Šaty s vlečkou - áno nie? baby čo ste také/chceli mali píšte :)

Profilova fotka
Veľmi sa mi páčia šaty s vlečkou, len sa bojím ako sa v nich bude tancovať. Obrad a podobne sa určite dá v pohode vydržať (ak samozrejme nebude vonku liať a blato..), niekde som videla, že šaty sa dajú vypnúť, no u niektorých modelov si to neviem dobre predstaviť. Dajú sa všetky vypnúť? nebude to vyzerať "moc divne"? ja viem že treba myslieť aj na praktickú stánku šiat, ale....praktické šaty, hoc aj biele si môžete obliecť hocikedy :) veľmi veľa z vysnívaných vecí už mať nebudem....šaty by to mohli zachrániť.....šaty budem kupovať, zatiaľ zháňam, mám zatiaľ ešte čas, len tá vlečka mi vŕta v hlave. už uvažujem o kúpe dvoch šiat - praktické na tancovanie :D ale zasa nie som milionár. pokúsim sa nájsť také, ktoré by potom krajčírka upravila odstrihnutím vlečky a bola by odopínacia a nie vypínacia....to by mohlo vyjsť, čo vy nato? ako ste to riešili Vy? fotky sú iba ilustračné, že čo konkrétne mám na mysli, také mini vlečky sa jasne, že dajú nenápadnejšie vypnúť.
Odpovedať
ahoj! ja som mala svadobne saty s vleckou, a vobec nelutujem. ked sme prisli do saly, sme ju jednoducho vypli a pri tancovani som nemala vobec ziadny problem. takze si kludne spln sen ;-)
Odpovedať
@skylarr ahoj, pri skusani siat si nechaj vypnut vlecku, lebo niektore naozaj nerobia pekny "zadok", ked su vypnute. Ja som mala s vleckou, mala som ju este pocas prichodu do restauracie a pocas prvého tanca. Potom som ju vypla a bolo to v pohode. Len naozaj odporucam si dobre v zrkadle pozriet, ci sa ti pacia saty s vypnutou vleckou, lebo tak ich budes mat vacsiu cas vecera.
Odpovedať
Profilova fotka
vlečka je super :) k veneste určite patrí.... ja mam saty s neodopinatelnou vlečkou a som spoko, je trosku dlhsia ale mne to nevadi... dala sa pripadne chytitť do rúk... a mám niečo podobné ako na predposlednom obrázku.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabu_lienka @sslavulka @smea dakujem baby velmi pekne, som rada za radu ich uz skusat s vypnutou vleckou, to by ma asi nenapadlo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?