Prosím hlasujte, čo sa hodí... :) vďaka

1.,2. alebo 3. ? alebo niečo iné?
Odpovedať
2.
Odpovedať
1
Odpovedať
tym modelkam na obrazku sa hodi vsetko ;-) . co sa hodi konkretne tebe sa neda posudit, kedze ani jedny saty nemas oblecene ty 8-) , pretoze na kazdej postave mozu jedny a tie iste saty ukazat uplne inak. Ak je otazka ze ktore su najkrajsie, je to vec vkusu ;-) a podla mojho c.3 :-) svadbu mas 20.6.2015? =-) ved to je uz o mesiac, najvyssi cas mat jasno vo svadobnych satach :)
Odpovedať
@claire767 to si napísala veľmi výstižne
Odpovedať
:D asi som zabudla podotknut ze šaty uplne napravo su moje a hladam k nim bolerko, pardon myslela som ze je to jasne :) O:) ktore z tych troch sa hodi?
Odpovedať
@lejla05 tak bolerko? :-D ani jedno, ale to asi nechces pocut ;-) tie prve 2 mi pridu take nejake zastarale no :-p cislo 3 je pekne ale je čipkovane, šaty su satenove, ale ak nemas inu moznost, tak ok cislo 3 :-)
Odpovedať
vdaka za názor :) no neviem ešte, hladam možnosti...uvažujem aj nad svetríkom... uvidime ;)
Odpovedať
Profilova fotka
z týchto bolerko ani jedno...svetríky sú teraz "in", tak skús svetrík... prípadne pašminu alebo jak sa to volá :-D
Odpovedať
Dvojka je zaujimava, este som ju na nikom nevidela. Trojka urcite NIE.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite cislo 2, cipkovane k tvojim satam nesedi podla mna:-) ale skus pozriet aj ine typy,ja by som este pozrela nieco ine, popripade by som vzala svetrik ,tak ako pisu zuzfa:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si dala svetrik ;-)
Odpovedať
@bejkab jéééj toto prvé je take pekné
Odpovedať
Článok sa načítava...
hľadam už strašne dlho :) a fakt, tazko niečo doladiť... tiež uvažujem nad 2. a svetríkom...ale bude to v juni tak sa bojim ci mi nebude teplo v svetríku... a či to ludia pochopia...
Odpovedať
:) ste zlaté, dakujem za návrhy..... neviete kde by som našla nejaky slusnejsi svetrik?
Odpovedať
1) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Embelli... 2) http://www.asos.com/Oasis/Oasis-Crew-... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som dala svetrik :)
Odpovedať
2222222222222222222222222222222222 :)
Odpovedať
svetrik by som nedala, elbo v Juni je horuco, aj ked je zamracene a v pripade, ze bude liat a 11 stupnov tak tu chvilku cesty na sobas vydrziz, ide len o to, ze ak mas svadbu v kostole,a by si prekryla ramena, ale uz ani to dnes nie je niekde podmienka, hoci chapem, lebo ja by soms a citila neprijemne :)
Odpovedať
Profilova fotka
....svetrik.....jednoduchy, jemny, z kvalitneho materialu.... z tych 3 moznosti sa mi najviac paci 1tka, ale nedala by som ani jednu...
Odpovedať
Ja by som dala len nejaku bielu stolu do kostola a neriesila by som ziadne bolerka a uz vobec nie svetriky. Urcite ti bude teplo, koniec juna a jul su najteplejsie mesiace vobec. Budes mat na sebe dlhe, tazke saty, takze myslim, ze budes rada, ked budes moct aj tu stolu po obrade odlozit :)
Odpovedať
Ďakujem ... tak objednala som č.2 a ďalej zháňam svetrík.... a uvidime čo ako bude vyzerať ;)
Odpovedať
čo poviete na toto? http://www.newlook.com/shop/womens/kn...
Odpovedať
Profilova fotka
@lejla05 ahojky mozem sa spytat budes mattie saty co si poslala ako fotku vedla tych boleriek? ak ano urcite by som neriesila knim ziadne z tych boleriek co si poslala, pretoze saty su z "tazkej" latky a su same o sebe dost prezdobene. viem ze teraz sa chce kazda nevesta zahalovat, ale vezmite si to z toho hladiska ze bude koniec juna - ved to ludia uz chodia na dovolenky :D - myslim tym ze uz bude pravdepodobne dost horuco, bude ti teplo v satach a myslim ze najmenej potrebujes aby ta este nieco viac zohrievalo. inak, ak trvas na tom bolerku (viem ze do kostola sa mozno nepatri ist s odhalenymi ramenami, teda aspon svadobne mamy to tak nechcu :-D :-D) si skus dat len nieco take ako poslala bejkap, ten druhy obrazok ale hladke! urcite nie cipku lebo ta sa k satam nebude hodit a tiez si daj este pozor, aby farba bolerka bola taka ako su saty, lebo saty vyzeraju taka slonovinova kost az do siva, to bude asi problem najst ale skus. budem drzat palce a potom sa snami podel ;-)
Odpovedať
dakujem :) šaty su totalne biele :) .. ja myslim že v č.2. ešte bude najmenej horuco, lebo zopodu sa to tam vetrá všetko :D :) no uvidim, vyriešim tu dilemu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?