Problém s dĺžkou šiat

Profilova fotka
Moc vadí, že krajčírka mi tak skrátila šaty, že už len keď som na boso tak mi trčia chodidlá?Nemajú byť zakryté?
Odpovedať
Profilova fotka
krátke, krátke...
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliia bude to moc vadiť? :-(
Odpovedať
@uzanka16 bude to akoby si mala saty po mladsej sestre, saty maju byt 1-2cm nad zemou uz ked si obuta, ked si das podpätok sa dvihnes na 6-8cm nech ti ich popusti, dufam ze ti nechala zalozenych aspon 8cm
Odpovedať
Profilova fotka
Je ťažko povedať, pretože to nevidím. Ale záleží to na Tebe ako sa cítiš. No na topánky s opätkom zabudni...
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka keď som pozerala pani asi z tej látky normálne odstrihla a zašila
Odpovedať
Profilova fotka
uff, tak to je dosť zlé, ja mám 8 cm opätok a šaty mám až po zem, neviem si predstaviť, že by Ti trčali nohy...to nie je dobre, nebude to dobre vyzerať...ako to, že ti z nich odstrihla, to mala založiť a zašiť...mne to tak robí tiež moja krajčírka...a keď si bola u nej, mala si topánky, to ťa ako merala?
Odpovedať
Profilova fotka
@heregova ja neznesiem vysoké topánky tak ma merala s balerinkami a keď si značila pokiaľ treba skrátiť vyzeralo to normálne a iba dnes som videla že mi trčia nohy, asi sa jej podarilo moc skrátiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@uzanka16 a ked si si ich bola vziat, tak si si ich tam neskusala? ved chod za nou, ze co teraz s tym...kks, inak toto by ma dost nasralo:)ak mas svadbu v septembri, mozes saty este predat a kupit nove:)
Odpovedať
Profilova fotka
@heregova na nové šaty by mi naši nedali peniaze, veď tieto šaty nekupovali sme my ale teta mi ich zaplatila, nehrozí a či by ich dakto kúpil pochybujem lebo musí byť žena štíhlučká a nízka
Odpovedať
@uzanka16 a nedala by sa vymysliet povedzme nejaka jemna krajka alebo čipka, ktora by sa mohla našit na spodok siat? mozno by postacilo 3-4 cm a este by to aj pekne vyzeralo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@claire767 to je tiež dobrý nápad
Odpovedať
Profilova fotka
Jedne spoločenské máš v albume, tak ich strihni tak ako tieto a na podkladku podšiť novú sukňu budú vyzerať celkom dobre. Neviem či sa rozumieme ale tie povôdné strihni nad kolená a zadnú časť môžeš nechať dlhšiu a novú časť podšiť k pásu a pustiť na správnu dĺžku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nataliia takto vyzerajú, mám na sebe 2 druhy topánok
Odpovedať
Prve myslim celkom fajn, ale druhe urcite nie. :( Pripadne skus balerinky.
Odpovedať
@uzanka16 urcite tie 1.topanky, ale celkovo sa mi zda ze mas tie saty nejak spadnute, ja by som ti povytiahla prsia tak o 5cm vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka na tej 1. fotke mám balerínky
Odpovedať
@uzanka16 tak podla foto su tie saty zvrchu sifonove, co som nevedela :-( tak ten napad s cipkou naspodok asi nie :-| skor sa mi pozdava napad ako pise nataliia, ze do pasu pod tuto vrstvu vlozit este jednu vrstvu sifonu a tu vrchnu bud ciastocne odstrihnut alebo nejako nabrat-akoze do jedneho bodu kde by sa nasila ozdobna spona a tym by sa predok dvihol. Ale to najprv rucne naspendlit ako by to vyzeralo, nech to nedopadne este horsie. :-S No saty su kratke. Nechapem ako to mohla krajcirka takto spravit :-p Este na tej 1.fotke akoze ok, ale na druhej to nevyzera pekne. Cize topanky treba co najnizsie ak sa dlzka nebude upravovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@uzanka16 Prvé ako tak,len keď fúkne vietor, alebo pri chôdzi tak neviem...druhé určite nie. Ešte Ti odporučím jeden variant. Foto číslo jeden sú akože Tvoje šatky, foto č.2 je sukňa : je z tylu, prípadne ušiť zo šifónu . foto č.3 je foto 1 + foto 2 .
Odpovedať
@nataliia podla mna super napad akurta ze ona tie saty nema strihane pod prsiami v rovnakej vyske na oboch stranach, ma ich tak asymetricky naboku. Nebolo by lespie keby tu "novu suknu" dala pod terajsie saty ako navrch? alebo to vpredu zamerne skratit a vsit tu spodnu dlhu ako toto napriklad: http://www.lightinthebox.com/sheath-c...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?