Svadobne saty s rukavom

Ahojte dievcata, potrebujem radu. Vybrala som si krasne svadobne saty s trojstvrtovymi cipkovymi rukavmi. Svadbu vsak mame koncom augusta a trochu sa bojim aby nebolo moc teplo a aby to nevyzeralo divne ze mam rukavy v takom horku a hlavne aby mne v tom nebolo teplo.. su tenunke mozno to az zbytocne riesim..velmi sa mi pacia ale nie je to uplne klasika. Co si myslite o rukavoch v auguste?
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa je najdôležitejšie že sa tebe páčia, a zrejme áno bude teplo, ale predsa je to len čipka takže nič hrozné a myslím, že teplo ti bude či už budú rukáviky alebo nie :D
Odpovedať
Ak bude palava, tak ti bude teplo aj v plavkach. A ozaj si nemyslim, ze s cipkou by sa to velmi zhorsilo. Nerob si starosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Měli jsme svatbu 31.8. tedy na konci srpna a měla jsem krajkové šaty s dlouhým rukávem. Bylo kolem 24 a teplo mi nebylo. Pokud budou tropy přes 30 bude Ti teplo i v šatech bez rukávů :-)
Odpovedať
ahojte mozem sa spytat na trochu inu temu? neviete mi niekto poradit nejakeho dobreho starejsieho v trencianskom kraji najlepsie a hlavne nie extremne draheho? dakujem velmi pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, dám ti radu, ja som si vybrala šaty s čipkou, dala som si ich šiť v Poľsku a taktiež s rukávom 3/4, avšak spravila som to tak, ako mi poradila krajčírka, čipka nie je elastická a ak budeš tancovať s niekým vyšším a dvihneš ruky, dvihnú sa ti celé šaty, takže sme to spravili tak, že budem mať šaty a na tom čipkované bolerko, ktoré aj keď mi bude horúco, dám si ho dole a nebude mi vyťahovať celé šaty pri tanci, to je moja rada, držím palce
Odpovedať
Profilova fotka
@animka2 s rukávem u šatů jsem neměla při tanci problém, šaty se mi vůbec nezvedaly. Asi taky záleží na samotném střihu šatů nebo podle síly rukou jak sedí rukávy v oblasti paží. Myslím, že je to individuální. To by už měla nevěsta poznat a vyzkoušet u samotného zkoušení šatů v salonu.
Odpovedať
ďakujem Vám veľmi pekne za rady, chcem sa hlavne ja citit dobre. Na skuske mi boli saty ok - este mi ich na mieru upravia, tak nemal by byt problém. A ked bude teplo, urcite nebudem trpiet viac ako zenich :). Len som sa potreboval uistit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?