Šaty pre plus size nevestu??

Profilova fotka
Po nadmieru nepríjemnej skúsenosti z jedného salónu, kde si ma "pani predavačka" znechutene premerala a povedala, že na moju postavu by mi museli šaty výrazne upravovať, som ostala veľmi nešťastná. Nosím veľkosť 44-46, ale v tej chvíli som si pripadala ako nejaká obluda. :-( Preto by som chcela vedieť, či mi niektorá z Vás, milé nevestičky, vie poradiť salóny, kde držia aj šaty nadrozmerných veľkostí a kde si hlavne vážia zákazníkov (všetkých tvarov a veľkostí). Hľadám niečo podobné ako je na obrázkoch. :-)
Odpovedať
@kucharska ahoj tiež nosím 44/46 a nemalansom problem v salone. Skusala som asi 7 siat a aj som si vybrala. Este mi vravela predavacka ze neni problem mi upravit ajnsaty ktore neobleciem. Tak to mi je luto ze si mala takuto skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
@z1984 A mohla by som vedieť, v ako salóne si bola? Veľmi by mi to pomohlo. :-)
Odpovedať
@kucharska ja som bola v Tn
Odpovedať
Profilova fotka
@kucharska salon fany v bratislave. Maju kopec aj v tvojej velkosti
Odpovedať
Profilova fotka
Pozývame Vás i k nám do Salónu Weda v Bratislave - chodí k nám veľa moletiek, máme veľmi slušný výber šiat až do veľkosti 60 - pozrite náš web alebo FB, malá ochutnávka z najnovšej kolekcie v podobnom štýle ako hľadáte a vo Vašej veľkosti je nižšie ;-)
Odpovedať
Netrap sa nad spravanim predavaciek v salone, tiez sme boli s kamaratkou skusat saty a napriek tomu ze ma velkost 38/40 predavacka alebo majitelka alebo kto to bol jej jasne davala najavo ze potrebuje ovela ovela ovela vacsie saty na jej postavu a ze do vacsiny siat sa nezmesti a saty by sa museli velmi upravovat a podobne, konkretne salon La vie Life v Prešove...vacsinou totiz v salonoch z nasej skusenosti drzia velkosti 32/24 maximalne 36
Odpovedať
32/34 som myslela :) ak by si mala cestu na vychodne slovensko, odporucam v presove salon angelo, saty do velkosti 56 takze je si z coho vyberat :)
Odpovedať
skus aj salon wedding elegance, ked som sa vydavala nosila som velkost 48-50 a nasla som tam saty bez problemov :) kedysi sidlili na kremnickej, tusim sa ale prestahovali.
Odpovedať
Profilova fotka
@kucharska Ušijeme pre Vás na mieru :-)
Odpovedať
Daj si usit a budes to mat bez problemov, myslim, ze to bude jednoduchsie ako cestovat niekolkokrat nejaku vacsiu dialku :)
Odpovedať
@esaty prosim Vas a ako sa cenovo pohybuju u Vas saty za pozicanie velkost od 50
Odpovedať
@fionka13 v akom meste?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@patka182 dobrý deň, ceny Vám posielame do správy
Odpovedať
Profilova fotka
@esaty A mohla by som Vás poprosiť o približné ceny za požičanie šiat veľkosti 46? Ďakujem :-)
Odpovedať
@miss_tins dobre že hovorite.. zajtra som tam chcela isť.. nosim veľkosť 40..
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_tins Pozerala som ich stránku aj FB. Vyzerá to fajn. Len si neviem predstaviť, kedy by som zorganizovala skúšku. Bývame totiž vo Zvolene a všetci by sme si kvôli tomu museli zobrať deň dovolenky...
Odpovedať
@mimikina125 určite sa neoplatí len by ste stratili čas a znechutili by vás, radšej zájdite do salónu Angelo na hlavnej tam boli veľmi milé a aj je z čoho vyberať :)
Odpovedať
@kucharska no tak to áno, to je dosť od ruky potom , verím že nájdete salón a super šaty niekde bližšie pri vás :) hlavne sa nenechať odradiť a znechutiť neprajnymi predavačkami :)
Odpovedať
@patka182 v Bratislave. posielam aj stranku, neviem nakolko tam maju vyfotene vsetko - http://www.weddingelegance.sk/sk/Svad.... Skus popozerat, mozno ta nieco zaujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kucharska Dobrý deň, samozrejme, ceny Vám posielame do správy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?