Svadobné šaty na nízku postavu

Aké svadobné šaty sa hodia pre nízku nevestu? Mám cca. 158cm a nie som ani úplne štíhla, nosím veľkosť M. Skúste ma inšpirovať akým smerom sa ubrať, nikdy som dlhé šaty nemala, spoločenské vždy len krátke.
Odpovedať
ja mam tiez 160cm a z toho mnozstva siat ktore som vyskusala urcite viem, ze musim mat kratky vrch(korzet) nad pupok a dlhsiu spodnu cast, teda suknu
Odpovedať
Ahoj, najlepsie asi bude,ak v nejakom salone vyskusas viacero typov a sama uvidis, co ti najviac sadne. Asi by som sa vyhla extra sirokym tortovym sukniam, skor nieco uzsie, kludne aj s vleckou :) ale najlepsie asi vyskusat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@achjajcoto vôbec sa nestresuj, treba pobehať a poskúšať. Keď budeš mať tie pravé na sebe, hneď na to prídeš a možno ich bude viac a nebudeš sa vedieť rozhodnúť ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mám presne 158cm a nosím Mko môžem ti poslať zopár fotiez šiat :)
Odpovedať
Vyhnúť by si sa mala predĺženým korzetom, zbytočne by skracovali nohy. Ak teda nechceš mať vysoké opätky :) Pekne ukáže neprestrihnutý A-čkový strih, prípadne ak korzetové, tak najlepšie do oblasti pásu alebo vyššie. Či?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám 155 cm a mala som korzetove šaty (predĺžený korzet ) a veľkú sukňu. Podpatky 7 cm, nemala som pocit, ze by ma to skracovalo, citila som sa super :-) Musíš pokúšať co ti sadne ;-)
Odpovedať
najlepšie riešenie je dať si ušiť šaty na mieru alebo kúpiť od nevesty s podobnými mierami... Ja mám podobnú výšku ako ty ale nosím skôr S, onedlho budem mať šaty hotové a po svadbe v máji budú na predaj.
Odpovedať
Aj mne by sa v takomto prípade pozdávala myšlienka dať si ušiť svadobné šaty Boli by tak presne na mieru a vedela by si, že Ti sadnú. No a v salóne si si neskúšala žiadne? Najlepšie by bolo ak by si si zbehla niekam a vyskúšala viacero strihov , aby si si pre seba našla tie správne šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja som si dala ušiť, nič mi nebolo dobré, mám 162cm a veľkosť S. Tiež som vždy nosila krátke šaty, ale ako svadobné som chcela veľkú princeznovskú sukňu, no vyzerala som v nej ako malá tučná torta :-D Ťažko s nami nízkymi nevestičkami :-)
Odpovedať
pozri sa do mojho bazaru. mam rovnaku vysku a tiez nie som stihla. Nepropagujem bazar, len ponukam inspiraciu :)
Odpovedať
Ahojte baby, mam jedne na predaj :) tiež mam 158cm a nádherne šaty kuponé čisto nové, raz mnou oblečené. Veľkosť je 36. Ak by mala niektora záujem napíšte mi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?