Pomoc so svadobnými šatami

Ahojte baby, koncom augusta budeme mať narýchlo svadbu, potrebovala by som pomôcť so svadobnými šatami. Chcem ich objednať z aliexpresu, kedze take iste šaty predávajú v Čadci, ale za oveľa vačšie sumy. S aliexpresu si objednávam veľa oblečenia, takže som s nimi spokojná, ale teraz ide o svadobné šaty a zas nie som typ ženy, ktorá rada nakupuje spoločenské šaty. Myslela som na to, že pôjdem do svadobného salónu aby som sa dozvedela presné moje miery. Objednávali ste niektorá cez internet svadobné šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
@lilila65 Pozri si toto :-) http://www.mojasvadba.sk/group/6139/
Odpovedať
@ivka2711 Ďakujem :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/market/svado... nechcem urazit velkostou, ale moje satky su stale volne a potrebuju nevestu ;) ak by si mala zaujem o skusku, viem sa dohodnut ;) pripominam, ze saty su naozaj ako nove a su original, ziaden e-bay, cina ani nic podobne ;)
Odpovedať
@lilila65 prosim ta ako to v tom aliexprese funguje aka je cena za postovne a asi sa plati vopred vsak ?maju tam super ceny
Odpovedať
@zuzicka204 uz sa mi podarilo najst saty a pomocou jednej znamej cez mobil sa podarilo aj miery odmerat. su pekne tie saty, ale ja potrebujem 38 a aj som ich nasla
Odpovedať
@macka00 musis tam byt zaregistrovana, ja objednavam cez chlapa, kedze on uz skorej stade objednaval veci na bicykel. plati sa vopred a pri vacsej sume platis colne a dph, uz na slovensku, ale aj tak vyjdu tie saty ovela lacnejsie, nez predavaju na slovensku, cisty zisk na jednych satach maju od 50eur.
Odpovedať
@lilila65 jasne :) chapem... tak nech su ako uliate a nech sa hlavne vsetko vydari... no hlavne zivot potom je dolezity.. svadobny den je len jeden, ale zivot prinasa veela dni a vselijakych... :) tak nech sa dari zdolavat vsetko, co zivot prinasa :))
Odpovedať
@zuzicka204 snad sa vsetko podari, dufam, ze saty budu dobre, doteraz som nemala problem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?