinou... saty asi nechcem biele, mame uz dieta a nejako sa mi to nehodi, neviete nieco poradit? nemali ste tu niekto takuto svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať na svadbe biele šaty a tiež máme už dieťa, beriem to tak, že sa vydávam 1.krát, takže môžem byť v bielom...ale zase mi máme svadbu normálne v sobotu a veľkú..ale keď nechceš byť v bielej, tak zvoľ krémovú alebo ružovkavú..je to na tebe, aká farba sa ti páči...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mame 2 deti a mali sme taku malu svadbu, 11 ludi, obrat a obed v restauracii. Saty som mala dlhe, farba ecru (smotanove? ;) ) kuk moj bazar pre inspiraciu :). Preco aj biele by boli fajn, hlavne aby si sa dobre citila.
Odpovedať
aj my mame synacika, bude mat 2 roky, a svadba v satoch normalne v sobotu, hostina do cca 30 ludi,, neviem preco sa ti nehodi ze by si nemala mat saty svadobne, ved si mlada a ides sa vydavat prvy krat , tak ako ja, takze pekne svadbicku, aj ked poskromnejsie s par najblizsimi ale treba si uzit ten svadobny dnik,,,, ci s dietatom alebo bez.. ved to nie je vada ze mame uz nase male lasky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas2012 aj ja mám taký názor...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 @lukas2012 len biele šaty boli pôvodne preto, leb žena bola panna (teda čistá, biela..), keď sa vydávala, nie preto, že sa vydávala prvý krát.. @meggie33 mali sme takú svadbu v rodine, sesternica mala broskyňové šaty, také jednoduché.. ak by si chcela možno aj fotku niekde vyhrabem :-)
Odpovedať
@barumienka no a ta zena co ako nema dieta a v tejto dobe sa vydava, ta tiez uz nie je panna, aspon teda urcite vacsia cast, cest vynimkam ,,, proste panna nepanna, je pekne ked v svadobny den ma zena biele, alebo smotanove proste blede pekne saty, a nie nejake tmave, proste svadba a saty = biela farba (alebo resp.odtiene bledych farieb teda)
Odpovedať
@meggie33 ja tiež špekulujem, svadba bude len na matrike a potom obed a domov, hľadala som biele alebo maslové šaty a nič neviem také jednoduché nájsť, asi sa poobzerám aj po nejakých slabo ružových, alebo také niečo, určite nechcem klasické svadobné ale spoločenské, nech ich môžem aj potom využiť
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam 2 dcerky a svatbu budem mat v aprili a budem mat tiez biele saticky nevidim v tom problem , podla mna je to na kazdom kto si ake vyberie ved svatba je len raz za zivot
Odpovedať
Profilova fotka
@lukas2012 ja len vravím, že niektoré ženy (možno z rešpektu tradície, alebo z iného dôvodu) si biele šaty v takomto prípade nedajú a ja s nimi súhlasím :-) ozaj, možno by bolo zaujímavé sledovať, keby tú tradíciu ženy začali dodržiavať.. :-) ale táto téma je o inom :-)
Odpovedať
No moj ty boze dievcata,ved sa vydavame iba raz.Ja mam doma dve dcerky a vydavam sa v auguste.Bude to väcsia svadba,a saty budem mat take ake sa pacia mne,ako princezna:) Je dolezite sa dobre citit a nie pozerat na tradicie alebo to co ludia povedia.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my uz mame dve deticky a budem mat biele saty :) paci sa mi to a chcem raz za zivot byt princeznou :) a budu mat aj velku suknu, takze o deticky sa budu starat hostia, nie ja, je to nas den a chceme si ho uzit a chvilku nebyt praktickými rodičmi, tymi sme kazdy den :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame 7 mes. dieta a svadba bude v auguste, saty chcem biele alebo smotanove (podla toho co mi viac pojde k pleti :-) ) a svadba bude normalna cca 60-70 ludi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@barumienka ale dnes nie sme ako kedysi...povedz mi ktorá baba je panna teraz, keď sa vydáva... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 ja ich poznam minimalne 10 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barumienka tak to máš šťastie..ale to sú isto nejaké pánbožkárky, čo večne spínajú ruky v kostole... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 nemyslím, že by si mala posudzvať ľudí, ktrých nepoznáš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barumienka tak priamo tieto nepoznám,ale takýto typ báb poznám.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som povodne chcela tyrkysove, ale jedny biele sa mi tak zapacili, ze som si ich kupila. a aj zavoj budem mat !!! ja sa teda uz viackrat vydavat nebudem... a kazda ma pravo byt princezna... kazda si to ma uzit a zazit. syn ma 10 a mala ma 3. ja mozem zato, ze sa moj drahy rozhybal az teraz???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?