Poraďte kvalitnú krajčírku na ušitie týchto šiat

Profilova fotka
Na jednej skúške svadobných šiat som si obliekla šaty, do ktorých som sa beznádejne zamilovala. Sú to Pronovias Oseleta. Požičiať si ich nechcem, lebo by som bola celý deň v kŕči, aby som ich nezničila. A s tak úžasnou vlečkou by som ich rozhodne zničila. Mohla by som sa spýtať na nejakú šikovnú krajčírku, ktorá by mi ich zvládla ušiť? Na prvých fotkách sú obrázky tých šiat na modelke a ďalšie fotky sú tie šaty priamo na mne.
Odpovedať
Viem o jednej, ale až v KE :/ Ale nemala by si sa báťpožičiať si ich. Veď šaty sú tam presne na to :)
Odpovedať
Profilova fotka
@noij Ja som sa bála hlavne kvôli tej vlečke, že sa zničí hneď po prvom použití. Ale teraz nad tým dosť uvažujem, lebo bola by som prvá, ktorá by si ich požičala a všetky šaty požičiavajú 2 až 3-krát, kým ich stiahnu z ponuky
Odpovedať
@renya3 veď vlečka sa pri tancovaní vypne :) keď to bola láska na prvý pohľad a šaty ti padli, niet nad čím rozmýšľať. Na chlp rovnaké ti nikto neušije.
Odpovedať
@renya3 no neviem. Ale presne ako hovorí @noij na chlp ti nikto take neusije. Zabudni ze na SR nájdeš takú cipku. Na SR zozenies akurát tak takú co vyzera ako záclona. A ak zozenies lepšiu tak ta vyjdú tak možno na 1500eur a to si uz rovno mozes kúpiť originály.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?