Svadobné šaty z Poľska - Nowy Targ a okolie

Ahojte, boli ste niekto kupit saty v polsku , v Nowom Targu alebo Zakopanom, alebo v blizkom okoli, neviete nejake dobre salony?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Neviem ake saty maju v polsku ale super vyber je v madarsku a viem ze kamoska kupovala na ukrajine a za smiesnu cenu
Odpovedať
https://www.google.pl/#q=salon+sukien..., alebo hladajsalon sukien slubnych :D. Kedy ides? Mohla by si mi dat vediet ci nieco maju a co stoja prosim? A lienka525 po com idu v madarsku? Mam na vyber aj Polsko aj Madarsko, len casu nemam nazvys.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja budem mat tiez saty z PL, uz sa mi siju
Odpovedať
@cincirela ahoj a kde si si dala usit v polsku , ktore mesto ?
Odpovedať
@lienka525 a kde v madarsku maju dobre saty, vies poradit nejake konkretne, v akych mestach, alebo nazvy salonov a cenovo ?
Odpovedať
@petaforum a ty si si kde kupila, ktory salon ?
Odpovedať
@lucia1616 mne siju v tomto v Nowom Targu http://suknie.podhale.pl/ mozes si tam bud doniest obrazok a usiju ti podla toho alebo tam maju aj hotove saty a das si sit jeden z ich modelov
Odpovedať
@cincirela a bola si aj v tej wiktorii tam v meste, a ake saty sa ti siju uz si bola aj na skusku ? :)
Odpovedať
@cincirela este taky detail, ze za aku cenu usiju na mieru?
Odpovedať
@rheuska ahoj, takze bola som pozriet v novom targu, saty stoja do 550e a v madarsku neviem...
Odpovedať
ja som chcela z Ukrajiny,ale nic moc,citila som sa v nich ako v krepovom papieri a ked som sa pohybovala,tak aj sustali ako papier a su tazke,asi preto tam stoja saty od 150eu,ale nakoniec som si pozicala zo salonu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lulu329 dakujem ti za nazor, a viacej dievcat pisalo o tom, ze sustia, ale urcite si tam niektore nasli aj tie lepsie kvalitnejsie saty, aj ked ja sa tam nechystam zbytocne a uz ani nemam cas...
Odpovedať
Tak to mi radsej budu sustat z ebaya za 100 eur ;-) , Dakujem kocky.
Odpovedať
@lienka525 nevies mi prosim ta poradit, kde konkretne maju saty v madarsku, ja skor zhanam popolnocky + oblecenie pre rodinu spolocenske,, len neviem kde kokretne do madarska sa vybrat .Dakujem
Odpovedať
@lucia1616 bola som aj vo viktorii ale tie co tam mali boli strasne, zazlnute a znicene. Siju tam aj na mieru cena od 500 hore, modely maju len v katalogoch nazivo nie a ked si das sit musis ich potom aj vziat. Podla mna tam nic moc. Tam kde som si davala sit ja je cena z ich modelov 250 eur a ked si das sit podla obrazka zavisi od toho ci si vyberies z ich materialov alebo chces nieco specialne. Ak z ich tak tiez 250 a ked chces nieco ine tak zavisi od ceny toho materialu. Saty su fajne lahucke a ziadne sustaky, Polovica mojich kamosiek mali saty od nich a vsetky boli nadmieru spokojne ci uz si vyberali z ich modelov alebo to bolo sitie podla obrazka.
Odpovedať
Profilova fotka
@cincirela prosim ta, kde to je "tam", kde si si dala sit, posles mi do ip?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cincirela prepac, nezbadala som ten link vyssie :D
Odpovedať
@cincirela ale v nowom targu su iba dva salony vsak jeden je ten Wiktoria a druhy je ten co si si tam nechala usit saty ci ako? a este majuaj v Jablonke salon Wiktoria a tam to vyzera vadsie aspon na nete nebola si tam nahodou ked si z okolia?
Odpovedať
@lucia1616 nie ist je ich tam viac :) ja som bola v Targu len v tych, este som chcela ist do jedneho ale bol zruseny. Este je jeden v takej malej dedine za Targom vola sa to Ludzimierdz alebo tak nejak a tam maju dost velky vyber. Ja som bola len v tychot, predtym som pochodila este kopec salonov na SK a nakoniec som sa rozhodla ze si dam usit lebo na kazdych co som skusala sa mi nieco pacilo tak som si to pospajala a mam presne podla seba :)
Odpovedať
aj ja mam z Noveho Targu saty,presne z toho salonu co spominala cincirela Idem si po nich koncom marca tak potom vam poviem ako som dopasla ci budu podla mojich predstav Ale su tam velmi mile panie, poradia a usiju ti ako chces Velmi dobry pristup maju A chodi im tam dost neviest JA som tam bola zatial 2krat, prvykrat som zaplatila zalohu a ukazala ake chcem saty ( ja som si vybrala z ich modelov, no skombinovala som korzet z ineho modelu) NA druhykrat som vyskusala zaklad siat a skratila mi dlzku a treti krat si uz pojdem po nich, jupiii tesim sa na nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som bola vo stvrtok tiez v Polsku na svadobne saty. Bola som v Krosne v butikoch Erica a Lena. ale nakoniec som isla do salonu igar.pl a taaaaaam som skoro odpadla ked som videla ten vyber siat....a ochota predavaciek je faaakt uzastna.....odporucam tam ist ak sa ti chce kus cestovat.....ako maju tak tam vetsinou maximalne velkost 38 cize vsetko siju ....ale vybrat si je z coho.....mne sa uz siju a do mesiaca ich mam domka :D
Odpovedať
@bubulik118 ja som bola tiez vkrosne uz skor a obehala som vsetky salony, afrodita, erica, aj igar, ale prave tam mali najdrahsie zo vsetkych a tie co sa mi pacili stali az okolo 680e takze to uz bolo velmi drahe, ale inka ako jasne boli vsetky mile a ochotne predavacky:)
Odpovedať
@cincirela aj ja som bola v targu a tiez som pochodila vsetky salony, ale dala som si usit saty vo wiktorii, maju salon aj v dedine Jablonka tam maju tiez dos velky vyber siat, ale hlavne ze nemusim chodit velakrat na skusku , bola som tam na "pervom miere" pomerali ma a uz si pridem rovno po hotove saty, tak dufam, ze budem spokojna a stastna potom :)
Odpovedať
Profilova fotka
No hej mna tiez vysli saty dost....aj ked som nechcela dat za saty viac ako 500 eur.....no chytili ma za srdce najviac a uz som nevedela povedat nie :D
Odpovedať
@cincirela Ako dlho trva sitie ? Rozmyslam, ze by som si tiez dala sit saty u nich,ale este nie som rozhodnuta.... skusala som velmi vela siat,ale neoslovili ma natoľko, aby som ich brala. ... a neviem kolko mam casu na rozhodnutie, ci sit alebo nie :) ... Dakujem
Odpovedať
@gtm ja ked som tam prisla (zaciatok januara, svadbu mame v juny) tak mi povedali ze je najvyssi cas, ze oni tak pol roka do predu zacinaju sit. ( osobne si myslim ze aj kebyze pridem neskor tak mi ich usiju, ved je to predsalen biznis pre nich). Vyskusala som tam jeden z ich modelov, taky ako som priblizne chcela a hned som sa rozhodla ze idem dat u nich sit. Suknbu som si upravila podla seba. Hned tam mi vzali miery a skusku budem mat 6. aprila. Tam este mozem povedat ze co presne chcem zdobenie na korzete popripade ako dorobit suknu. Budu mat v podstate usity ten zaklad ako @marzia pise a oni potom uz len ten zdobeny vrch dorobia a potom uz ides po hotove saty. Tak zalezi kedy mate svadbu tak podla toho sa rozhodni ci uz ti treba ist.
Odpovedať
@marzia a mozem sa spytat ako dlhy cas ti prejde od tej prvej skusky kedy si mala zaklad siat az kym po ne pojdes? ja idem zaklad skusat 6. aprila tak som zvedava kedy budem mat uz hotove saty :)
Odpovedať
@cincirela Dakujem :)
Odpovedať
na prvej skuske som bola koncom oktobra, druha skuska bola koncom februara a idem si po ne teraz 22. 3., Ta pani nam povedala ze tak polroka pred svadbou treba prist povedat aspon priblizny navrh siat, abby to stihli usit, Ale bola tam teraz vo ferbuari a usil a mi ten zaaklad siat a mesiac im sstaci na to aby ich dosili, ZA ten polrok od novembra do februara som si vymyslela aj trochu ine saty ako som povodne chcela a nemala s tym ziaden problem ked som jeje povedalal ze chcem trochu inac saty a spravia mi to tak ako chcem Povedala nam ze teraz na máj maju dost vela objednavok, A plati sa u nic zaloha v eurach a ostatok v ich mene - zlote. Ale vyjde to rovnako, ked to preratas tak to vyjde 240 eur.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?