Objednávali ste svadobné šaty cez ebay?

Profilova fotka
ahojte kočky ;-) ...Chcem Vás poprosiť, či nemáte nejaké skúsenosti s objednávaní svadobných šiat cez ebay. Kukala som šaty odtiaľ a majú úžasný výber a cenovo sa to oplatí tiež. Len chcem nejaké užitočné rady... Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som objednavala svadobne saty z ebay zaciatkom tohto roka mojej sestre...a zaciatkom buduceho roka budem satky objednavat aj pre seba :) a co sa tyka rad, tak si treba poriadne precitat feedbacky( komentare od tych co uz si saty kupili), najlepsie je niektorym sa aj ozvat cez ebay, ci by neboli ochotni poslat fotky siat ktore dostali...vacsinou totiz predajcovia nedavaju na uvodnej fotke svoje site saty, ale originaly z katalogov...tiez netreba ist len po cene, je jasne ze svadobne saty za 30 libier nebudu stat za vela...ale zas na druhej strane sestrine stali 68 a boli fakt krasne...taktiez sa treba pripravit na to ze satky nebudu presne ako na obrazku...co sa tyka predajcov tak ja mam ulozenu jednu firmu, ktora ma aj internetovu stranku, su z UK a je to krajcirska dielna...saty u nich stoja okolo 200 libier, a vedia sit aj podla obrazku...velmi tuho rozmyslam nad tym ze si dam saty sit prave tam :) dufam ze som aspon trosku poradila a prepac ze som sa tolo rozpisala :D keby nieco tak mi kludne napis IP :) papaaa a pekny vecer prajem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja som teraz objednávala šatočky cez Ebay z Činý došli mi za 14 dní a sú nádherné . Sú to spoločenské šaty na svadbu mojej sestry ale opracovanie neskutočné a vedia ti podľa tvojich mier upraviť šatočky . Neboj sa len je potrebné zaregistrovať na ebay a potom paypal. Ja som si objednávala šaaty veľkosti UK 14 to 40 konfekčná veľkosť ale kludne som mohla menšiu , pretože strihovo sú od hrudníka voľné, len ti chcem to povedať že poriadne sa pomerať a hlavne u svadobný šiat . Doporučujem ja som ušetrila na mojich šatočkách cez 45 eur,.na bazosi ponukaju kočky modely šiat ktoré si vieš sama objednáť a zarabaju na tom dodanie píšu 3-4 týždne ale po komunikácii s nimi som ich mala ti vravím za 14 dni. Tak držím palce a neváhaj objednaj si je tam z čoho..
Odpovedať
Ahoj tak ja mam zatial skusenosti len so spoločenskými šatmi a som spokojna a idem si objednavat aj svadobne šaty.Skor sa obavam tych ostatných stránok čo su s Ameriky alias Čina.Odtaľ by som si neobjednala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja sa chcem spytat ako je to s platbou a dodaním? Dakujem pekne....
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som odtial saty a boli velmi pekne, no na moju minulomesacnu svadbu som si objednala saty od p. Krasnecovej, a bola som unesena! Ak nemas konfekcnu postavu, skus sa popytat aj u nej, cenovo ma to vyslo zhruba rovnako a mala som original presne podla svojho navrhu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja sa tiež chystám z ebay com ,ale ako radia prečítam si hodnotenia a skúsim vypýtať foto šiat ktoré predávajú, lebo som si predbežne asi 5 šiat vybrala a všetky do 100dolárov aj s poštovným. láka ma to :D lebo 300€ za požičanie sa mi nechce platit ak si možem za 100kupit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte baby, idem si k vam po radu. nejedna sa teda o svadobné šaty ale o spoločenské, objednavala som si dvoje cez ebay ale prišli mi len jedny. Teraz neviem či tie druhé prídu neskôr alebo nechápem prečo neprišli naraz, máte niektorá s tým skúsenosť? už som tam aj písala, ale zatial nikto neodpísal ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?