Sklamanie

Ahojte.. asi sa nic nezmeni ale napisem aspob svoje pocity. Viem z su dolezitejsie veci a vyznam svadby spociva v inom..ALE som velmi sklamana. Par dni do svadby priniesla som domov saty a babka,mama,sestra,teta... vsetci sklamani...nepovedali to no vidim to. Teraz som uz tak sklamana a znechutena ze sa ani netesim. Vsetko sa nam zacina nejako kazit.. :(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Nerieš to, ty ich budeš mať oblečené :)
Odpovedať
Nic by som si z toho nerobila:) ved je to tvoja svadba nie ich, nie? Kazdy mame rozny vkus, to ze si sa netrafila uplne do toho ich este neznamena ze sa vam vsetko kazi ;) hlavu hore
Odpovedať
Ahoj. Mne ide šiť šaty moja teta, krajčírka. Šaty uvidím až v piatok pred svadbou :-D našťastie som si krajku vybrala sama a už som skúšala korzet a pod. Strih sme skombinovali z troch vzorových šiat. Veľmi som sa tešila, kukala stále vzory na internete a moja mamina s babkou ma zrušili, že mali inú predstavu, že oni by si také nedali. A vieš čo? Je mi to úplne jedno. Veď oni si ich ani dávať nemusia. Všetko v ten deň záleží len na tebe. Teš sa, že budeš mať skvelého manžela, že budete rodina, že sa zabavíte a výborne najete :-D a zabudni na drobnosti, hlúposti. Ver, že v sále, kostole i v tom meste či dedine, budeš tá jedinečná a najkrajšia nevesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky Netráp sa tým, keď si to budeš takto brať tak si pokazíš celú svadbu.. Keď sa tebe páčia tak sa tým vôbec nemusíš zaoberať.. Každá žena má svoju predstavu o dokonalých svadobných šatách a to, že sa nezhoduješ s ostatnými ženami v rodine nie je nič nezvyčajné, napríklad mojej švagrinej sa tiež moje šaty vôbec nepáčili a ona mi to dokonca aj povedala ale svet sa kvôli tomu nezrútil, lebo mne sa páčili a iba na tom záležalo..
Odpovedať
@krukky toto nech ta netrapi! Saty budes mat oblecene ty a uplne cele to ukaze s makeupom a ucesom... Ty tiez nemusis byt uplne stotocnena s tym ake saty budu mat oni a? Kazda mame iny vkus a vyberame si v com sa citime dobre a pekne ... Moje saty pred svadbou nevidrl nikto...len sestra kt.bola so mnou vyberat...a dopadlo to na 1
Odpovedať
a čo povieš ty na svadobné šaty svojej babky, mamy, sestry, tety ... každý má iný vkus :) hlavne aby si sa ty dobre cítila a že ony očakávali niečo iné, to je v zásade ich problém :) vo svadobný deň sa budú na teba usmievať a plakať a všetko bude v poriadku :) neboj sa nič ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tebe sa páčia? Cítiš sa v nich dobre? Nenechaj si pokaziť svoj deň! Budeš krásna a ked budeš aj šťastná, budeš ziarit aj vo vreci od zemiakov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne pre toto máš vidieť šaty iba ty a max 1 ďalšia osoba, ktorá ich bola s tebou vyberať. Aj keď by na mňa neviem ako tlačili, tak šaty nikomu neukážem. A v deň D ti nikto na šaty nepovie ani pol slova.
Odpovedať
Profilova fotka
Je mi jasné že ťa mrzí že sa nepáčia aj tvojím blízkym . Nikdy by si nenašla také šaty aby sa páčili každému. Každý má iný vkus. Dôležité je že sa páčia tebe . Chápem že to nie je príjemný pocit keď vidíš svojich najbližších sklamaných , ale pozri je to Váš deň a nie ich . Takže ak si ty spokojná s nimi skús sa na to nejako povzniesť . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Saty som nevidela, tak aspon vseobecne. Podla mna su dve moznosti: bud si pripad nevesty, ktora sa za kazdu cenu chce nasukat do siat, ktore jej sice nesedia, ale velmi sa jej pacia alebo ju niekto presvedcil, ze sa jej hodia - v tom pripade sa okolie tak nejak opravnene citi zasiahnut a skusit zachranit situaciu. ALEBO si si nasla naozaj pekne, vhodne saty, ktore ti sedia a pacia sa ti a zbytok rodiny mal proste inu predstavu alebo si ta v nich nevie predstavit alebo nepoznaju trendy a preto ta reakcia. V prvom pripade im skus nacuvat, v druhom pripade si presad svoje, vydavas sa ty a vo svadobny den budes urcite nadherna.
Odpovedať
@krukky čo sa im na nich podľa teba nepáči?
Odpovedať
podla mna absolutne nie je dolezite, ze im sa zrovna tie saty nepacia. predsa je to tvoja svadba a ak si ich oblecies a citis z nich, ze oni su tie prave, tak by som to vobec neriesila a ich reci, by som si nejak nepripustala. je to jednoznacne tvoja svadba, tak sa toho drzkaj a nenechaj si ju nikym pokazit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, verim ze ta mrzi, ze najblizsie osoby neschvaluju tvoj vyber, ale ako uz pisali babenky vyssie, v tych satach budes cely den ty, a nie ony. Ty si si ich vybrala lebo tebe sa pacili a je to tvoj velky den, takze by som teraz nesla robit radikalne zmeny len aby si sa im zavdacila. Ja mam napriklad diametralne odlisny vkus s mojou maminou a ked som jej posielala saty zo skusok, tiez mi vacsinu zhejtovala. A potom ked ma uvidela v den D uz celu nacancanu, tak sa rozplakala dojatim. Takze asi tak. Celkovy dojem v den D je urcite iny, nez ked si to skusas v salone, pripadne ukazes len fotku. A co tvoje kamaratky, alebo proste osoby v rovnakej vekovej kategorii, tym sa to tiez nepaci? Je mozne, ze je to fakt sposobene len modou a tym, ze teraz sa nosia ine veci, ako pred X rokmi. Kazdopadne aj keby ta vseti odhovarali a tebe by sa saty pacili, tak by som nazor nezmenila - ty vies ako sa v satach citis a aky pocit v nich mas, tak co :-) Hlavu hore, uvidis ze v den D ta budu vsetci chvalit, aj ked ti predtym vyber neodobrili!
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky ale prosím ťa, hore hlavu..nezúfaj, všetko bude dobré.. nerieš ostatných, hlavne aby sa tebe páčili a aby si sa v nich dobre cítila..
Odpovedať
prosim ta, nelam si s tym hlavu. niektori ludia su proste taky, ze chcu ovladat kazdu situaciu, oslavu, a proste vsetko chcu, aby bolo podla nich. no to takto nejde. je to tvoja svadba, tak sa toho drz a spravi si ju hlavne teda podla seba. nik okrem snubenca ti do toho nema co kecat a bodka ;-)
Odpovedať
Svadbu si mas uzit hlavne ty s partnerom, nik iny. Oni mali predsa sancu na svojich svadbach si spravit veci ako chceli, nie? mozno ich nahnevalo, ze si sa s nimi neporadila, no aj to sa da pochopit. Hlavne je ak sa tebe pacia a pacis sa v nich sama sebe. Pre partnera budes aj tak ta najkrajsia, to sa neboj.
Odpovedať
Isto budes krasna nevesta tak tie ich reci proste nechal plavat. Zas tak ako ti tu baby pisali, je to v prvom rade tvoja svadba a mala by byt taka ako si zelas hlavnety a nie niekto iny. To sa takto nerobi, aby ti proste takto povykrikovali, ze to nie je ich predstava. Nechaj to proste plavat a uzi si ju. Je to hlavne o vas
Odpovedať
@krukky ale len nesmut. Uplne ina budu vyzerat saty ked budes aj krasne ocesana a aj namalovana. Nemaj len hlavu v smutku. Dolezite je, ze sa tebe satocky pacili a ze si si vybrala take, ktore si ty chcela. A usmeeev :-) Tes sa na tvoj krasny den :-)
Odpovedať
Babka, mama a teta su ina generacia, tie neries :) a ostatnym saty neukazuj, az s ucesom a makeupom, to bude uplne inak vyzerat, uvidis :)
Odpovedať
je to smutné no poradila by som ti, aby si si s tým moc hlavičku nelámala. páčia sa ti? ak áno, tak ja žiadny problém nevidím, ide predsa len o to, aby si sa v nich hlavne teda ty dobre cítila, nie. oni sú iné generácie a je v podstate prirodzené, že sa im až tak moc páčiť nemusia, len ide o to, že mali byť proste ticho a bol by pokoj a žiadny problém :-|
Odpovedať
Profilova fotka
preto mam ja predtsavu taku, ze by som si chcela vybrat svadobne saty tak, ze ma vsetcia uvidia az v svadobny den. nazory na veci a hlavne vkus je u kazdeho cloveka iny a ja by som si kvoli niekomu, teda svoju predstavu nechcela nechat pokazit, kazdy nech si oblecie co chce. nerob si z toho vrasky na cele, ok ist budes nadherna
Odpovedať
Profilova fotka
Nerob si starosti. Pokial su to tvoje vysnene saty, tak ich do toho prd. Kazdy nech sa pozera sam na seba. Ty sa vobec tym netrap. Nenechala by som si rozkazovat do svadby. Budu to tvoje spomienky. Nabuduce budes vediet, ze im uz nemas co ukazovat, lebo sa zbytocne len sklames.
Odpovedať
Profilova fotka
Vies co, ja ani neplanujem saty niekomu z rodiny ukazovat. Nie preto, ze by sa malo stat to co tebe, ale proste by som chcela, aby tto nebolo prekvapenie len pre snubenca ale proste pre vsetkych. Hlavu by som si z nich nerobila ak si presvedcena, ze su to tie prave saty.
Odpovedať
Profilova fotka
Netrap sa kvoli tomu, robim vo svadobnom salone a toto sa mi stava často. Neveste sa pačia šaty a jej mame sa nepačia, presadzuje svoj štyl a to iste aj kamratky kolko razy neporadia dobre neveste. Sme všetky na teba hrde že si si vybrala podla svojho vkusu a to je hlavne!
Odpovedať
Profilova fotka
@krukky tak ako? 😊 Prekvapila si? Urcite si bola kraaasna nevesta 😘 Podelis sa s namimo foto? 😉
Odpovedať
aj mňa by to zaujímalo ako to dopadlo :) lebo ja som mala podobný problém so šatami ale ešte pri skúške, že som si vybrala šaty, ktoré sa mi veľmi páčili a mne ich sestry s mamkou vôbec neschválili a bola som z toho hrozne nešťastná ale aj som taká tvrdohlavá takže aj tak som si ich vybrala tak som zvedavá čo teda povedia po svadbe či zmenia názor :)
Odpovedať
@ivvett665 to iste ani ja som nikomu saty neukazala, a nemusime sa trapit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to určite nepríjemný pocit, keď Ta najbližší takto "sklamali" ale vieš, čo... KAŠLI NA NICH. je to svadba teba a tvojho drahého, Váš deň a ten si už podľa svojich predstáv. Nevydávaš sa pre ich blaho na duši. Ak si si tie šaty sama vybrala, vieš, že ti sedia, cítiš a v nich výnimočne tak buď v kľude. Veľa ešte spravia účes a make-up a hlavne KAŽDÁ nevesta je krásna aj keby mala len rifle a tričko. Lebo je proste NEVESTA. Nenechaj sa rozhodiť teraz keď pomaly finišuješ. Držím palce
Odpovedať
Ale no tak, nič si z toho nerob. Isto ti ďalší ľudia povedali, že v nich vyzeráš nádherne. Nie je to predsa svadba pre nich a nerobíš predsa veci tak, aby sa to hlavne im páčilo a bolo všetko podľa ich gusta, nie? Robíš to pre svoj - váš dobrý pocit. Takže klapky na oči a hlavne si všetky prípravy uži a nenechaj si ich pokaziť.
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne, ze sa sama sebe pacis. podla mna nie je nic solezitejsieho. tebe sa tiez nemusia pacit ich saty a predsa ich za to neukrizujes. niektori ludia by sa mali naucit drzat jazyk za zubami a bol by svaty pokoj. no nie musia tym verejme cloveku ublizit. nic si z nich hlavne nerob. budes isto krasna ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?