Svadobne salony Zilina

Ahojte, Mate skusenosti so salonmi v Ziline? Kde maju najlepsie saty? Je tam viacero salonov, zopar som uz obehala, ale teda ziadna slava. Som ochotna ist aj mimo Zilinu, ale ozaj neviem, ze kde. Pacia sa mi cipkovane saty, nieco na styl Madeline Gardner alebo Mori Lee. Alebo este lepsie Pronovias, ale tie neviem na Slovensku najst nikde. Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
janka150912. Ahoj Pronovias salón je v Trenčíne: http://www.salonwem.sk/. Majú tam krásne šaty. Jedna rada ohľadom žiliny - salón Dagmar v žiadnom prípade. Majiteľka je veľmi zlá žena. Viacero žien sa na ňu sťažuje. škoda len že to človek zistí príliš neskoro. Určite si nedaj šiť šaty u nich. Ak nebudú také ako mali byť, nevrátia ti peniaze.
Odpovedať
Skus v Púchove salon Andrea. http://www.andreasalon.sk/ nadherné saty a myslim ze aj tie znacky co zhanas. ja budem mat tiez take :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,u nás v Svadobnom salone Soirée v Nitre nájdete krasne šaty značky Madeline Gardner.Skuste pozrieť našu stránku a prípadne sa u nás objednať.Prišla nám už nová kolekcia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, je pravda, že salony v Žiline veľký výber nemajú. Skús ísť pozrieť do toho Trenčína, je tam viacero dobrých salonov a všetky sú skoro na jednej ulici. Ja mám šaty zo salonu Jadei v Dolnom Kubíne, v ktorom majú veľa krásnych šiat - Pronovias, La Sposa, San Patrick. Skvelý prístup, aj ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pozývame Vás do našich priestorov svadobného salóna, kde nájdete množstvo krásnych šiat. Určite stojí za sa sa prísť pozrieť a vyskúšať. Máme tiež značku Mageline Gardner a Ronald Joyce :) Budeme sa tešiť na Vašu návštevu :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@katarinacopjan To je trochu dost mimo Ziliny, nie?
Odpovedať
Podľa mňa svadobny salon Garrison v Žiline maju uuuuplne super vyber šiat! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandrin2885 To ano :) mame vsak nevesticky, ktore kvoli nasim svadobnym satam nevahaju priletiet aj zo zahranicia, je to len na Vas. Krasny den zela tim SOIREE
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam salon Jadei v Dolnom Kubine... mam odtial saty a velmi ochotne baby su tam. kukni na www.jadei.sk :)
Odpovedať
@d289 V Garrison som bola. Maju velmi lakavy vyklad a aj niektore pekne saty. Nejake som aj skusala, ale bohuzial podla mna nemaju saty vo velmi dobrom stave. Mnohe mali cipku uz taku vysedivenu a niektore boli dost pozatrhavane. A to som vraj skusala saty, ktore nemal este nikto pozicane. Ked uz tak Vanessa vedla Garissonu je lepsi salon. Nemaju mozno taky velky vyber, ale saty su v top stave a pani, co tam robi sice vela rozprava, ale vie aj dobre poradit. Ale to je moz nazor. Sto ludi, sto chuti. Ja som nakoniec vybrala saty v Trencine. Mozno trosku vyssie ceny, ale ovela vacsi vyber a saty v super stave.
Odpovedať
ja som pred par dňami obiehala salony v ZA a niektore prispevky presne sedia. Mala som velke ocakavania od Garisson, ale zial neboli naplnene. Vanesa je fajn, presne ako je pisane vyssie. A celkom ma oslovil salon oproti kinu, pri hlavnej poste - Elegant Stitch - mala som pocit, ze su tam saty zo vsetkych salonov v ktorych som bola, najzachovalejsie. Tak hadam som trochu pomohla. A este ma napadlo, chod skusit pozriet Diamond pri autob. stanici
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gabuss Bola som vo vsetkych Zilinskych salonoch. Elegant Stitch - suhlasim - velmi zachovale saty a super pristup zien, co tam pracuju, velmi mile. Ale bohuzial som si tam nevedela vybrat. Diamond - krasne saty, ale tie, co sa mi pacili, mi nesedeli. Maju vela krasnych siat na webstranke, ale bohuzial mnohe z nich maju iba v salonoch v Nitre a Bratislave, v Ziline je vyber slabsi. Obsluhovala ma velmi mila a ochotna pani, ale bohuzial som si tam nevybrala. Nakoniec mam saty zajednane v Trencine. Je to len hodka od ZA a maju tam kopec salonov a velky vyber. Ale ceny su podla mna v TN vyssie ako v ZA, takze budte na to pripravene, ak tam pojdete vyberat.
Odpovedať
Dakujem za info. Po tejto diskusii tiez uvazujem ze este zajdeme aj do trencina. Viete mi tam odporucit niektore naj salony? Prip. kolko a ktore ste tam presli? Ak mam pravdu povedat, moc sa mi uz nechce skusat desiatky siat :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...urcite Jadei Dolny Kubin....skvely team, saty a ochota :-)
Odpovedať
ahoj ja som bola v prievodzi v salone Milady velmi ochotná pani je t na objednávku a maju este aj salon v handlovej aj v novakoch ja mam troslu vacsie cislo tak 44-46 takze som sa bala ako a co ale bola velmi ochotná a dokonca mi zviezli aj tych troch salonou a keby tam zavolas a maju take tak by ti ich urcite vedeli zviest
Odpovedať
@janka150912 Ja sa idem túto nedeľu pozrieť na výstavu do Kursalonu, do Trenčianskych Teplíc, budú tam tri salóny, do ktorých sa chcem ísť pozrieť v TN, tak to zabijem jednou ranou :)
Odpovedať
@gabbus Salon Elegant Stitch je podla mna uplne šuvix,,, tam boli pozatrhane saty a tyl pozašivany,,,, predavačka ich trhala na mne bolo jej jedno, ci nieco roztrhne a aj čipka mi tam prišla jak z čiňaka... v Garissone som nic take nevidela a to som tam stravila dost casu.... Mozno sa uz nejake poškodili, kto vie,,, Ale je pravda sto ludi, sto chuti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mate prosim skusenosti s Holiday inn v žiline?
Odpovedať
Profilova fotka
sorry zabudla som sa prekliknut
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?