Svadobne saty velke ramena

Profilova fotka
Prosim poradte... Mam strasne velke ramena a aj prsia, saty si nechavam sit na mieru a teraz sa neviem rozhodnut ci si vrch siat nechat usit tak aby mi ramena bolo vidiet alebo pouzit bolerko co mi zakruje ramena az po laket. Svadba je v lete 2018 a tiez neviem ci je dobre mat zakryte ramena hlavne ak bude teplo...
Odpovedať
@irenamx_ a čo tak spraviť na tých šatách také "minirukáviky"? pozri môj profil, mala som také šaty z požičovne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ a keby si si na ramena dala len nejaku sietku? Teda cele rukavy by si take mala, hm? Myslim, ze v tvojom pripade bude lepsie ked si ich zakryjes, ked ich mas vacsie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam tiež vačšie prsia a budem mať na satach cipkované bolerko s rukávom po laket..( podobne ako na fotke), pekne to zamaskuje a tvaruje a podrži prsia na mieste :D Alebo potom by som na tvojom mieste si dala spravit nieco ako na druhej fotke, v teplých mesiacoch asi lepsie riesenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
pouzi bolerko ale take ak ti dala fotku sterby. teda to co na druhej fotke, teraz to nosi hrozne vela nevesticiek a podla v lete je taka lahka cipy uplne idealna a mozno to uplne nezakryje ruky ale bude to vyzerat dobre aj tak uvidis :) mne sa to inak hrozne paci, ja by som si to tiez dala a da sa to pekne aj zvlast poziciat alebo kupit, nemusi to byt priamo k satam, len si vyber potom take aby mali taky jednoduchsi vrsok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Krajka všeobec pridáva objem, tak ak sa chceš tomu vyhnúť, skús niečo jednoduchšie. Ale na druhej strane, keď sa zvolí vhodne strih, vie to vyznieť veľmi pekne. Pár inšpirácií z pinterestu, keď som si do vyhľadávania zadala wedding dress for fuller bust. Celkovo V-výstrih vizuálne rozbije dojem veľkých ramien. A ak by si si k tomu dala rozpustené vlasy, tak si úplná bohyňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež myslím, že bolerko alebo nejaká čipka by skôr pritiahli pozornosť na tie ramená. Mne sa hrozne páči ako vyzerajú tie prvé šaty čo sem dala sia_s, hneď to úplne inak vyzerá. Neviem teda či už máš šaty ale ak nie tak by som skúsila hľadať niečo takéto alebo potom iba tak niečo cez plecia prehodiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem zeny, saty si nechavam usit a preto sa asi neviem rozhodnut ze ake. Ale tie prve od Sia_s su presne podobne jednym nad ktorymi som uvazovala lenze som si myslela ze to bude asi zle vyzerat..
Odpovedať
Profilova fotka
taketo podobne ramena aj ruky mam
Odpovedať
@sterby taký strih, ako na prvej foto, som mala aj ja :-)
Odpovedať
@irenamx_ skúsila by som typ rukávikov, ako na prvej fotke, čo pridala sterby, alebo sia_s na tretej foto - priesvitný vrch až ku krku - opticky to predĺži stred tela a teda aj zúži a odvedie pozornosť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?