Materiál na svadobné šaty

Profilova fotka
Ahojte, idem si dať šiť svadobné šaty. Aký materiál je naj? Ak chcem niečo medzi princess a Ačkovou sukňou ,ale aby šaty neboli ťažké. Nechcem nič padnuté, splývavé. Nepáči sa mi čisto tylová sukňa, na mňa moc priesvitné aj keď je viac vrstiev. Viete mi prosím poradiť nejakú kombináciu materiálov? vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulkamuchova toto by mala riesit krajcirka nie? Ona by sa v materialoch mala najlepsie vyznat a obratila by som sa s tymto na nu
Odpovedať
@matulkamuchova Ak chces saty ako na fotkach, tak sukna je prave z tylu. Pri pouziti ineho materialu budu aj saty vyzerat inak. Tylu je este podobna organza, pripadne si daj suknu podsit satenom a navrch len zopar tylovych vrstiev. A suhlasim s @kajka_majka ze by ti v tomto mala poradit krajcirka
Odpovedať
Profilova fotka
Ona mi práve že poradila :) len ja stále niečo iné vymýšľam :) ešte sa totiž nezačali šiť, tak preto špekulujem, z akého materiálu.
Odpovedať
@matulkamuchova Mohla by si ist este do salonov a vyskusat su rozne materialy - aby si videla ako sa "spravaju" ako taka sukna stoji, ci nie su saty tazke a pod. A podla toho si potom vyber z coho chces mat usite ;)
Odpovedať
Profilova fotka
No tie co mas na fotkach tak tie su z tylu :/ Ved ak chces peknu nadychanu suknu tak aj tak budes musiet mat pod tym spodnicku a nebude ti nic presvitat :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak maj pod tylom este nieco ako spodnicku, taku tu tenku vrstvu a nebude ti presvitat. a potom uz iba dobru kruhovu spodnicku a sukna bude pekne odstavat :)
Odpovedať
Profilova fotka
no žiadne sukňa nemá pekný tvár len tak sama od seba ak má byť teda takáto veľká. všetko to závisí od spodničky, najlepšie by bolo si v salóne pod takéto nejaké šaty vyskúšať viacero spodničiek :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?