Šikovná krajčírka v Trnavskom, Nitrianskom kraji?

Ahojte nevestičky bývalé i budúce, čítala som pred chvíľou o cenách šiat v salónoch, niektoré ceny mi fakt vyrazili dych a dosť dievčat si pochvaľovalo ušitie vlastných, nepoznáte niekto šikovnú krajčírku z Trnavy, Nitry, Galanty, Hlohovca...? ak máte kontakt pošlite prosím na IP.
Odpovedať
Ahoj, ak budes mat kontakt na nejaku v okoli NR, ozvi s aprosim, vdaka.
Odpovedať
uva, ak chces svadobne saticky, tak tie ti usiju v tesedikove v svadobnom salone podla predstav a cena za pozicanie takychto siat je okolo 6000.-
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja hľadám krajčírku v Dubnici nad Váhom alebo v Trenčíne a blízkom okolí. Mám šaty, ktoré potrebujem upraviť. Čiže potrebujem,aby mala so mnou trpezlivosť, čas na mňa a najmä tú správnu zručnosť. Ak poznáte, dohoďte mi. Nemusí mať salón krajčírsky, len aby bola šikovná.
Odpovedať
dlho som tu nebola, ale potešila ma rada, ďakujem csikike, ešte musím zistit ako sa tam dostanem, je to ďaleko od GA? Inak fakt neviem čo urobiť, či šaty požičať, dať ušiť alebo objednať cez ebay. Nechcem dať za šaty kopu peňazí, ale tých 6000,- nie je až taká sumisko to by sa dalo. Andrea bohužiaľ nepomožem ti, mne sa zatiaľ žiadna neozvala, ale keď niečo bude dám vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
v Dubnici, v kulturaku mala salon jedna baba (tusim sa vola Micudova) a ta je velmi sikovna! len som si neni ista ci tam este je, ale tusim ano...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
kararinkabrnka • Dnes o 11:02 Ahojte babenky nepoznate naozaj dobru krajcirku v Nitre a okoli???? Suuurne hladaaam lilimonika • Dnes o 12:35 ahoj, čo by si potrebovala ušiť? kararinkabrnka • Dnes o 13:34 Saty nieco take ako mam vo fotoalebe.... vies o niekom?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby ak poznate dobru krajcirku v Nra a okoli prosim poslite mi tel. c. DIK :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte babeny :) aj ja hľadám šikovnú krajčírku, tak ak niekoho takého v Nitre a okolí poznáte, dajte vedieť prosím. ďakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
hladam krajcirku z nr, potrebujem upravit svadobne saty. vrchna vrstva tylu je natrhnuta na dvoch miestach. viete o niekom? dakujem :)
Odpovedať
svadobný salón Nova Rosa Trnava, šijú tam aj svadobné šaty.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?