Skúsenosti so svadobnými salónmi v Trnave

Profilova fotka
Dievcata, napiste svoju skusenost so skusanim siat / nie len svadobnych v Trnave.
Odpovedať
Profilova fotka
MOja skusenost v salone White Rose v Trnave na Radlinskeho. Volala som tam dopredu ze ci maju aj vacsie cisla siat. Povedali, ze maju 44/46 ako potrebujem, ze mozem prist. Prisla som aj s vlastnymi balerinkami, nakolko som vysoka a v opatkoch chodit neviem. Rozhodla som sa mat baleriny a bodka. To, ze som nemala pred salonom kde zaparkovat, nekomentujem. Prva otazka aku mam predstavu o satach. Hovorim, ze chcem rukav tristvrtovy a nie moc nacancane. Ze preco s rukavom. Hovorim, ze mam tucne ruky. Odpoved, ze praveze mi to opticky zvacsi ked si dam rukav. Co je absolutna blbost. A ze preco mam baleriny, ze musim mat lodicky, lebo saty su dlhe, aby som ich nevlacila po zemi. Hovorim, ze som vysoka a ze nechcem opatky. Idem skusat teda saty a ani do jednych som sa nezmestila. Odisla som z dlhym nosom. Aby v salone nemali ani jedny saty velkost 44/46, tak to podla mna nie je dobry salon.
Odpovedať
Pár rokov dozadu som si z White Rose požičiavala šaty na ples, keby som nemala kúpené svadobné šaty, určite by to bol jeden z prvých salónov, kam by som išla. Majú tam pekný výber krásnych svadobných a spoločenských šiat s veľkými objemnými sukňami :-) Inak v Trnave nemôže byť problém si nájsť šaty, je tam niekoľko veľkých salónov. Na názvy si nespomeniem, ale viem, že jeden je blízko White Rose na Vajanského, dva sú na Rybníkovej, potom na Hornopotočnej, na Študentskej a na Kollárovej oproti CityAréne :)
Odpovedať
Ahoj, ja som mala šaty zo salónu zoya wedding center a bola som veľmi spokojná aj s prístupom a výberom, treba sa však objednať dopredu. Pred rokom tam otvorili ďalší salón Oui Oui, nebola som tam len som nakukla a boli tam veľmi milé baby aj s veľkým výberom šiat. A ešte si pamätám salón Simoon :)
Odpovedať
Ja som mala svad.saty zo salonu na Vajanskeho ulici...pani majitelka mila osoba a bola som velmi spokojna s pristupom Bola som skusat aj v salone Simoon a jedna velka katastrofa...pani majitelka odmerana, neprijemna, vobec mi nedala skusat saty co som si vybrala a vyzerala, ze ju neskutocne otravujeme ( mozno mala zly den)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?