Mermaind style svadobne saty. Da sa v nich vobec tancovat?

Profilova fotka
Ahojte, velmi snivam o mermaid (morska panna strih) svadobnych satach. S vleckou. avsak cim viac hladam take sary, tym.viac sa obavam zakladnych pohybov tanca, sadania a tak. Da sa v takych satach vobec fungovat na svadbe? Mali.ste ich niektora?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Mám skúsenosť zo svadby, kde som bola ako hosť a mala som na krásne plesové šaty v tomto strihu. Ak nie si temperamentná divoká tanečnica a zvykneš si na obmedzenie, tak si v nich aj zatancuješ. :-) Určite si ale neber takéto šaty, ak sa máš v pláne presúvať peši alebo ak máš pri sále množstvo schodov. My sme sa presúvali z kostola do sály peši a s tým som mala dosť problém.. v šatách som mohla robiť len krátke kroky a tak som nestíhala :) No a najhoršie zo všetkého sú schody. Ale možno ak pohľadáš tak nájdeš aj také, čo budú ozaj pohodlné a nebudú tak obmedzovať... dávaj si pozor na to, aby tá úzka časť sukne nebola až príliš úzka a aby sa dali jednoducho podvihnúť :)
Odpovedať
Ja som si viac takych skusala a boli uzasne, ziadny problem s chodenim, tancom, sedenim - vyskusala som to vsetko :) Ak mas spravnu velkost co ti sedi ako ma, tak pohodicka :)
Odpovedať
@andreaaa2 ahoj ja idem v pondelok skúšať takéto šaty a ak mi sadnú rozhodne ich beriem 😍 tiež teda dúfam že mi to nebude robiť veľké problémy v deň D 🙈😂
Odpovedať
Profilova fotka
@macinan kraasne su tie sary :-o ja pojdem skusit tento styl, a uvidim. Ja mam velke obavy ohladom pohybovania. Keby sa dala ta vlecka nejako vypnut aspon, lebo meviem si predstavit tancocovat s nou
Odpovedať
@andreaaa2 nakoniec som do nich nevosla ale vybrala som si taky istý strih len iné šaty. Vlecka sa da krásne vypnúť. Spustená je iba do kostola a na fotenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, dakujem pekne za info. Ja som si uz vybrala iny strich, lebo v salone kde som bola skusat, nemali len jedny mermaid styl. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?