Sú šaty s čipkou moderné?

Sú svadobné šaty s čipkou moderné?? Podľa mňa hej :)
Odpovedať
Jasné čipka je kráááásna!! Ja ju milujem :-) A hlavné je aby sa páčila tebe :-D
Odpovedať
Mne sa totižto páči tiež, len môj partner sa nevie nejako s ňou stotožniť. Nevie si predstaviť nejako také šaty atď... Premýšľam nad variantou že porušiť tradíciu a zavolať si na skúšku môjho nastávajúceho.Čo vy nato poviete ako odborníčky? :) Že teda on na moju skúšku a ja by som s ním išla vyberať oblek... Odporúčate, či nie?? ALebo ako to vyriešiť? Len sa bojím že na túto možnosť nepristúpi nechá to na mne a potom neviem ako to vyriešim...
Odpovedať
Podla mna si ho kludne zober zo sebou, nie je na tom nic zle.. Ja osobne neverim na povery a pod..s mojim snubencom idem buducu sobotu vyberat oblek a ani ma nenapadlo ze by som ho nemala vidiet :-) Ked uz sme pri tom ja nebudem tiez dodrziavat tradicie pretoze nebudem mat ani cepcenie a ani to vypytanie nevesty ci co to je :-D kazdy bude mat take manzelstvo ake si ho urobi a nepomozu povery ani nic podobne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janluk29051 jasne,ze cipka je KRASNA ;-).A ak je dobre zvolena na svadobnych satach tak je proste to NAJ :-).Aj ja budem mat cipkovane,teda hlavne vrch siat (kuk v mojom blogu).Bola to laska na prvy pohlad a ine by som ani za svet nechcela....Moj partner tam sice so mnou nebol,ale ja som s nim oblek vyberala.Tiez nejako moc neverim na povery a hlavne co sa tohto tyka ! Takze je to kazdeho vec,kludne ho zober so sebou ak to tak obaja citite,ale myslim,ze vyber svadobnych siat by mal nastavajuci nechat hlavne na neveste - bude ich mat predsa ona na sebe a hlavne je aby sa v nich citila skvele a potom to bude na nej aj vyzarovat ;-)....Tod moj nazor ;-). Vela stastia :-)
Odpovedať
Ďakujem šaty s čipkou pozri aj u mňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím , že šaty s krajkou jsou nadčasové. Nosí je nevěsty už spoustu let :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si môj albumik, iné ako krajkové by som ani nechcela! :)
Odpovedať
Čipka je romantická - vždy bola aj bude... A hlavne, závisí od Teba, aké šaty sa Ti páčia... Sú nevesty, ktoré vyhľadávajú práve také "staršie" modely šiat, lebo sa im páčia... Je to Tvoj deň a deň Tvojho snúbenca. Na iných až tak nezáleží...
Odpovedať
Profilova fotka
Voooooooooooobec ze nie su moderne....ani svetoznamy navrharu neradia, aby kazda zena mala v skrini nejaky takyto nadcasovy kusok :-D :-D :-D :-D Cipka a krajka je nieco co dokonale zvyrazny zenskost a nasu jemnost :-)
Odpovedať
Ja som tiež najprv hľadala klasika obrovká sukňa tylová a vrch korzet...ALE obliekla som si jedny celé z čipky aaa bolo rozhodnute... :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?