Moje šaty...

ahojte baby, poraďte mi prosím.. našla som na internete šaty, ktoré sa mi nesmierne páčia - treba mi ísť vyskúšať 160km, myslíte...že je to ešte skoro??? (keďže svadba bude v júli 2016)..? :-) :-) :-) alebo je to OK, že ich kúpim už teraz... x-) dilema...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 ak si o nich presvedčená na 200% tak prečo nie ale keď ich budeš mať doma dosť dlho môžu sa ti opozerať alebo ich strč do skrine niekde kde ich nebudeš môcť okukávať každý deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 Ja som mala svadbu v juni a saty som nasla v oktobri, kedze mi sedeli a pacili sa tak som ich kupila... naco zbytocne spekulovat a porovnavat... potom som ich nechala u rodicov aby som sa na ne stale nepozerala a bola som s nimi spokojna :)
Odpovedať
@zuzankar23 a hlavne už potom nepozeraj po žiadnych iných lebo sa zneistíš:D
Odpovedať
Jááj baby, keď ja som si taká neistá.. :-) uvidím, ako sa rozhodnem x-)
Odpovedať
A bola si si uz niekde saty skusat? Ci vies aky typ sa ti hodi.. Ja mam svadbu v aprili..v stredu som bola skusat prvykrat saty a plakat sa mi chce..vobec mi nesedi ten typ siat, co sa mi paci..:/ som krpata, takze vsetko ma zvacsuje, co si dam na seba..uvidim zajtra..idem 120 km od domu skusat saty (maju vypredaj) ak najdem nieco, co sa mi paci tak kupujem..
Odpovedať
@ophelia22 ešte som si nebola skúšať, tiež mám obavy...lebo šaty, ktoré sa mi páčia som raz mala na sebe - skúšané keď som šla na svadbu kamoške (skúšala som si taký typ spoločenských šiat, aké sa mi páčia svadobné..). A vyzerala som hrozne..čiže chcem ísť najprv vyskúšať nejaké a tak sa rozhodnúť... :-S tiež mám obavy...ja som vysoká 172 cm, ale mám také oblejšiu postavu 70kg...čiže bojím sa, ako budem vyzerať.....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankar23 Ak ste si ista, ze chcete prave tie saty, tak kupujte kludne aj takto skoro. :) Ked kupite, tak uz ale nepozerajte ine, lebo sa zneistite potom sa z tolkych moznosti zblaznite.
Odpovedať
@zuzankar23 tak poskusaj a uvidis..ja uz teraz aspon viem akym smerom sa mam uberat..
Odpovedať
Profilova fotka
skusaj, skusaj skusaj,,,,,vela krat som ohrnula nos nad niecim na vesiaku a ked som si to obliekla ze waaaaau.....budu nove kolekcie 2016 mas cas :-)
Odpovedať
@zuzankar23 tiež mam svadbu skoro vtedy ako ty a už si kupujem popolnočné, a to som ich len tak tak stihla, lebo už ich šli stiahnuť z predaja... :) potom by ma to určite štvalo, lebo nezvyknem natrafiť len tak na niečo dobré.... a nevadí, ak aj natrafíš znova na iné pekné šaty, tak si ich kúpiš tiež, alebo sa rozhodneš, či si necháš tieto... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam taky istý prípad. ..jul a treba mi ist tiež tak ďaleko po šaty: ( vydavame sa len raz, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
A pojdem si ich vyskusat az po novom roku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
treba veru poskusat
Odpovedať
Nove kolekcia uz su v salonoch....ja by som to nenechavala na neskor,lebo najkrasie saty za hned obsadia...
Odpovedať
ja mám šaty doma 10 mesiacov pred svadbou. Vedela som aký typ chcem, zbadala som ich tu v bazári na MS, dohodla na skúške u tej baby, tiež cca 100 km, sadli mi, kúpila som .... a neriešim nič viac. Takže mám doma šaty hneď z 1. skúšky bez navštívenia salónu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?