Šaty jednoduché žádné šlehačkové

Ahojky dámy, mám velikou prosbu.... scháním si na léto svatební šaty, ale měli by být úplně jednoduché čiže nesvatební :) nemohli by jste mi poradit kde na internetu najdu nějaký obchodík či stránku kde něco najdu ? Velmi pěkně děkuji všem ;-)
Odpovedať
skús pozrieť na MiabBella na facebooku :) mne sa celkom páčia šaty na ich stránke. Nie sú to typické svadobné a tuším aj kamarátka si dávala u nich šiť :)
Odpovedať
@katusyk Děkuji :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prettydresses.sk sú aj na FB, ceny za biele jednoduché do 100e
Odpovedať
Skus Poshme.cz :-)
Odpovedať
@katusyk oni len siju saty alebo aj maju nejake na predaj hned?
Odpovedať
Profilova fotka
@pavlinkavivian Dobrý deň :) Ušijeme podľa Vašich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kajika88 môžem sa ťa prosím opýtať? Objednávala si už z tejto stránky? Pekné šatky tam majú. Aj také celkom, že na leto by mohli byť. Len počujem o tejto stránke prvýkrát, tak neviem, že či je vhodné z nej objednávať, či sa môžem spoľahnúť a ako to riešiť ak mi nesadnú? :-S
Odpovedať
@dzanulla Ja osobne nie, ale sesternica áno, a ak Ti nesadnú tak máš vždy v každom e-shope prao vrátiť tovar do 7dni myslím, takze neboj nic ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kajika88 ďakujem ti za odpoveď. Skúsim teda ešte tam pozrieť aj ako je to s veľkosťami aby som sa trafila snáď čo najbližšie. Tak len dnes je to všade tak kadejako neni to rovnako tieto podmienky a občas sa v tom už celkom strácam :-)
Odpovedať
tyhle se ti nelíbí?
Odpovedať
Profilova fotka
@smolenice_yeaaah tieto sú krásne. Len myslím, že treba brať veľký ohľad aj na postavu. Pretože nie každá si môžme takýto typ šiat dovoliť vzhľadom na ženské krivky. :-)
Odpovedať
@dzanulla ano, toto je model pre stihlu vyssiu zenu. Nepoznam miery dotazovatelky, saty su vsak krasne a su na predaj...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@smolenice_yeaaah kiežby dala viac info. Skôr by sme sa vedeli od toho odraziť. Ja budem mať tiež holý chrbát podobne ako je pri týchto šatkách avšak osobne som si nemohla dovoliť mať zadok takto obopnutý pretože v mojom prípade to moc dobre nevyzeralo. Ale na úplne štíhlunkej žienke sú krásne :-)
Odpovedať
@smolenice_yeaaah sú krásne. Za koľko by boli, prosim?
Odpovedať
Hľadáš teda len čisto biele šaty? Aspoň tak som teda ja pochopila to označenie nesvadobné. Možno by sa ti oplatilo sa poobzerať po plesových šatách alebo potom si zájsť do tých slušnejších obchodíkoch a možno by si našla niečo z takého štýlu. Mohla by si sem prilepiť foto, ako by si si tie šaty predstavolala
Odpovedať
@katabata ahoj, stale mas zaujem? su na predaj, pis do sukromnej spravy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak by ste mali záujem rady Vám ušijeme jednoduché svadobné prípadne spoločenské šaty, ktoré budete vedieť využiť aj na iné príležitosti aby Vám nestáli vo Vašom šatníku. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?