Svadobné šaty Pronovias. Kde sa dajú zohnať?

Ahojte buduce aj byvale nevesticky:o) Neviete mi prosim poradit, ktory salon (okrem Nicole) ma vo svojej ponuke svadobne saty znacky Pronovias????? (SR, CR, Rakusko alebo Madarsko) Kvoli mojim vysnivanym z novej kolekcie Pronovias (ktore zial v Nicole nemaju, ani tento rok nebudu mat) som ochotna navstivit aj susedne staty:o)))) Vopred vam dakujem a prajem vsetkym vela stastia:o)
Odpovedať
1
2
7
v cechach sa obrat na kolegynky v Beremese.cz
Odpovedať
Ahoj Freyka, temu som dala zverejnit aj na cesku stranku, tak dufam, ze ich predsa len najdem:o) Zistovala som si totiz cenu v Rakusku, kde sa daju iba kupit a 2000,-EUR sa mi zda dost vela:o( Este raz vdaka:o) Ty si si nakoniec vybrala v Oslo???
Odpovedať
Ja som si vybrala z novej kolekcie v nicole: pozicanie. Ale pri kupe nestoja tam zase 2000euro. Este stale nie som rozhodnuta ci si ich nekupim.V Oslo budem este skusat modely, ktore v nicole nemali.
Odpovedať
No ja som si zistovala cenu tych mojich a potvrdili mi 1920,-EUR:o( Uz si skusala tie moje v Oslo? Ako vyzeraju nazivo?
Odpovedať
Este som tam nebola.. dam ti vediet a poslem foto! aj cenu ti pozriem.
Odpovedať
Danka.m, ja sa budem vydavat v satach Pronovias, kupila som si ich pred 2 mesiacmi( ale nezijem na Slovensku). Co sa distributorov v krajinach, ktore si pisala tyka, najdes ich na www.pronovias.com. Na SVK su len v Nicole.
Odpovedať
Profilova fotka
Freya, v ČR je to Andělské svatební studio. wéwéwé.andelske-svatebni-studio.cézet
Odpovedať
A stoja ma 46 tisic v prepocte, co je ovela menej ako 2000 euro. Vsetky ceny sa pohybovali okolo 2000 svajc.frankov. Najvyhodnejsie ich kupis vo Francuzsku a Spanielsku.
Odpovedať
Danka.m, a ktore su tie tvoje vysnivane saty Pronovias?
Odpovedať
Babulky, dakujem Vam velmi pekne. Najidealnejsie by bolo, ak by som ich nasla v nejakom slone, kde mi mi ich pozicali:o)))) Princesse, distributorov som si nasla na www.pronovias.com, ale v SR je to len Nicole, v rakusku je to vodru a tam sa daju len kupit a ked som volala priamo do Spanielska, tam mi povedali, ze musim kontaktovat lokalneho distributora v SR, takze zas som bola na zaciatku:o)))))
Odpovedať
Princesse, mam ich v mojom albumiku ako uvodnu fotku, dnes som si pridavala fotky, takze ho lahko najdes:o)
Odpovedať
Danka, su krasne, ja som si skusala tie druhe(tie, co mas zarezervovane), a su nadherne, uzasne sedia a material je suprovy.Ach jaj.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Princesska, no povodne som nimi tiez bola nadsena, ale potom mi moj drahy povedal, ze on chce, aby som bola ako princezna a nemala uzke saty, takze musim hladat alternativu:o)))))))
Odpovedať
POcuj Danka, tak podme na nakupy do spanielska.
Odpovedať
Freyi, myslis, ze tam nas to vyjde lacnejsie????:o))))) Ja si ich dam vazne asi usit, len sa bojim, ze mi ich presne tak neusiju:o(
Odpovedať
Presne tak ti ich veru neusiju. To je iste.. iba ak podobne, moze byt lepsie, horsie. Ja by som sa dala nahovorit na maly vylet do Spanielska. :-D najskor vsak skocim tu v Oslo.
Odpovedať
Dankam., ktore Ti tak ucarili? Asi mas smolu, Nicole je vyhradny dovozca.Su tam vwlmi neochotne, to je moja skusenost. Opytala si sa, ci by Ti ich neobjednali? H.
Odpovedať
Pre paradnice, ktorym sa pacia saty tejto znacky odporucam pozriet ich webovu stranku, najdete tam modely na rok 2007.
Odpovedať
Stranku pronovias, cio nicole?
Odpovedať
pronovias
Odpovedať
juj!!! uz sa tesim, ked si budem skusat znova!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Oživujem starú diskusiu o Pronovias. Videli ste niekto šaty tejto značky niekde inde ako v Nicole? Napríklad na východe Slovenska, v Brne, Ostrave a blízkych Čechách? Páčia sa mi modely tejto značky, tak by som bola rada, keby ste sa podelili o svoje skúsenosti. Ďakujem. :-D Ešte by som bola rada, keby ste napísali, kto ste boli pozrieť salón Nicole vo Zvolene a Nitre.....
Odpovedať
ja neviem ci sa ten salon voal Nicol ale v Auparku som ich videla len som si nevsimla nazov takze to moze byt uz spominany NIcol...potom to berte za bezpredmetne:)) ups...ale nova kolekcia je uplne uchvatna..nic krajsie som nikdy nevidela
Odpovedať
v auparku je nicol, ja som si ho tam tiez vsimla..
Odpovedať
No, ja Ti vobec nepomozem, pretoze som tuto znacku inde ako v Nicole ani nevidela. Bola som si tam vsak skusat saty tejto znacky a jedny mi dokonca sedeli ako uliate (Ladera), ale 18.000 Sk za pozicanie teda nie som ochotna dat. Druhe co mi sedeli stali 20.000 Sk. Viem, ze svadba je asi raz za zivot, ale co je moc, to je moc. Tiez som nevedela, kde inde by ich mohli mat, tak som si nakoniec pozicala v TT velmi podobne saty znacky La Sposa 2006 za trochu viac ako polovicu ceny. Este mam tu vyhodu, ze ked pride nova kolekcia, tak prednostne volaju kocky, ktore tam maju pozicane saty a ak by sa mi nieco pacilo viac, mozem si vybrat z novej a cena mi zostava.
Odpovedať
Profilova fotka
to zuziquest: pronovias nemajú? škoda...veľmi som chcela odtiaľ....napíš ešte názov salónu, možno by som tam predsa skočila....mne sedela Ladera tiež super :-)
Odpovedať
V TTmaju pronovias...
Odpovedať
baby, len salon Nicole ma pronovias, pretože oni su vyhradni dovozcovia pre Slovensko. Takze len zapadne slovensko.
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca neboj, pojdem omrknut ten salon v malackach, kde vraj maju pronovias a budem ta informovat.. pripadne napis, o ktore modely mas zaujem a popytam sa :-D
Odpovedať
bezaz len sa nedrz toho co maju salony napisane na nete...ja som sa tiez bola pozriet v Kosiciach v jednom salone na Pronovias lebo to mali na webe a dozvedela som sa to iste co pise cibili....vyhradni dovozcovia pre Slovensko je len Nicol...asi preto maju take ceny ;-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?