Svadobné šaty Villais. Aké sú naozaj?

Chcela by som vas poprosit o info o týchto šatách. Našla som ich na nete a su podla mna kuzelne, mala niektora z vas tieto šaty na svadbe ? Viem že su v salone Danica, ale zaujíma ma či niesu ťažke a či ta vlečka moc nezavadza a taktiež aky závoj sa hodí ku týmto šatám.... ďakujem
Odpovedať
1
2
a este pridavam link http://www.villais.com/Villais.html
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj! napis nazov siat, lebo nie je jasne, ktore myslis. ale vseobecne - villais su velmi prijemne na nosenie a pristup v salone je naozaj velmi velmi prijemny a profesionalny. ;-)
Odpovedať
Mne sa praveze pacia viacere, ale skusi z nich vytvorit album. Ty si ich uz mala na sebe ? alebo budes mat tieto saty ? A co závoj ?
Odpovedať
a pridavam link http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj! no, ja mam villais take uzke s vleckou, zavoj sa k nim nehodi, maju k nim presne zladenu tiaru, takze budem mat len tu. ja som si siroke skusala len jedny a boli velmi pohodlne. problem s villais je, ze aj ked to maju na stranke danica, oni tam vsetky tie saty nemaju fyzicky - len niektore a ostatne ti objednaju, ak chces. na druhu stranu tam zase maju niektore, ktore nemaju na nete - napr. aj tie moje boli take.
Odpovedať
Ahojte, aj mne sa velmi tieto satocky pacia. A zberam sa do TN vyskusat si niektore moje favoritky z ich stranky. Chcela som sa spytat, ci ti satocky (teda ak ich nemaju v salone) objednaju na mieru a kolko stoji v tomto salone pozicanie.
Odpovedať
Ak si objednas na mieru z novej - tohtorocnej kolekcie, tak to pozicanie vybehne az do sumy cca 12 000,-Sk. Ale ak ich maju, tak je to lacnejsie, najlepsie uvidis priamo na mieste. Saticky su nadherne, lahucke, ja mam rezervovane villaisky zo starsej kolekcie a neboli vobec drahe. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som povodne chcela jedny, ktore bolo treba objednavat a vysli by az 16.000 (na mieru spravene, a potom by zostali v salone). ale bala som sa to objednat bez odskusania. nakoniec som si vybrala jedny, co tam uz mali. pozicovne fakt zavisi od modelu... :-)
Odpovedať
hmmm ... ale satocky su ozaj velmi pekne, takze asi ani cena ma neodradi. Len aby mali aj nieco v mojej velkosti ... myslite ze aj v 44 nieco najdem ?
Odpovedať
Ja som si Tiez najprv myslela, ze 44 nebudu mat, ale tie moje su 42 a este mi ich budu zuzovat, takze dost to zavisi priamo od modelu. A ak tvoje satotcky su: korzet a sukna, tak by nemal byt problem.
Odpovedať
noo ved prave ... mne sa paci nejaky takyto styl, len neviem, ako v tom budem vyzerat. http://www.danica.sk/Villais/2553-C.jpg http://www.danica.sk/Villais/2554-B.jpg http://www.danica.sk/Villais/2561T.jpg http://www.danica.sk/zip/spolocenske/... najviac asi tie posledne
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ta sklamem, lebo tie posledne som chcela ja a tie nemaju :-( tie ostatne neviem, lebo ja som hladala take uzsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
ved aj mne sa take pacia ... tie posledne su najlepsie, skoda. A ty si si vybrala ktore ? Ja tiez moc nechcem nic do A, nechcem vyzerat ako torta.
Odpovedať
Ak mas velkost 44, tak najlepsie by Ti boli asi tie 1. a 3., tie ostatne su velmi uzke, ale ono je predsa len najlepsie skusat a skusat.
Odpovedať
Profilova fotka
takych "ne-tortovych" tam mali celkom dost, co som bola rada, lebo som take hladala :-) moje oni nemali na nete zverejneny obrazok. ale napr. mali tam este tieto http://www.mojasvadba.sk/album/album.... tie tretie, tiez boli super
Odpovedať
tie su fakt velmi pekne .... A s personalom si bola spokojna ?
Odpovedať
Profilova fotka
hej, boli fakt velmi velmi mile a ochotne tetusky, krasne priestory. saticky ti daju aj par dni do predu. ked si pre ne prides, presne vsetko na tebe upravia, znova vyskusas, ak treba, znova upravia - maju tam priamo krajcirsku dielnu
Odpovedať
no bude to pre mna aj tak tazke ... ja neznasam skusanie. Akekolvek. Bola som u nas v jednom salone a bola som znechutena na dalsi mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez nebola nadsena - v bratislave som pochodila skoro vsetky salony a mala som pocit, ze vsade maju rovnaky typ siat a nic pre mna - vyskusala som len jedny (ci predsa len nezmenim nazor na tortove :-) ale tam to bola fakt pohodicka. zobrala som si den volno, sla tam v piatok doobeda, nikto okrem mna a kamosky tam nebol, ponukli nam kavu a bolo to velmi fajn :-) a hlavne ta nepresviedcaju, ked som im hned povedala, ze nechcem velku suknu, nic take mi nevnucovali :-) naozaj som si to uzila :-D bude to dobre, don't worry :-D
Odpovedať
tak nejako to spravim aj ja. Uz som sa dohodla s kamoskou, ze si urobime vylet. A treba sa tam aj nejako dopredu objednat ?
Odpovedať
Profilova fotka
objednavat sa netreba, len cez obed tam maju prestavku. myslim, ze od 12.00 - 13.00. neboli sice uplne nadsene, ale dalo sa aj fotit - ked videli, ze sa chcem odfotit len v 2 a nespekulujem, tak potom uz boli v pohode aj s tym :-) a zalohu som platila 3.000skk
Odpovedať
OK, velmi pekne dakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
za malo, potom mi napis do ip ako si pochodila :-D budem drzat palce!
Odpovedať
dik. Uz sa aj tesim ... Ale na druhej strane mam obavu, ci mi nieco vobec bude dobre ... teda z tych co sa mi pacia. Urcite napisem. pa,pa
Odpovedať
Khikka tak to ma tesi ze si si vybrala, saty su nadherne. Chcem sa este opytat ci nahodou nevies (ale isto nie ) ci v tom salone nemali niektore zo siat co som hodila do albumu. Inak ma velmi nepotesilo ze ku tym satockam sa niesu (nehodia sa :-| ) závoje . Chcem sa ta opytat ako dlho ti trval vyber siat?
Odpovedať
Profilova fotka
sasanah: pocuj na tvoje otazky niet odpovede, to ci sa zavoj hodi alebo nie zalezi skor od ucesu, typu tvare a samozrejme aj od siat, ale hlavne od tvojho Pocitu, dojmu, jednoducho od TEBA, zavoj aj ked nemaju da sa vsade zohnat. Ppodobne ci ti su saty dlhe, kratke, tazke , lahke a kolko ti bude trvat vyber siat. Jednoducho chcem povedať odlep sa od PC a chod do 10 salonov poskusat a uvidis. Mozno sa ti nakonec saty Villais nebudu vobec hodit, tak to je .....to co je na obrazku vyzera dost casto inak v realite a uplne inak a nas. Takze v dobrom...ale odlep sa a chod skusat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sosanah> neviem, ci tam niektore z tych siat mali, alebo nie - tie jedny som vedela len nahodou, lebo som ich aj ja chcela. ako som uz pisala, ja som od zaciatku hladala uzke saty, takze ine som velmi nepozerala :-) k satockam, samozrejme, maju zavoje! to si ma asi zle pochopila - pisala som, ze k tym mojim sa zavoj proste nehodil, su take skor elegantne, uzke a celkovo nie som nejake zavojovy fanusik :-) zavojov tam mali kopec, proste som ich neskusala :-) a ako dlho som skusala? :-D tie, co som si na koniec vybrala bola laska na prvy pohlad :-D este som skusila jedny podobne, ale uz bolo rozhodnute. chvilku to ale trvalo, lebo som si ich ani nechcela vyzliect :-D a dadulienka ma v pravdu - proste chod a enjoy it :-) nech by som ti napisala cokolvek, zalezi to vsetko od teba.
Odpovedať
Dakujem, slaby som hned ale v praci si momentalne nemozem vziat dovolenku, tak preto vyzvedam x-) , ja viem ze zavojov je habadej aj som ich uz kopec videla , ale myslela som skor, ked maju saty hnedu alebo smotanovu cipku, ktora ich robi zaujimave asi sa knim nehodi obycajny biely alebo sanpan zavoj, ktore su vo vsetkych salonoch. Skor som mala namysli zavoje original ku tym satam ;-) .
Odpovedať
Dakujem, sla by som hned ale v praci si momentalne nemozem vziat dovolenku, tak preto vyzvedam x-) , ja viem ze zavojov je habadej aj som ich uz kopec videla , ale myslela som skor, ked maju saty hnedu alebo smotanovu cipku, ktora ich robi zaujimave asi sa knim nehodi obycajny biely alebo sanpan zavoj, ktore su vo vsetkych salonoch. Skor som mala namysli zavoje original ku tym satam ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
no, to neviem. ale vzhladom na to, ze k tym mojim satam mali presne taku celenku (su na nej take iste perlicky a kamienky ako su na satach), myslim, ze aj k satam budu mat presne zavoje... :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?