Poradte ktore.....(som zufala) :))))

Skuste Vas nazor....jednoduche alebo menej jednoduche...
Odpovedať
1
2
@stanicc22 podľa mňa skôr tie čo sú na modelke :)
Odpovedať
Z praktického hľadiska druhé. Ak neplánuješ veľa tancovať a hýbať sa, tak prvé :) ale podľa mňa sa tam pýta spodnica na rozšírenie dolnej časti od kolien
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa tiež skôr tie druhé. Do prvých sa pýta väčší zadok :)
Odpovedať
ja nerozumiem, o com tu dievcence pisu ... prve saty su napadite, zenske a velmi vkusne, ... kdezto tie druhe nemaju ziadny smrnc
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne tie prvé. Parádny účes a makeup a budeš ako diva. Tie druhé su také veľmi obyčajné...take dakus jak nočna košuľka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tie prvé vobec nepacia ale tie druhe su krásne. :-) Podla toho v com je tebe ale lepsie. :-)
Odpovedať
prve su sice fajn, ale opticky ti velmi skracuju postavu. skus pridat foto v druhych satoch. modelka je v nich nadherna, ale dolezite, aby tebe sadli, aby teba urobili krajsou.
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa prvé ti pristanú, nie sú to tie šaty, čo má každá druhá nevesta, druhé sú úplne obyčajné, pridaj k prvým spodnicu a uvidíš, tiež som mala ten typ šiat a nemôžem povedať jedno zle slovo :-)
Odpovedať
Škoda že tá nevidíme aj v tých druhých. Prvé sú pekné ale vyzerá že by si potrebovala trochu väčšie, si v tom dosť vypasovana, prepáč, máš krásnu postavu ja by som hľadala ďalej :-)
Odpovedať
ak by si mala fotku aj v tych druhych, tak by to bolo super, no myslim si, ze aj takto bez fotky by ti asi tie sadli lepsie. nevravim, ze tie prve nie su krasne, no podla mna ti moc nelichotia k postave. brusko nemas velke, no podla mna sa zbytocne strihom siat zvyraznuje. je to take asi by som si vyskusala nejake take, ako su na tej druhej fotke :-|
Odpovedať
ťažko sa porovnáva, keď tie druhé tiež nevidíme na tebe... prvé ti sadli, máš do nich postavu, len, ako sa ty v nich cítiš? mne osobne sa vidia, že je v nich "menej miesta na pohyb", sa mi zdá, že až zhruba do kolien sú tam tie švy, mne by sa v tom blbo chodilo a tancovalo už dupľom, ale je to na tebe
Odpovedať
@stanicc22 mne osobne sa tie prve vobec nepacia. Nepaci sa mi taky ten ryby strih. Podla mna sa drvivej vacsine zien nehodi a este navyse su neprakticke. Nezabavis sa v nich moc. Radsej by som siahla po nejakom inom strihe
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mne sa páčia tie prvé, sama som si vybrala podobný strih, hoci som také nikdy nechcela. druhé sú podľa mňa tuctové, Do prvých možno len sťahovacie prádlo, spodničku a bude to super :) Skus si v nich sadnúť, pohýbať sa, zatancovať. Ja som si šaty kúpila rýchlo a potom som zvažovala či sa v nich bude dať hýbať, sú z hrubej čipky a ešte aj výstuže v oblasti trupu ...ale kedze som si ich kupila krajčírka mi to trošku upraví aby sa v nich dalo pohodlne sedieť. Daj na svoj pocit, to je to hlavné ;)
Odpovedať
Za mna by to boli isto tie druhe. Podla na na tie prve treba mat hlavne postavu a tym to teraz neber tak, ze by som ta chcela urazit, no podla mna sa hodia skor na vysoku a stihlu postavu. Ty mas dobru postavu, len to brusko sa ti nimi podla mna zbytocne zvyraznuje. Ale je to tvoja volba, zle v nich nevyzeras.
Odpovedať
nevieme, ako ti sedia druhe, prve ti sice sedia, ale mne sa nepacia. Do pasa ok, ale od pasa, nic moc. Boky su velmi vypasovane, vlecka je neprakticka /ja som mala vlecku, vypla som si ju, ale nebolo to ono/, keby som mala vyberat teraz tak urcite bez vlecky, pri tanci ti bude zavadzat a ked ju vypnes, tak to uz nie je ono, bude ju tam vidno, budu tam zahyby. Skus dat foto s druhymi.
Odpovedať
na tvojom mieste by som nevzala ani jedny. Aj ked mas dobru postavu, si stihlucka, do prvych sa ziada riadny zadok, resp. sirsie boky. takisto z praktickeho hladiska, ako predomnou spominali, tazsie sa ti bude tancovat. a druhe su pekne jemne, ale zas ti v nich vobec nevynikne postava. Mne pridu ako saty pre tehotne nevesticky, ktore maju uz mensie brusko. Ty si urcite mozes dovolit ukazat postavu, ale so satami, ktore ti trochu nafuknu zadok. ja mam podobnu postavu ako ty, len v pase som trochen sirsia a zvolila som nieco taketo, ale mam menej padavu latku a na pase nad zadkom je sukna trochu naskladana, aby vytorila objem. v predu uplne hladke
Odpovedať
inak, pokial chces nieco ine ako siroku, niekolkovrstvovu suknu, alebo "rybi" strih, tak v salonoch asi nic vhodne nenajdes. Asi bude najlepsie, dat si saty usit na mieru.
Odpovedať
@stanicc22 prve urcite nie...posobis v nich velmi nizko....zozadu su sice pekne,ale spredu nie...ten vrch je nejaky divny,nepaci sa mi ta vyriesena cipka ani dekolt plus sukna tiez pekne neukaze.... Druhe saty su krajsie,aj ked by bolo treba vidiet teba v nich...mozno by som sa popozerala este po inych 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prve su sice krasne, ale podla mna to chce vacsie krivky, najma boky. Myslim, ze tie druhe by ti mohli pekne sadnut na postavu, ale musela by som ich vidiet na tebe. V kazdom pripade, hlavne je, aby si sa ty v satach citila krasna a potom ta tak budu vidiet aj vsetci ostatni.
Odpovedať
Profilova fotka
prepac, ale ani jedny, prve ti velmi nesadli, ako pisu baby, take saty potrebuju rici cici, aby vyzerali dobre, ty mas stihlucku postavu, vyskusaj nieco ine..mozno aj tie druhe, no nevidim ich na tebe, tak neviem posudit :)
Odpovedať
@stanicc22 choď poskúšať do nejakých salónov nejaké ešte úplne iné. Je pravda, že si štíhla a tým pádom môžeš siahnúť aj po obtiahnutých šatách ale trochu iný strih jednoznačne zvoľ. Veď teraz ich je veľmi veľa pekný, je z čoho vyberať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa asi najviac pacia tie posledne, len no povedzme si tak, ze tiez su viac menej site na tenulinku postavicku vyssieho vzrastu. osobne si ich moc neviem predstavit na babe, ktora by mala 150-160 centimetrov, asi by nevyzerali potom dobre. no v tovojom pripade by som sla do volby cislo 2, podla mna by sa k tvojejpostave hodili take saty asi najviac ;-)
Odpovedať
Dievcata dakujem moc za nazory a nebola by som zena, aby nevyhrali tretie... Co poviete? (Vrch celkom nesedi,bude sa upravovat :) )
Odpovedať
za mna ani tieto nie, prepac. podla mna ma byt nevesta decentna. skus hladat saty, ktore su menej "sexy". A na tvojom mieste by som volila nieco s trochu prekrytimi ramenami, v tychto satach posobia mohutnejsie. A dalsia vec, tento typ zavoju k tym satam vobec nepasuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanicc22 Sú peknučké ale ten vršok by som teda jednoznačne upravila aby pasoval presne a bude to dobré, videla som už aj "vyzývavejšie" šaty na nevestách, veď teraz sa už robia aj také kadejaké kde je celý vršok čipkovaný a je tam vidieť skoro všetko, tieto mi vôbec neprídu ako nejaké neslušné a ten holý chrbát vyzerá veľmi pekne.. Jediné čo by som tiež zmenila je ten závoj, mne sa tiež páčia tieto "španielské" ale k týmto šatám sa mi veľmi nehodí.. :-)
Odpovedať
@stanicc22 podla mna ani tieto tretie nie....robia ti velke prsia plus mne sa nikdy nepscilo ked msla nevesta rieseny vrch siat okolo krku...keby tie saty nemali vzadu vlecku myslela by som si ze su tehotenske...takze este popozeraj a vyber ine...tieto by tiez neboli stastna volba..... Zavolaj niekpho kto ti pri vybere siat poradi
Odpovedať
@stanicc22 pozeram ze si z TT resp z okolia...kde si bola pozerat saty? Lebo v TT je tolko dobrych salonov a aj bab co ti tam poradia co ti svedci a co nie....ja som mala vybrate hned v prvom salone
Odpovedať
Suhlasim s kockami nado mnou. Prve saty pytaju inu postavu, druhe su prilis obycajne. Tretie mi nepridu ako svadobne (nie na tebe). Postupne sa priblizujes - ale stale to nie je ono. Hladaj dalej! Urcite najdes :-)
Odpovedať
Mne tie posledne pridu ako nocna kosela :(
Odpovedať
Keď už, tak tie prvé určite :), druhé a tretie si môžeš dať kedykoľvek a kdekoľvek v inej farbe :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?