Šitie svadobných šiat na mieru

Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť nejakú dobrú krajčírku alebo firmu, ktorá by mi ušila svadobné šaty? Nezáleží na tom odkiaľ sú, pokiaľ sú dobrý. Za každú odpoveď ďakujem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame svoje služby, sme slovenský výrobca svadobných, detských a spoločenských šiat. Nechceme sa chváliť ale naša práca hovorí za všetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Svadobné šaty spoločenské šaty na mieru v najvyššej kvalite f b Krajčírsky salón Jasmine
Odpovedať
@nataliia made in Ukrajina
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetinka222 Najprv navštívte našu dielňu vo Svidníku, ako začnete písať nezmysli. Šaty šijeme na Slovensku, vo Svidníku. Sme jedena z mála dielni na Slovensku, ktorá skutočne šije šaty. Asi 90 % salónov a predajcov ponúka šitie šiat na mieru, ale pri tom všetko kupujú zo zahraničia a tvária sa, že šijú. Aj na tejto stránke je ich niekoľko, ale nebudem ich menovať. Takže milá nevesta, alebo majiteľka salóna, rada Vás a aj ostatné budúce nevesty privítam u nás na dielni, kde Vás ponúknem kávou a ak máte dostatok času, môžte u nás sedieť od rána do večera a pozerať sa ako Vám šijeme šatky Vašich snov.
Odpovedať
s takymto pristupom som tam hned zajtra..
Odpovedať
@ellie111 @kvetinka222 taktiez si idem dat sit u NA - podla predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
sme v BA a sijeme v BA nech sa paci
Odpovedať
Mala som site saty namieru z dielne Natasha Azariy. Okrem toho,ze saty boli podla mojich predstav, neda mi vyzdvihnut uzasny, profesionálny a ludsky pristup celeho personálu. Pre mna su top a doteraz som im nesmierne vdacna...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?