Svadobné šaty La Sposa. Kde ich majú?

Profilova fotka
Prosím o informáciu od babeniek, ktoré si už boli skúšať šaty...kde nájdem svadobné šaty La Spoma... mám ich aj v albume, sú pred spodným prádlom...ak sa nájde niektorá z Vás, ktorá si ich už skúšala, v akej cenovej relácii sa zapožičiavajú...myslím, že sú dosť drahé :-)
Odpovedať
1
2
NIe La Sposa?
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne La Sposa...ospravedlňujem sa - ale mýliť sa je ľudské, no nie? Tak vieš niečo? :-)
Odpovedať
No tak La Sposa sa pohybujú ako kde. Tu pri Piešťanoch ich majú v Salóne v Sokolovciach, cez 6.000,- Sk. Na Myjave ich majú - okolo 5 - 6 tis. a inde neviem... A ty si od Zvolena, tak sa skús popýtať Helen, ona je tuším od Bystrice... :-) Ja mám tiež La Sposa, mrkni môj album.. ani neviem kde, je, na ktorej strane, ale ja mám len dva. Jeden Pre Michel a druhý môj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj u nas v TN ich maju v salone Amarel, ale toas tiez dost daleko. cenu neviem,ale celkovo saty v tom salone stoja od 6 do 8800, takze tak sa pophybuju aj ceny La Sposa
Odpovedať
Profilova fotka
:-) babenky ste zlatučké, ďakujem mooooooooooooooooooooc krasne, idem pokukat albumceky...vdakaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o)
Odpovedať
posielam ti link http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
Gaja - našla som ho hneď no súúúúúúúúú krásne tie šatočky, ale mne sa najviac páčia tie čo mám v albume (pred spodným prádlom) ak chceš mrkni a daj vedieť či sa Ti ľúbia a k tomu účes, ktorý mám v albume, ale bude tam korunka :o) Vďaka
Odpovedať
V Trnave v salone Luxor na Stefanikovej ulici su od 8 tis. S tymi Sokolvcami a Myjavou ste ma prekvapili, to by sa mi tam aj oplatilo ist. Mozete mi poslat blizsie adresy?
Odpovedať
Díki. Veď nemôžeme mať všetky rovnaký vkus a rovnaké šaty... To by sme boli potom rovnaké nevesty a my budeme každá iná a každá pekná a predsa každá ináč krásna :-) idem mrknúť... hádam najdem..
Odpovedať
ked sa mam priznat, vybrala som si uplne ine saty ako predtym na obrazku. Na modelke a kazdej z nas to inak ukaze a preto sa uz nerozhodujem co sa mi paci na modelke ale na mne. Aj tak bude kazda ina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gaja - jasnčka každá budeme krááááááááááááááásna, úúúúúúúúúúúžasna, fantastická a ojedinele úžasná nevestička...
Odpovedať
Veď to, že keď som prišla do salónov, tak som brala všetky na moju veľkosť. Ona sa ma opýtala, že aké sa mi najviac páčia a ja jej, že mám nejaké typy, ale niekedy sadne človekovi niečo iné... Ja som mala viac typov ale tieto... jedny šaty sa mi veľmi páčili na ramienka. chcela som ich hneď ako som ich zbadala. A keď som ich obliekla... NO. Pekný deň za nami. Pravé pleco mi odstávalo,, na chrbte sa mi krčili a šmýkali...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-( uf veď práve, toho sa bojím najviac...zaujímavé je však to, že mám vybaveného kameramana, fotografa, flóristku, starejšieho, prvé družičky - družbov, sálu, DJ, oznamka a šaty som si ešte skúšať nebola - hanbím sa za to
Odpovedať
Profilova fotka
no veru, nesadnu vsetky, ktore su pekne na vesiaku a zase ked som si vyskusala niektore, ktore ma povodne ani nenapadli a nepacil sa mi strih, sadli mi este lepsie ako tie, co som mala predtym vysnivane.
Odpovedať
Ja som tak jedny skúšala tu v Piešťanoch. Prehrnula som ich na vešiaku, zdali sa mi moc poprešívané a lesklé a n bokoch mali malé ružičky... A tá teta mi ich predsa vytiahla, že aby som si ich skúsila. No keď som ich obliekla, boli skvelé... Skoro ako tie ktoré som si vybrala :-) Ale tie sú naj naj naj
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si zase skusala s kratkymi rukavmi alebo jedny so stojacikom, o ktorych by som si nikdy nemyslela,ze budu pekne a veru boli nadherne.budem sa velmi tazko rozhodovat,ked mam tolko moznosti.aj ta predavacka sa cudovala,ze mi skoro vsetky tak dobre sadnu. ale skusala som jedny s jednym ramienkom,druhe plece hole a tie mi nesadli ani strih ani velkost, proste celkovo mi vobec nesedeli.
Odpovedať
Aj ja som také skúšala. Tiež som ich bola najprv zo pár krát omrknúť vo výklade, dokonca kvoli mne musela bábu vyzliecť a odstávali mi jak šlak, dokonca som mala pocit, že ma opticky skrátili. Nemala si pocit, že máš do dĺžky minimálne o 10 cm menej?
Odpovedať
Profilova fotka
no veru mala a ja som dost krpata,takze mi to moc nevyhovuje. inak skusala si si aj zavoj? neskracuje zavoj tiez opticky?ja by som totizto chcela zavoj,lenze problem je prave v tej mojej vyske a ak skracuje,tak si ho radsej nedam,aj ked sa mi to velmi paci
Odpovedať
ja myslim, ze ked budete mat vysoke topanky, ani to tak nevadi. Najlepsie je asi vypnut vlasy do hora a potom zavoj - nemalo by to skracovat. Este otazka na gaju: pozerala som tvoje oznamko - zaujalo ma tvoje priezvisko - ako to, ze ti podla "slovenskeho zakona" nepripisali -ova??? To by ma zaujimalo, lebo sa bojim, ze mne napisu na konci -ova, to by mojho draheho porazilo a aj mna - pre neho by to bolo celkom ine meno.
Odpovedať
A este jedna otazka - kolko asi stoja take saty napr. La Sposa, ked sa nove kupia??? A neviete este, ktora velkost siat byva v salonoch najcastejsia? Ja mam problem aj v normalnom obchode, vzdy mi je vsetko velke - asi taka 34 by bola dobra...
Odpovedať
Skúšala som závoj,neskracuje postavu. Práveže ešte zýrazní nevestu ako takú, a ak máš napr. oblejšie ruky alebo čo, tak to si nikto ani nebude všímať... Len pozor na závoj. Radšej kratší... :-)
Odpovedať
maryam myslim ze 34 je v pohode, ja som zatial nemala problem s touto velkostou i ked nosievam 36tku. Opytaj sa priamo v salone kde maju tuto znacku a myslim, ze ti ich aj velmi radi objednaju a predaju :-)
Odpovedať
Gaja (inak musim pripomenut, ze mas krasnucku fotecku :-) ja som sa napriklad pod zavojom "nejak" stratila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
s 34-kami som sa stretla dost casto, aj ked viac maju urcite 36. a ja potrebujem 38, tych maju tiez dost. zavoj by som chcela len kratky, dlhy urcite nie. tak som rada, ze neskracuje, lebo mne sa zavoj velmi paci a pocitam s tym,ze si ho dam,ale zase nie za kazdu cenu,ak yb to nemalo vyzerat dobre. ale vlasy do vrchu asi mat nebudem, ja mam dlzku zhruba po plecia,tak neviem,ci by sa mi dalo nieco take spravit. Gajka ty budes mat ako vlasy spravene?
Odpovedať
ja mám tiež po plecia a vlasy chcem mať nahor a bohatý účes.. :-D a jedna kaderníčka mi povedala, že to sa v pohode dá, len aby som sa už do leta nestrihala... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez uz nedam strihat do svadby, tak uvidim,co mi s tym vykuzli kadernicka. ja mam zatial jednu zajednanu,je dost draha, je to nasa znama,ale nerada k nej chodim za normalnych okolnosti,ale na svadbu sa tam asi pojdem dat ucesat. len este musim vymysliet, ako by sa mi to hodilo.
Odpovedať
ja som napr. prišla jednej kaderníčke a tá povedala, že mi to ani nenatočí a že ma prefarbí na orieškovo a tým u mňa skončila. Veď k svadobným šatám sú krajšie tmavé vlasy a ja som na bledé neni zvyknutá.... A potom som prišla druhej, tá povedala, že vyčesať sa dá, bohatší účes spravíme natočením a hocičim a rozhodne mi takáto farba ide a biele kvietky alebo hocičo v nej lepšie vyniknú... asi si objednám túto, i keď je z Piešťan a budem musieť ísť až do Piešťan na česanie :-|
Odpovedať
Čau Gajka, z Tvojej dĺžky vlasov sa dokáže urobiť veľa pekných účesov, tiež si myslím, aby si si vlásky nezosvetľovala. Ja tiež plánujem comeback k mahagónovej alebo takej tmavšej, ako som kedysi nosila. Ja už kaderníčku zajednanú mám, ešte sme sa nebavili, čo mi urobí, ale je veľmi šikovná, chodím k nej normálne, i keď potrebujem učesať slávnostnejšie - vždy sa na mne vyhrá - ale na svadbu by som nechela nič také strohé, super slávnostné, ale niečo odľahčenejšie, netradičnejšie... Veď na to sú skúšky účesov, aby sme mali predsatvu, čo nám pristane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gajka sak v Piestanoch budes mat aj svadbu,nie?podla mna farba tvojich vlasov je fajn,je dost tmava. ja mam farebny melir, ale ten mi dovtedy vyrastie,tak uvidim, co mi s tym spravi,mozno si dam nejaky tmavsi sampon, mozno hnedy, take mam aj prirodzene vlasy. mne sa teda ovela viac na svadbu pacia tmave vlasy, lebo v tom tie blede doplnky, zavoj a kvetinky vyniknu ovela lepsie,ako v bledych.
Odpovedať
Adka, aj ja sa pripájam. Ešte k tomu pekná opálená pokožka, a je to super. To bude problém, som bleduľka, ale že už vymysleli tú "zázračnú" mrkvovú sprchu, tak sa uvidí... ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?