Šaty pre nízke a chudé žienky

Profilova fotka
Babenky,viem,že tu nie som prvá ani posledná,ktorá má nízku postavu (155cm). Čo doporučujete? Šaty dať ušiť? Nebola som ešte v salóne,čo je dosť skoro,ale chcela by som mať v tom jasno,na čo sa mám pripraviť. Viem,že so šatami sa dá čarovať,ale žeby sa dali aj skrátiť?? Ak by aj bolo pár kusov na moju postavu,obávam sa,že sa mi nebude páčiť strih šiat. Popóóóóc :-/
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat asi taky isty problem. V marci idem poskusat nejake, teda dufam ze nejake najdem na mna :)
Odpovedať
@mirususka , @dadulka232 Ahojte, skúste pozrieť môj bazár, mám jedny na predaj, riešila som ten istý problém a rozhodla som sa dať si ich ušiť, na cene sa viem dohodnúť :)
Odpovedať
šaty sa daju určite skrátiť stačí nájsť dobrý salon :) mne budú šaty šiť podľa pôvodných a čo sa týka dlžky šiat tak ich skrátia asi o 30 cm :D všetko sa dá :)
Odpovedať
@mirususka jasné, že sa dajú skrátiť. :-) Ok, niektoré majú dole aplikáciu a nevyzeralo by to pekne, ale so zvyškom nebýva problém - dokonca sú tie úpravy v cene požičovného ;-) A inak si nemyslím, že je na skúšanie šiat skoro, máš svdbu v hlavnej sezóne, takže by som išla čím skor :-) Inak ja mám 159cm a veľa šiat mi bolo dĺžkou fajn :-)
Odpovedať
Ahoj, ja mám 152, šaty som si kúpila, teraz predávam, ak máš záujem kukni môj bazár. Inak v salonoch je to dosť problém, tiež som to riešila. Veľa šťastia a nech zoženieš také aby si sa cítila krááááásna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám 149 :) a veľké prsia a veľký zadok :) na výstave na mňa teta zo salónu natiahla šaty o ktorých som ani nechcela počuť (lebo som čítala, že skrátia postavu atď)...no a zamilovala som sa do nich :) všetci čo videli fotku tvrdia, že sú krásne a že sa mi hodia :) (som si istá, že by mi povedali ak by to tak nebolo :D) taaaakže žienky skúšať skúšať skúšať :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja meriam 160 cm - svoje popolnocne saty predavam a dokonca viem v cene zabezpecit aj pripadne skratenie siat podla vasej vysky :)
Odpovedať
Profilova fotka
saty su s vleckou, ktora sa da vypnut a tiez opasok je odnimatelny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som malicka = 154cm, preto som sa rozhodla pre kratke saticky, trosku budem experimentovat pretoze sa saty budu lisit od tradicnych bielych (dufam,ze svokru neklepne... kedze si stale stoji za tym svojim,aby som mala len dlheeee saty s vleckou, bo vraj to tradiciaaaa) bojim sa vsak,ze by som vyzerala ako penova torta v dlhych ... kedze ani najchudsia nie som...
Odpovedať
Profilova fotka
predavam tiez svadobne saty - ak by daka nevesticka mala zaujem... zabezpecim v cene aj pripadne skratenie na Vasu postavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávam fotky šiat, ktoré by sa hodili na Vašu postavu, cena je 190,-Eur. Ak Vás nejaké oslovia, odpíšte
Odpovedať
ahojte ja mam 162 cm a svoje šaty predavam http://www.mojasvadba.sk/market/svado..., šaty sa daju v pohode skratiť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, ja mám tiež šaty na predaj pre nízku a štíhlu postavu: http://www.mojasvadba.sk/market/svado... . Ja mám 160 cm, ale šaty majú rovný spodok, takže ak by bolo potrebné, skrátenie je jednoduchá záležitosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirususka Ahoj, ja mám 157 a šaty som si dala ušiť... išla som do V výstrihu (ten predlžuje ;-) ) normálne rukáviky, v páse stuha a od pása dole sukňa do A. Podľa mňa sa na nízku postavu vôbec (!!!) nehodí korzetový štýl a už vonkoncom nie nafuknutá sukňa!! A ešte maximálne vôbec také šaty, ktorým sa sukňa rozširuje až od zadku (nie od pása)!! Však to úplne skracuje nohy! No toť môj názor :-) veľa šťastia :)
Odpovedať
Ahoj ja som si dala ušiť šaty :) objednala som ich z Aliexpressu kde mi ich ušili na mieru a aj s clom ma vyšli 120e, len trošku sú mi aj tak vpredu dlhšie tak si ich idem dať o trošku skrátiť aby som nezakopla :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?