Odlisna farba siat

Profilova fotka
Baby, mam svadobne saty, skor takej akoby "spinavej sedobielej" farby, kupila som bolerko, ktore je satenove a ma uplne inu farbu ako saty...ako by ste toto riesili???...Alebo si to mozem tak obliect dokopy??:.aj rukavicky a tasticku mam vo farbe bolerka.....zenich bude mat snehobielu koselu a kravatu vo farbe mojich siat...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja by som hladala ine bolerko, aby saty nevyzerali ako spinave popri nom... zbytocne taka malickost pokazi dojem...
Odpovedať
ja by som bolerko nedavala vobec, skor stolu, podla mna bolerko by malo byt vo farbe siat, ale aj tak si to celkom neviem predstavit, skus dat aj foto :)
Odpovedať
ako pise @dejkana skus dat foto, ale asi by som zmenila bolerko, a rukavicky sa mi nepacia pir ziadnych satach...
Odpovedať
Profilova fotka
k sedobielej urcite nedavat biele veci, naozaj to bude posobit ako spinave. radsej si zvol nejaký farebný svetrík alebo štólu:)
Odpovedať
Satenove bolerko podla mna zabije akekolvek saty.. ja mam take z jemneho tylu, vyzera to podla mna luxusnejsie a krajsie.. zvlast, ked na satach ziadny saten nemam.. ked mas saty, s ktorymi si spokojna, urcite ich neprisposobuj bolerku.. bud najst bolero podla siat (co bude asi narocne) alebo ist do kontrastu s uplne inou farbou, dat tomu farebny akcent, napr. Ak mas vyzdobu dozelena, tak zeleny svetrik a mozno aj topanky.. teraz je to dost in mat vyrazne farebne lodicky..
Odpovedať
Profilova fotka
..mam taketo uplne jednoduche saty....pvodne som si k nim nic ine nechcela davat, ale v oktobri uz bude chladno...bolerko nemam odfotene..ale je to taky ten leskly saten....takze podla vas by som si mohla dat aj nieco farebne na to?...napriklad vo farbe kvetov z kytice ... len premyslam, co stymi ramienkami, posobia ako "podprsenkove", premyslam, ze na ne nasijem cipku, alebo co stym???
Odpovedať
Profilova fotka
rukavicky su v dnesnej dobe dost odveci, aj bolerka mi pridu dost mimo... k tym tvojim satam skor nejake sacko
Odpovedať
Klusne chod do saka, alebo jemny svetrk. Inak teraz kludne mozs aj inej farby dat, len nekombinuj kremovu sbielou. A ja som bolerko mala iba v kostole. Potom uz vobec nie. Tak to vydrzis v hocicom co ti zahaluje plecia.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?