Netlačila vás veľmi kruhová spodnička?

Ahojte nevesticky-ked som mala chvilu tu gumu okolo pasa ktora vlastne drzi kruhovu spodnicu tak po hodke som uz mala brusko otlacene -cerveny pasik na tom mieste kde bola-neviem fakt ci to nevydrie kožu po tolkych hodinach na svadbe?mate nejake skusenosti napady co s tym? Lebo mozem to daz zase rozsirit len neviem ci mi potom este udrzi vahu siat (velkaa sukna) :-) Dakujem pekne za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kruhova spondnica nema ziadnu gumu, teda mozno ma, ale asi len jemnu, lebo drzi vyborne ale netlaci...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala širokú sukňu a teda aj spodnicu- tá bola na gumu ale vôbec som ju počas celej svadby vôbec necítila. Pokiaľ si z nej už teraz otlačená, asi by bolo lepšie ju trocha povoliť, nech sa na svadbe cítiš pohodlne :)
Odpovedať
ja ju mam na suchy zips....a je to v pohode... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@monikafialka ahoj, ja mam krinolinu na stahovaci tunel a snurku. Pohodlne.ale ak uz mas svoju napevno zajednanu/kupenu, tak skus vyhnut gumu dovonka, aj dva krat, budes to mat trosku obalene a tlacit nebude.alebo rozstrihnut a vlozit kusok latky v tvatre v a prosto rozsirit. Tam guma nemusi byt. Aaalebo, odstranit tu gumu po obvode a sprevit tunelcek a dat slabsiu gumu alebo snurku. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?