Svadobné šaty veľkosti 46/48. Je problém ich zohnať?

Profilova fotka
Tento rok som totiž pribrala a zväčšila sa mi veľkosť do svadby mám síce ešte ďaleko ale ak sa nepodarí zhodiť tak to asi bude problém prosím ak máte niekto skúsenosti.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
je s tým problém ale niekde ich maju odkial si? dcera mala 44 a je v nich snurovacka tak to by nebol problém mala svadbu v sobotu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si nemyslim ze by to mal byt nejaky velky problem ... ved nie su len "chude nevesty" mali by mat v kazdom salone nieco :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cekni moj fotoalbum a uvidis ze nie :) good luck
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja mam velkost 42 (saty sice 44 kvoli prsiam) a mala som s tym problem, chodila som zo salonu do salonu a vsade len tie "musie" velkosti, to uz zena, co ma par kil navyse, sa nemoze ani vydat :-|
Odpovedať
V Ba a v okolí s tým nie je problém. Šnurovačku majú skoro všetky šaty a perfektne vyformujú. Ja mám tiež väčšie prednosti, vybrala som si dobrý tvar šiat, čiže mi ani nikde nevyliezajú :-D Samozrejme nemajú šaty v našich veľkostiach, ktoré sú extravagantné (ja mám klasika korzetové biele, majú aj maslové) ale nijako výnimočné. Ale zase nevyzerajú ako z roku 1000 p.n.l. . Sú pekné, do tvaru A.
Odpovedať
Ahoj, určite sa zohnať šaty veľkosti 46/48 dajú, avšak nie je až taký výber. Ja osobne som potrebovala veľkosť 42 a nemohla som si veľmi vyberať a to som v BA obehla aspoň 6 salónov. Hlavne, že mali veľkosť 32 :-D Ja osobne som sa nechcela zmieriť s tým, že nebudem mať šaty podľa predstáv a že si poviem wau keď ich budem mať na sebe.
Odpovedať
terka: nebude problem, ja som take saty videla napriklad v brne v salone Bella, a dokonca neboli az take zle nato ze neni az taky vyber takych siat. Otazkou je ci si nechces dat usit alebo objednat original. Ja som tiez 42 ako mariamapeter a tiez mi bolo v salone povedane ze ich nevesty nosia iba 32 alebo 34 a aj to im zuzuju...no citila som sa jak slon....ale potom som si nechala objednat 42-ky pronovias original a vyzerala som v nich nadherne aj napriek takemu cislu a v salone tiez stratili dych zo mna ked ma videli, nemohli mi nic povedat.... Takze bud si pozicias z limitovaneho vyberu (urcite vsak nehladaj v salone Nicole, ti nepoziciavaju vacsie cisla) alebo ako ja si objednas...ale mna tie saty stali dost, takze zalezi aj na rozpocte :-)
Odpovedať
Ja mam 42/44 a nemala som ziaden problem, saty som si vybrala na prvykrat a DOKONCA zo salonu Nicole. Nie je pravda, ze nemaju vacsie cisla. Ale asi zavisi od mesta skadial si. Treba sa ist popytat, tak najlepsie zistis, co kde maju, nie takto cez diskusie.
Odpovedať
Profilova fotka
terkamozolova Ja mám takisto 42/44, no podarilo sa mi šaty vybrať hneď na prvýkrát, takže som za nimi nemusela behať. No pokiaľ viem, svadobné šaty robia v širokom rozmedzí, napr. od 38-42, takže by to nemal byť problém, aj keď asi nebudeš mať veľký výber, ja som si vyberala len zo štyroch šiat. Tiež sa snažím do svadby schudnúť, zatiaľ sa mi podarilo zhodiť 3 kg a chcela by som ešte 5. Hlavne treba optimisticky myslieť a kilá pôjdu dole samé. Prajem veľa šťastia pri výbere šiat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to vyriesila po svojom, šatičky mi ušije jedna dobrá teta krajčírka a nebudem sa musieť stresovať, či majú šaty na mňa. Bo čo viem, v mojom okolí maju v salonoch max. na vyber 3ks šiat 44-46ky a nie prave najkrajsie.
Odpovedať
je to pravda ze vecsina salonov ma tie najkrajsie modely do velkosti 40---vecsie a zaroven krasne sa tazko zhanaju.. ale nie az tak tazko aby sa nedali zohnat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ak sa ti nepodari najst, uz s jednou kockou riesime ebay, ona ma 46/48 co je cca 20UK velkost a na ebay je siat po milu.... tak len kukni. Kdyby neco...vis co vid...napis 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
terkamozolova ja jsem si vybrala v salone Fany v BA, jednak tam teraz bydlím, ale mám 4O-tku a práve veľa neviest aj tu s väčšími číslami ich odporúčali. Mužu potvrdit, ja jsem si tam našla hned a už jsem urobila aj zmluvu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
no ja mam 50 cislo tak si na tom este dobre :-D Chodila som s kamaratkou po salonoch a ked povedala, ze jej treba 42 tak na nu pozerali, ze len par siat takej velkosti, ze vacsinou 36-38 velkost. Tak moja nalada klesla pod bod mrazu kedze vsetky salony som s nou obehla a na mna mali mozno v jednom i to hrozne saty A tak isto v druhom tiesili 46 ze sa vsadi klin pripadne snurovacka to da, tak to bola hroza pre mna. Este ze som sa dostala do zahranicia a tu v salonoch nema problema :-D Su sice drahe saty, ale mienim len skusat saty, a ktore mi sadnu a budu sa pacit objednam cez internet doslova za babku :-D
Odpovedať
dajú sa ušiť na mieru napíšem Ti na IP
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež potrebujem 46/48 a mam z toho dost strach ci nieco pekne zozeniem,ale asi budem davat sit , nechce sa mi vyberat z chabej ponuky salonov..aj velke baby chcu byt pekne .... x-)
Odpovedať
Kuknite do mojho bazaru, mam svadobne saty na predaj velkost 50, ktore sa daju snurovackou samozrejme zmensit :-)
Odpovedať
Ahojte vsetci, chcem sa s Vami podelit s mojom zlou skusenostou a zaroven Vas vsetky vyrazne varovat pred pani Ing. Janou Cifrakovou, ktora ponuka sitie siet namieru, i nadmernych cisel. POZOR, tato podnikatelka propaguje klamlivu reklamu na strankach http://www.moletkaplusmoletka.websnad... - su to saty, ktore v zivote neusila a so sitim nema ziadne skusenosti. Moja osobna skusenost je zial taka, ze tato osoba vytiahla odomna peniaze na usitie dopredu, cely cas klamala a podvadzala a nejdem tu popisat ako tie moje vysnivane saty nakoniec dopadli. Vyriesila som to nakoniec z pozicovne vecer pred svadbou - vdaka za pomoc Ludke a jej salonu Exkllussiv v Kosiciach a trestnym oznamenim. :-|
Odpovedať
ja som mala šaty myslim tie bordove 44 boli za zips ale dala som ich prerobiť na šnurovačku a biele boli 48 - ale tie boli šite cez ebay. V salonoch mavaju aj väčšie veľkosti bohužial zvyčajne nie moc pekné modely, asi je fakt najlepšie kupiť alebo dať ušiť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no neni to az taky problem ale nieje to ani ziadna vyhra :-( saty maju aj velke cisla ale co narobys ked to nieje tvoj vkus a snad si nehodis nieco na seba ked sa ti to nepaci a necitis sa v tom dobre.ja mam ten isty problem saty mam 46 ale moja velkost je 48 a ten kusok latky mi tam dosiju :-) :-) takze sa nemusis bat ze to bude taske hladanie ;-) kuk moj albumtam mam saty na mne a tiez som neni MODELKA :-) :-) :-)
Odpovedať
ahoj, moja kamoška má číslo 48 a mala krásne šaty zo svadobného salónu lýdia
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze nieje. Mne sa podarilo zohnat krasne saty 46/48 v salone Lili v Hubranove. a mali aj velmi prijatelnu cenu:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som z BA a našla som asi 5 salóv kde na man mali a to nosím 44/46 kvôli prsiam, nakoniec to dopadlo tak že som si ani nevedela vybrať , takže nemaj obavy :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som mala velkost 48.... vyberala som v Salone Gabriela-Mercedes v Galante... a myslim ze maju obchod aj v Dunajskej Strede a tesedikove... saty maju nafotene aj na webke ;-).... vsetky saty maju na snurovacky, takze nie je problem...... len som si vybrala model, co sa mi paci, a boli moje.... akurat az tolko sme snurovat nemuseli.... tam skor mali problem chudsie nevesty.... tie museli snurovacku riadne stahovat ;-)... vrelo odporucam ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, predavam sadobne saty velkost 46-50 :-)
Odpovedať
ahoj ja som mala problem stim az na koniec som si dala usit na mieru svadobne saty teraz ich predavam su velmi krasne pozri si moj fotoblog mam tam fotky siat ak by sa ty pacili a mala by si o ne zaujem tak by sme sa dohodli na cene.su velmi krasne a urcite ty budu dobre.
Odpovedať
Ahoj, viem ze v jednom salone v Kosiciach maju aj vacsie cisla alebo potom siju na mieru a mam s nimi velmi dobru skusenost :) Su to mile baby, tak im skus napisat na choice.simple@gmail.com a ti urcite pomozu a mozes pozriet aj www.simple-choice.sk :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?