Svadobné šaty - ktoré si mám vybrať?

Ahojte ženy, neviem sa rozhodnuť medzi tymito dvoma modelmi... Obe sa mi pacia ale tie čipkované mi pridu viac svadobné ale zas naopak tuctove a v tych jednoduchych sa bojim ze nebudem vyzerať ako nevesta ale ako na ples. Aky je váš názor? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Za mna jednoznacne tie druhe. Ako si napisala, prve su tuctove, naviac naozaj nelichotia Tvojej postave - rozsiruju Ti boky. V druhych vyzeras velmi stylovo, elegantne, a rozhodne ako nevesta, naviac Ti robia nadherny dekolt.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaa100 Ja by som si vybrala tie prvé. Síce Ti zvýraznia boky, ale máš ich pekné a nemusíš sa za ne vôbec hanbiť. Predsa len sú viac svadobné, viac noblesné :) Tie druhé by som si vybrala možno na svadbu na pláži.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sa prikláňam k tým druhým :) spravili Ti super postavu a celkovo na mňa pôsobia lepším dojmom :) ale vždy je to na Tebe. Vyber si tie, v ktorých sa cítiš najlepšie a najkomfortnejšie.
Odpovedať
Aj za mna jednoznacie tie druhe, ovela lepsie ti pristanu, tie prve ta 1. rozsiruju, 2. zostarli ta, ta cipka nie je velmi lichotiva. Urcite druhe, mozno si daj pod ne stahovacie pradlo. Je pravda, ze su jednoduchsie, ale isla by som skor do toho v com bdues vyzerat dobre a neriadila by som sa tym ci su viac alebo menej svadobne.
Odpovedať
Aj v druhých budeš vyzerať ako nevesta, veď kto by si dovolil dať dlhé biele šaty na cudziu svadbu? V oboch vyzeráš krásne ( to som ti asi nepomohla :-D)
Odpovedať
Urcite tie druhe,krasne ti pristanu :-)
Odpovedať
Druhe su perfektne, stýlové,originálne... tie prvé, hoc su tiez krasne, uz su ale take "otrepane" aspon pre mna....
Odpovedať
Profilova fotka
Ani jedny isla by som vyskusat este dalsie
Odpovedať
Wow, tie druhe su krasne! Kazdy ma iny vkus a este nikdy som nekomentovala na saty, ale nedalo sa mi tentokrat 😉 V prvych si pekna, v druhych nadherna 😊❤️
Odpovedať
Suhlasim s @cawes - prve su krasne a je to "skoro ono", ale nesedia tak celkom tvojej postave. Druhe zas maju lepsi strih, ale na tebe posobia prilis obycajne, nemam z nich dojem svadobnych siat. Pohladaj nieco medzi tym :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzka a Cawes to vystihli asi najlepšie, máš peknú postavu a určite sa nájdu šaty, ktoré Ti budú svedčať viac. Možno by bolo fajn ešte pohľadať. Dnes je obrovský výber a každá si nájde to svoje. Tie druhé mi pripadajú príliš obyčajné, až fádne. Máš v nich síce skvelú figúru, ale nevyzerajú dosť svadobne.
Odpovedať
Pronovias?Ak hej, Tie prve som si skusala aj ja. Zdali sa mi priserne tazke a nemotorne. Ide podla toho aku svadbu budes mat, styl, priestor, atd..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Viac ti pristanu tie prve podla mna, mas krasnu postavu a do takeho typu siat mas akuratne boky ;) V tych druhych si taka nevyrazna ale tiez ti pristanu. Ale ked sa nevies rozhodnut tak si tiez myslim ze tie prave ta este niekde cakaju....Musis sa v nich citit krasnou nevestou a potom sa tu nebudes pytat ktore :P
Odpovedať
Podľa mňa tie prvé sú viac svadobné :) a zvýrazňujú presne to, čo majú :) peknú ženskú postavu ... druhé sú tiež krásne, ale na mňa pôsobia skôr ako spoločenské šaty ... :)
Odpovedať
@mirkaa100 ahoj ja byť tebou tak tie prvé by som brala ako svadobné a tie druhé ako popolnočné.. a máš vybavené a nemusíš potom ľutovať že si si vybrala tie alebo tie lebo v oboch vyzeráš úžasne ;-)
Odpovedať
Za mňa? Hľadaj ďalej!
Odpovedať
druhe, krasne jednoduche
Odpovedať
Profilova fotka
za mňa prvé :)
Odpovedať
Nieco medzi.. najdi ine este ;)
Odpovedať
@cawes, @zuzka_22, @miriam_1972, @zlatka117, @jaja11111, @waidy, Baby vyskusala som cez 70 siat (asi vsetky druhy a štyly) a toto bolo to najlepsie z nich :D uz som totizto v stave ze nemam energiu hladat dalej. Mam siroke bedrove kosti cize vo viacerych som vyzerala ako matrioška :-D, tie prve by este ale upravovali (trocha zuzovali a tvarovali pás) @nyfi štyl svadby bude skor elegantny. Mne po tolkych satach co som mala na sebe a vyzerali priserne na mne uz bolo jedno ci budu tazke hlavne nech sa mi hodia :-D, uz som bola zufala, to co sa mi pacilo, vyzeralo ma mne priserne. @nikca101 aj to ma uz napadlo ale kedze su to saty z tej vyssej cenovej kategorie viem si predstavit aj troska lacnejsie popolnocne saty :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial mozem vyjadrit svoj skromny nazor, urcite druhe! Ale musim dodat, ze sama urcite vnutorne citis, ktore su o ten jeden bodik tvojmu srdcu blizsie:) pre tie sa rozhodni a nehlad na rady okolia. Ja som sa nechala prehovorit, so satami som bola spokojna, ale vnutorne nie celkom presvedcena, nebol to uplne moj blink blink styl:) prve ta naozaj rozsiruju, mas nadhernu zensku postavu, zasluzi si byt v nadhernych satach. Prve su, prepac, tuctovo cipkovane a mas v nich opticky vacsie boky, druhe su pre mna jednoduche, nadcasove a elegantne a s celkovym stylingom by si v nich nepochybne bola sto percentna nevesta:) a este jedna - a najdolezitejsia vec. Co tvoj buduci manzel? Ktore by si podla teba vybral? Budes sa mu pacit aj vo vreci, ale predsa len, pozna ta, ocakava tvoju osobnost aj vo vybere siat, skor si romanticka cipkovana morska panna alebo elegantna jednoducha a minimalisticka dama?:) drzim palce, nech sa spravne rozhodnes (kazde rozhodnutie bude spravne, lebo je to to tvoje rozhodnutie):)
Odpovedať
@kava333 ďakujem za tvoj skromny názor ;-) :-)... Som stale na vazkach ale mas pravdu o jeden bodik sa viac sebe pacim v tych druhych len tam je stále to semienko pochybnosti ci nebudem vyzerať skôr ako n na ples a nie nevesta na svadbe... Myslela som ze to bude jednoduchšie :-D
Odpovedať
Ešte by som hľadala, máš krásnu postavu, išla by som do niečoho originálnejšieho...podobné má každá druhá.
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam tie druhe, mne aj pridu ako svadobne... uplne k tebe pasuju :) a mas v nich krasnu postavu a ked si das urobiť pekny účes a makeup určite budeš vyzerať ako krásna nevesta nemusíš sa báť :)
Odpovedať
Este hladaj...a mozno k tym druhym dat este dlhy jemny zavoj
Odpovedať
nie ze by ti nepasovali ale hladaj a skusaj
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaa100 ak sa ti tie druhe pacia a ty sama sa v nich na svojej svadbe vidis, urcite by som nevahala. Ked si das k tomu nejake jednoduchy vycesany drdol a pekny dlhy zavoj budes nadherna elegantna nevesta. Maju krasnu vlecku a ty mas peknu postavu do nich. Ale v prvom rade sa v nich ty musis citit ako nevesta. Obidvoje su svojim sposobom pekne, vyber zalezi len a len od tvojej osobnosti. ;)
Odpovedať
Baby čo jej tu píšete nech hľadá ďalej, teda ja by som mala tiež dosť keby som 70 šiat vyskúšala, ani sa nečudujem že sa chceš už konečne rozhodnúť :-)
Odpovedať
Za mna urcite druhe :) svadobne saty nemusia byt len velke torty, prip. saty s cipkou. Tieto druhe saty su naozaj elegantne a nadherne :)
Odpovedať
mne sa tiez viacej pacia tie druhe, aj v nich mas krajsiu postavu a su take modernejsie :-) ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?