Svadobné šaty Brandsbridalcom

Ahojte dievčatá, objednávali ste si niektorá svadobné šaty z www.brandsbridal.com? Som zvedavá, či Vám prišla objednávka a či bolo všetko v poriadku, ja sa začínam báť, či ma neodžubali. :( Čakám na vaše postrehy, pripomienky ohľadom tejto stránky, verím, že budú pozitívne, ešte nechcem hádzať flintu do žita, šaty by mali prísť 15. 3.2014. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@krima1 ja si chcem tiež odtiaľ objednať, tak by ma to tiež zaujímalo... .
Odpovedať
objednala som si aj z aliexpres.com popolnocky, Odtial mi prisiel email, ze moja objednavka bola vybavena, saty su na ceste, uz aj cez slovensku postu si viem prostrednictvom tracking number sledovat zasielku. Pri spominanej stranke brandsbridal.com som zaplatila, prisiel mi konfirmacny email o zaplateni, ale bez tracking number, jedine co mi stihli napisat, ze kvoli medzinarodnej preprave budem platit dodatocne poplatky (mysliac clo a dph). A odvtedy netusim, co s mojou objednavkou je. Mozno iba chaosim, neviem.. 400€ v lufte? dufam, ze nie :(
Odpovedať
Ak si platila cez paypal, tak to mas bezpecne. Peniaze ti vrati sama spolocnost. Myslim, ze ich drzia dokym nedostanu potvrdenie o doruceni. A pokial dobre viem tak napriklad slov. posta nedava treking, ani vsetky prepravne sluzby. Ale ak sa bojis, tak ich kontaktuj ako postupili. Ak to nie je odrb tak by sa ti mali pekne odpisat. A tiez som pocula o tom cle, ze ak objednavas nad 100 eciek tak platis, ale neviem kolko. Skus zistit ci ti to nahodou nedrzia na Sk kvoli tomu clu.
Odpovedať
Neplatila som cez paypal, cez visu som platila. Práveze som písala, ako je na tom moja objednavka a nic, ziadna spatna vazba. A ked saty pridu, tak mi colna sprava posle email, vyzve ma k zaplateniu cla a potom by mi ich mali dorucit. NO uvidim, uz vydrzim do soboty.
Odpovedať
@pinksisa Konecne mi odpisali, ze sa ospravedlnuju, ze saty pridu, vraj mali dovolenku. Potom ked pridu, dam update ci som bola aj spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
budem čakať...som veľmi zvedavá, lebo mám tam už vybraté šaty...mohla by si aj pridať foto :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?