Prezliekat sa? ano/nie ?

ahojte baby, nemame redovy a teraz neviem ci sa mam prezliekat alebo nie. aj by som chcela aj nie. poradte ;)
Odpovedať
Ahoj, ja síce budem mat saty v zálohe , ak by sa niečo stalo zo svadobnymi alebo mi boli nepohodlne ale ak sa nič nestane tak sa prezliekať určite nebudem.... Keď sa už vydávam a budem " princeznou" tak nech si to poriadne uzijem😀 a čo najdlhšie ...
Odpovedať
no ved toto ... raz v zivote budes mat svadobne saty na sebe , a ja sa mma prezliekat? .... pride niekto kuknut na svadbu a ani sa nevie kto je nevesta :D ked sa prezlecie :D
Odpovedať
Profilova fotka
uvidíš, ako sa budeš v šatách cítiť...ja som bola OK až do nejakej pol dvanástej v noci, potom som už ledva čakala, kedy si svadobné šaty vyzlečiem a oblečiem si ľahučké popolnočné. Síce ja som bola v 5. mesiaci tehotenstva, ale aj tak...tie šaty sú ťažké, máš v nich obmedzený pohyb... ale ak nebudeš mať takéto problémy, tak si kľudne nechaj svadobné :-)
Odpovedať
Ahojte, ja si tiez planujem kupit popolnocne saty len pre istotu. Suhlasim s nazorom, ze svadobne saty budem mat len raz a preto ich chcem mat celu noc :) Saty, ktore som si vybrala sa mi zdali na skuske velmi lahke a pohodlne, ale nikdy nevies ako sa budem citit v ten den :)
Odpovedať
Profilova fotka
NIE ! - závisí ale od šiat :-) ja som mala velmi pohodlné šaty, čiže som rada, že som si svoje svadobné šaty mohla užit do rána bieleho :-)
Odpovedať
Nie. Ja som mala redový v kroji a potom som sa prezliekla do svojich svadobných zas. Kamoška požičala červenú stuhu, previazala som pod prsia a hotovo....A nakonec aj moja mamka priznala, že som to dobre poriešila :-D Ale tiež som mala ľahké pohodlné šaty bez vlečky....Na druhý deň vravím mužovi: Ja si ich chcem zase obliecť! :-D Takže si ich užívaj tak dlho ako sa dá.
Odpovedať
Profilova fotka
nooo my sme redovy mali, sice o 22hej, ja som sa po redovom uz neprezliekala, nechala som si cervene saty...ale na tvojom mieste si uuurcite beriem do zalohy...v svadobnych od rana do rana je dost brutal vydrzat, postahovana si, sukne atd...ked som si davala dole na redovy tak zo mna opadlo vsetko a aj horuco mi uz bolo....to prezliekanie ma nieco do seba hlavne pre pocit nevesty :)
Odpovedať
Ja som mala šaty úžasné,ľahučké, pohodlné, ale stejne som ich o polnoci vďačne vyzliekla. Predsa len boli dlhé, tancovali sa v nich nie úplne dobre, musela som si ch držať, aby mi po nich nešlapali. V krátkych šatách som chytila druhý dych a poriadne sa vyšantila :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?