Svadobné šaty Raynie

Pekný večer dievčatá, potrebujem poradiť. Vyhliadla som si svadobné šaty, ktoré som bola už aj skúšať, avšak suma za ich požičanie sa mi zdá prehnaná (keďže sú len na požičanie). Potrebovala by som poradiť nejakú dobrú krajčírku, ktorá by mi ich mohla ušiť. Prípadne poradiť, kde by som ich mohla kúpiť. Ďakujem krásne za všetky rady :-)
Odpovedať
za ušitie dáš toľko ako za požičanie, je to starý model, nejako sa mi nevidí, že by mohli byť až také drahé, je možné že sa čoskoro vyskytnú vo výpredajoch...a ten korzet ti identický ťažko niekto urobí...vydávala sa v nich moja naj.kamoška, originál je originál
Odpovedať
Je to možné, ale budú moje. Okrem toho mám dohodnuté fotenie aj v iné dni ako svadobný, preto ich nechcem mať požičané. Nepotrebujem úplne identický korzet. Potrebovala by som skôr krajčírku, s ktorou by som mohla aj konzultovať prípadné zmeny.
Odpovedať
@zuzu818 ahojky, skús simple_choice - tu na mojasvadba, alebo na http://www.simple-choice.sk/index.php..., ale sú asi len v Košiciach. Potom ešte salonrenky.sk, tí sú tiež v Košiciach a v Bratislave.
Odpovedať
@leanice Ďakujem, skúsim sa im ozvať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu818 radi Vám ušijeme Vaše šatky snov, šijeme na Slovensku, žiaden dovoz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?