Môže po polnoci nevesta ostať v svadobných šatách?

Ahojte nevestičky 😊 Aký je Váš názor na to, že aj po polnoci by nevesta ostala v svadobných šatách? Rozmýšľam nad tým, že keď vyberiem tie správne, užijem si ich celú noc a nebudem sa prezliekať. Urobili ste tak niektorá alebo premýšľate nad tým? Ďakujem za každý názor 😉
Odpovedať
Ahoj ja som si prezliekala saty aj ked mi bolo luto a aj sa mi v nich perfektne tancovalo.Zalezi od stylu siat.Ja som mala princeznovske.Ale za mna co sa tyka pohodlia urcite popolnocne:) Neviem ci planujes mat redovy alebo cepcenie ? Taka mensia rada odomna ak by si sa rozhodla predsa pre popolnocne nekupuj si cervene saty ale biele pokial nechces zaniknut ako nevesta:)Na nasej svadbe malo tolko zien cervene saty ze som bola rada ,ze som si kupila biele;)
Odpovedať
Moja predstava o šatách je jednoduchosť, ľahkosť, bez kruhu... Uvidím aké sa mi podarí vybrať. Čo sa týka redoveho alebo cepcenia, ešte rozmýšľam. Ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
Aj ja rozmýšľam, že si nechám svadobné šaty celú noc. Takže som zvedavá aj ja na vaše pripomienky, nevestičky :)
Odpovedať
@mrchas ja som mala nachystané popolnočné šaty, ale prezliakala som sa až okolo 4hodiny, lebo mi to ani nenapadlo a nechcelo sa mi odchádzať z parketu kvôli prezliekaniu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa prezliekat nechcela ale bola som taka dopotena a stale sa mi plietli pod nohy ze som sa radsej prezliekla..a navyse ludia zacali masovo odchadzat takze organizovat odvozy a spratovat stoly bolo pohodlnejsie v inych satach..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si kúpila biele popolnočné a úplne ľahučké :) a svadobné mám telovej farby a princeznovské:) nepáči sa mi keď sa nevesty prezliekajú do farebných nikdy som to nepochopila 🤦🏼‍♀️ Kľudne buď vo svadobných celú svadbu ❤️👰🏼
Odpovedať
Profilova fotka
Ja myslim, ze je to zakazane a prinasa to okamzitu zivotnu smolu :D A tiez si myslim, ze je uplne jedno co si myslim (alebo tvoja svokra, teta, krstna, ci okoloiduci), pretoze podstatne je, co si myslis ty. Su miesta kde je to tradicia nadvazujuca na urcity ritual ci zvyk, pokial vsak tieto nenasledujes, myslim, ze je to bezpredmetne. Ja som zostala v svadobnych, lebo boli take fantasticke, ze predstava, ze sa mam prezliekat, zabit cas svojej vlastnej zivotnej oslavy a vyhodit peniaze za dalsie saty... no povedz mi jednu vyhodu :D Spolocenskych siat sa v zivote este nanosim.
Odpovedať
Profilova fotka
IC ap tu ju 😂. Fakt. Ja som sa na svadbe už tak spotila že som sa (ako hosť, nie nevesta) prezliekala do iných 😂😂😂. Niekto ostane v svadobných aj keď majú 10 kíl, niekto si dá popolnocky červené, lebo tradícia, (áno nevesta zaniká v dave alé teda väčšinou sa aj tak po redovom už nefoti oficiálne, len na mobily... A všetci vedia kto je nevesta) niekto iné farebné, niekto sa nevzdá bielej lebo však biele šaty zas tak často neobliekas. Niekto dlhé aby ostal ten princeznovsky pocit, niekto krátke kvôli pohodliu. Rob tak aby si bola ty spokojná 😁
Odpovedať
Úplne je to na tebe..ale predsa keď každá túži byť vo svoj veľký deň v bielom...za princeznú...nebolo by ti ľúto o polnoci (po par hodinách) to vyzliecť? Ja som sa neprezliekala a nebanujem. Zbytočne vyhodené peniaze by to boli. Vybrala som si nádherné lahucke princeznovske šaty a bolo mi v nich dobre.
Odpovedať
Tak ja som mala tiez saty vysnivane, boli uzasne a nechala som si ich ako dlho to islo, no kedze mi spodnicka sposobila modriny tak ked som uz nevladala isla som sa prezliect... :) A popravde v tej chvilke som bola stastna ze ich po celom dni mam dole... odstupom casu premyslam ze som si ich mohla nechat aj dlhsie ale nevadi mi to az tak... :)
Odpovedať
Veeelmi pekne ďakujem za Vaše názory, reakcie, skúsenosti... :-) Zajtra ma čaká prvá skúška svadobných, tak uvidím aké nakoniec vyberiem a podľa toho sa zariadim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mrchas ahoj, ja som mala nachystané popolnočné (červené, dlhé a ľahkého strihu), ale nakoniec som ostala v svadobných po celý čas. Pod šatami som mala stredný kruh, ale boli ľahučké, pohodlné bez rukávov, takže ja som sa v nich cítila výborne a hlavne som si ich chcela naplno užiť, veď nevestou som len raz :-) ale ako kočky píšu, je to na Tebe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mrchas ahoj, ja som sa tiež neprezliekala. Akurát som si vyzliekla spodnicu, ktorá robila tie šaty svadobné. Bez nej to boli pohodlné večerné šaty. Ale ja som si ich dávala šiť a mala som to takto naplánované. Chcela som si užiť ten pocit princeznej v dlhých bielych šatách 😀 a tiez to nebola úplne najlacnejšia záležitosť, aby som to po pár hodinach prezliekla.. neľutujem to vôbec, pretancovala som v nich do piatej ráno a po vyčistení na nich nič nie je
Odpovedať
ja som sa neprezliekala a ani som to nemala v plane... saty som mala velke a myslela som, ze mi budu tazke mozno, tak som si ako popolnocne kupila obycajne koktejlky, ktore som mala nachystane pre pripad nudze (vynosim ich na vecierky a firemne akcie)... nakoniec nic take nenastalo a v svadobnych som ostala do rana bieleho... moja mamina s tym mala trosku problem, ked som hovorila, ze sa prezliekat neplanujem, ale myslim, ze hostom je to fuk, pokial je zabava... a teda bola som na par svadbach, kde sa nevesty neprezliekali vobec, lebo chceli byt v tych svadobnych co najdlhsie, lebo ved take saty si das len raz za zivot :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa prezliekla. vo svojich satach som sa citila uzasne, milujem ich, vzdy sa tesim, ked ich vidim na fotke alebo videu. ale uz som sa z nich aj velmi tesila von, bola som spotena a stiesnena a v popolnockach som citila taku ulavu. prezliekanie mi nezbralo dlho, lebo mi pomohli moje super druzicky. popolnocky som mala fialove, ladene do farby svadby a citila som sa v nich super. viem, ze by moje babicky remcali, keby som sa neprezliekla, lebo technicky po polnoci uz niesi nevesta. akoze to mi bolo uplne jedno, ale zo siat som sa fakt uz tesila von, aj ked som ich milovala. ale ak si ich nechas tak sa priprav na to ze niektora babka ti to moze okomentovat :) suma sumarum, treba si urobit po svojom, hlavne, aby si sa citila dobre a pohodlne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?