Mate skúsenosti so svadobnými šatami z Ukrajiny?

Najradšej by som chcela šaty s dlhými rukávmi s čipkou...pocula som ze na Ukrajine majú šaty zn.Milla Nova (zrejme je Ukrajina vyrobcom)..len netuším kde ich tam mám hľadať(mesto,blsak/obchod...atd) Ak by ste vedeli niečo tak prosím HELP MEE :-) :-)
Profilova fotka
poznam iba Oksanu na Ukrajine má 2 svadobné salóny jeden je hneď za hranicou Slemence a druhý je v Užhorode, má tam na výber dosť siat + ušije aké chceš podľa obrázka cena je od 120-390 € samozrejme ma aj za 790 ale to už sú tie výstavné kusy čo dáva na súťaže ale sú samozrejme predajne :) Toť moja skúsenosť o iných salónoch neviem ;)
Profilova fotka
To bude pravdepodobne v Užhorode. :) Ja som tam bola ale iba na trhu, nie v meste, takže ti neviem bližšie napísať.
ahoj....co som nasla na nete, tak najblizsie asi k SK hraniciam to bude v Mukaceve alebo v Lvove.... http://millanova.com/shops/ ... v linku si vyber krajinu a mesto Mukacevo a Lvov a tam mas presne adresy.....najlepsie sa oplati ist normalne busom napriklad z MI, chodia aj do Mukaceva, lebo ked ides linkou stoji sa kratsie na hraniciach..... a tam odporucam vziat taxi, a ten ta uz odvezie na konkretne miesto... :-)
Ďakujem žienky :-)
@ariannazara , prosimta do Oksany v slemenciach mozem ist ktorýkoľvek den ? :-)
Profilova fotka
@zuzanka66 okrem pondelka, pondelok trhy niesú
@ariannazara. Dakujem Ti ! :-)
@zuzanka66 ja mám tiež šaty ukrajinskej značky. Na Slovensku sa dajú kúpiť v salóne Giovanna v Bratislave. Pracuje tam veľmi milá pani, všetky šaty, ktoré v salóne majú sú krásne. Ja som chcela čipkované princeznovské s polodlhými rukávmi, a presne také som tam našla. Skús si ich pozrieť na internete, nemajú tam všetky šaty, ktoré sú v salóne, ale keď tam prídeš, určite si nejaké vyberieš a ak nie, a ak nie, môžeš si cez nich aj šaty objednať priamo z katalógu :)
No ukrajinské šaty sú síce krásne ale každa jedna čipka je lepená tavnou pištolou a keď ju dáte do čistiarne tak sa zbehne. O prešití ani nehovorím.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Táto diskusia pokračuje tu: https://mojasvadba.zoznam.sk/forum/sv...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?