Svadobné šaty - kúpiť, požičať, ušiť?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky..... Svadba sa nám presúva na ďalší rok, 9/2019..... Poraďte,hľadať už teraz alebo si dať ušiť?????? Som z LC......
Odpovedať
Zatiaľ času dosť, skús si pozerať na nete čo sa ti páči a tak rok alebo pol roka treba reálne skúšať alebo hľadať krajčírku :-)
Odpovedať
Skús svadobný salón exclusiv v lučenci. Majú super ceny a vedia ti ušiť aj na mieru ;-)
Odpovedať
@mirka191285 tak to mas este cas na svadobne saty. Aj ked usit, tak staci ti to zacat riesit az buduci tyzden. sikovna krajcirka ma za mesiac ci dva usite svadobne saty
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, viem že je čas, skôr ale mnmyslela, čo.odporucate.... Riešiť budem šaty po novom roku.... Min, podľa mňa stačí
Odpovedať
Profilova fotka
všetko má svoje výhody aj nevýhody.... požičané nemusíš riešiť, požičiaš a vrátiš a vybavené (všetko za Teba vyrieši daný salón, či už úpravu, opratie, doplnky) / no "obmedzená" si ponukou salónov alebo niekomu vadí to, že už to malo zopár neviest na sebe... šité na mieru majú tú výhodu, že si navrhneš podľa seba, čo sa Tebe páči / ale zase k nim musíš zháňať spodničku a potom Ti šaty trčia doma v skrini a keď ich budeš chcieť predať, tak máš starosti s praním, a zháňaním kupcov záleží aj od toho, akú máš postavu a či si vieš na seba niečo nájsť a aké máš nároky na šaty... tiež viem o nevestách čo si dali šiť šaty v Číne, vyšli ich na tretinu toho čo na SK, no tiež tam máš riziko ako Ti šaty sadnú (moja suseda mala šaty, čo jej sadli jak riť na šerbel, ale zase ďalšia kamarátka nebola spokojná s výsledkom a nakoniec pre krátkosť času išla do prvého salónu a šaty si nakoniec požičala) skús si pozisťovať ponuky a ceny, veď času máš dosť a podľa toho sa rozhodni držím palčiaky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
dianana ďakujem pekne za komentár.... Som bacuľka, veľ. 44/46... Troška problém na mňa ale pôjdem pokukat a popýtať...
Odpovedať
Ja budem mat zo salona. Rozmyslala som nad tym,zeby som si daka usit. Ale ked som spocitala kolko behaciek, benzinu atd dalej by ma to stalo, tak som sa rozhodla pre salon. Tam presne vidim ako na mne satky stoja. Pred svadbou pojdem na poslednu skusku siat kde mi saty prisposobia na postavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Zo salónu jednoduchšie, súhlasím :)
Odpovedať
podla mna mas este aspon do toho septembra tohto roku cas. rok je na najdenie siat podla mna dost casu aj ked si baculka. ale mozno by som potom najprv zacala salonmi a potom popripade ak by si nic nenasla alebo by sa ti nieco pacilo a nebola by tvoja velkost tak by som riesila sitie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem =-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?