Šaty na predaj

Ahojte dievčence.Ak máte na predaj jednoduché svadobné šaty s vlečkou veľ.42,tak mi nepíšte.Prešov a okolité mestá.Vopred ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jtr sme k dispozícii.
Odpovedať
Profilova fotka
@jtr ahoj,ja mam take ,cena dohodou ,su snehovo biele ,s vleckou,ktora sa da vypnut,vystuzene na prsiach ,velkost 36-38,zapinanie na zips,kvalitna latka, ak by si mala zaujem napis mi a na cene sa urcite dohodneme ,prve 2 fotky boli fotene v salone a steny su tam do ruzova ,preto farbu siat skresluju ,ale pridala som fotku odfotenu aj doma ,pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@jtr zabudla som dodat ,ze je k nim aj spodnicka ,ktora sa da nastavit na velkost sukne ,aku ju chces ,a obal na saty biely,to je v cene k satam
Odpovedať
Profilova fotka
saty su nove, cena dohodou
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pozri moj bazar
Odpovedať
AHOJ mam cistonove saty na prdaj. sili mi ich na mieru ale nakoniec mi ten strih vobec nesadol aj ked su krasne satenove a cipka je kvalitne urobena. skusala som vela siat ale tieto su niecim ine asi preto ze boli rucne robene na mieru a hlavne kvalitny material. su na mna cize 42 ale su na snurovanie takze to nieje problem. mam k tomu spodnicu, zavoj a vrsok {asi bolerko} zapinane v zadu na jeden gombik. na fotke to mam fonku ale moze to ist aj pod saty. saty su krasnej maslovej farby.
Odpovedať
@jtr ja mam taketo na predaj http://www.mojasvadba.sk/market/svado... ..pripadne ti ich mozem aj viac pomerat ak by bol zaujem :-)
Odpovedať
ahojte dievčatá.Ďakujem za ponuky,ale šatičky mám už v podstate vybrané.Ešte raz ďakujem.Pekný deň prajem. Ak náhodou ozvem sa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj, moje nie sú s vlečkou, ale mrkni sa, či by sa ti nepáčili náhodou - http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?