Salon Orchidea-Ukrajina treba sa objednat ? skusenosti ? :)

Profilova fotka
Ahojte ženušky :) chcela by som sa opytat či sa treba objednat do tohto salonu,či maju aj väčšie veľkosti a ako to je cenovo :) Dakujem za odpoved :-*
Odpovedať
Objednat sa netreba, co sa tyka cien, tak maju saty aj za 300-400 eur ale aj drahsie znackove saty od 500 vyssie. Ale ked jej povies svoju cenovu predstavu tak ona ti bude ukazovat uz len take saty :D a velkosti som si nevsimla ake maju, ja som skusala 36-38.
Odpovedať
Ahoj lenkaml... ja som nebola objednana, sla som na blind.. boli tam dve pani, z toho jedna iba varila kavu, teda nevestu obsluhovala iba druha. Mali sme sa vratit o cca hodinu, ze nas vezmu, ked sme dosli opat, oznamili nam, ze musime opat pockat, co som akceptovala, tak sme opat cakali pol hodku.. Teda neviem ci objednavaju, ale ak hej, tak sa radsej objednaj, ako cakat.. Cenovo boli (aspon tie co som skusala) 420 Eur. co sa tyka velkosti tiez som skusala iba 36-38..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som tam prisla len tak, nebol tam prave nikto, ale ja nemam dobru skusenosti z Orchidei. Neviem, ci sa ponahlala, alebo co, ale tak zo mna strhavala saty, ze ma celu poskrabala. Ked uz som nemala chut skusat dalej nic a utekala kade lahsie, tak si opytala este 2 Eura za skusanie. Ja som dobre pochodila v Boginyi, tam boli velmi zlate a ochotne predavacky, sluzba na 100 bodov. Okrem toho, saty, ktore som si vybrala tam mali o 100 Eur lacnejsie, ako v Orchidei a v Boginyi je to aj vacsie a saty vidis na figurinach. Takze urcite ti odporucam zajst aj tam. Inak pocula som od neviest, ze vacsie cisla nemaju, ale usiju ti na mieru, len sa tam potom musis vraciat. Ja som mala opacny problem, mne boli vsetky saty velmi velke, tiez som si davala sit na mieru aj s upravami podla poziadaviek a boli hotove za tri tyzdne. V orchidei mi nechceli spravit ziadne upravy.
Odpovedať
Tiež som bola minulý týždeň a sklamanie. Neobjednávala som sa, nikto tam nebol a tetuša práve dopíjala kávičku. Na stránke majú široký výber, ale keď sme prišli tak mali asi 20% z toho čo majú na stránke. A mali strašne veľa krémových šiat, teda champagne :-S boli pekné, ale čo z toho keď som si vysnívala biele. No aj tak ma tetušky nakoniec navliekli do krémových, aj keď som im tvrdila, že chcem iba biele, že nech vyskúšam či sa mi viac nebudú páčiť. Tak som teda skúsila, že aspoň uvidím ako to bude vyzerať, že možno ma očaria. Keď som povedala, že šaty sú krásne, ale chcem biele, doniesla ďalšie ale také už do ružova, že to je veľmi moderné a že musím skúsiť. No zas som povedala nie a hneď ich zo mňa začala trhať, že som si myslela že ich roztrhá a dá mi ich preplatiť :D Skúšala som za 420+ 35 závoj oboje. Mala aj väčšie čísla, ukazovala mi, ale že to by bolo treba celé šaty upravovať. Skúšala som 36-38.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ženičky :) tak už mam aj ja skusenost,ako prve sme šli k Oksane na Slemence a tam musím dat klobuk dolu,pretože prístup bol dokonalý,jednoducho okolo mna skakali a snažili sa mi vyhoviet .. tam som si vyskušala šaty a ked som videla slzy očiach mojej mamky a najlepšiej kamaratky tak som vedela že tie budu asi tie prave,samozrejme z menšími upravami .. :) ..ale nedali mi a šla som aj do tej mojej vysnivanej ORCHIDEI , za mna bol pristup otrasny ! Vošli sme,premeriali si nas od hlavy po päty a ukazala som jej aky typ šiat chcem pozrela na mna a začala mi ukazovat niečo uplne odklonene od mojej predstavy tak jej vravím,že mam taku a taku predstavu a ona stale svoje,boli velmi neprijemne a neochotne.. :)
Odpovedať
@lenkaml Ahoj, ja sa chystám na ukrajinu v piatok, prosím ťa, pozerala som na mape tie salóny, orchidea je kúsok od boginyi? A koľko ti časovo trvalo skúšanie? dalo sa to za 1 deň zvládnuť? Veľmi som sa tešila na orchideu, ale teraz neviem. Mám len 1 deň dovolenky a dúfala som, že si vyberiem.
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 prosím ťa a plánujes ísť aj k Oksane?
Odpovedať
@editpiaf ahoj, no chcela bysom všetky 3, uvidím, ako to časovo zvládnem
Odpovedať
Profilova fotka
@vladik66 Prosim tam len mi potom ak mozes daj vediet ako teraz na hraniciach ci ste cakali dlho...
Odpovedať
@editpiaf nakoniec sme išli cez Vyšné nemecké,trvalo to všetko necelú hodinu a cestou naspäť sme išli tiež tadiaľ a za polhodinu v pohode :)
Odpovedať
Ahojte, pripájam link na tento salón, možno niektorej z Vás pomôže :) https://www.orchidea-wedding.com/en A kamoška má odtiaľ šaty, 800€ stáli, tak ak chcete kupovať značkové, tak myslím, že za túto cenu kúpite aj tu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?