Svadobné šaty z Ukrajiny a ich doručenie poštou

Ahojte prosím vás je tu niekto kto mal šaty z Ukrajiny a šili Vám ich na mieru a potom poslali len poštou ?
Odpovedať
Ahoj, ja som mala :)
Odpovedať
A z akého salónu si mala ? Nebol problém s dorucenim ? Prišlo všetko v poriadku ?
Odpovedať
to by som sa asi bála si takto objednať šaty a aby mi ešte aj poštou prišli, že ich pred tým ani nevidiím, to ti kľudne môžu poslať len krabicu plnú kameňov :/
Odpovedať
Tak ono záleží aj na tom odkiaľ ich kupuješ. Ja som kupovala z oficiálneho salónu Milla Nova a mala som s nimi podpísanú zmluvu. Šaty prišli úplne v poriadku. Jediné na čo si treba dať pozor a s čím treba počítať je to, že ti ich zastavia na colnici, keďže je to obrovský ťažký balík. Budú od teba chcieť potvrdenie o cene a poštovnom a na základe toho ti vyrubia daň a clo.
Odpovedať
aj si tam pred tym kvoli tomu bola ci ste vsetko riesili len cez internet?
Odpovedať
@liviana58 bola som tam osobne na skúške vybrať si šaty, pomerali ma, zaplatila som zálohu, podpísali sme zmluvu, následne sa dali šiť a už sa mi tam potom nechcelo ísť druhýkrát na skúšku a prevziať si ich, tak sme sa dohodli na doručení poštou.
Odpovedať
@ivanabell ja som bola u oksany , šaty som si vybrala. Pomerala má a dala ich ušiť . A tiež mám to ku nej až okolo 600km a už sa mi tam nechcelo ísť další krát a ani nemám kedy keďže pracujeme v Rakúsku . Tak sme sa dohodli že mi tie šaty pošle . Keď budem platili šaty prevodom na účet tak by nemali balík zastaviť na colníci že ? To len vtedy keď by som to mala na dobierku ?
Odpovedať
@meercii zastavia Ti ich na colnici tak, ci tak. Domov Ti pošlú pozdrav, aké doklady potrebuješ k precleniu a pošlú Ti sumu, ktorú máš zaplatiť. Keď to uhradis, tak potom príde zásielka na Tvoju adresu. Znie to hrozne, ale nič náročné a všetko vybavis cez email.
Odpovedať
@sandrin2885 a akú výšku mi môžu dať za colne keď mi to zastavia ? Napr keď šaty stoja 450€ ?
Odpovedať
@meercii to nemá s formou platby nič spoločné..ide o to že kupuješ tovar z tretej krajiny a s tým sa spájajú aj takéto dodatočné náklady
Odpovedať
@meercii malo by sa to dat pozriet na internete a aj ona ti bude vediet isto povedat, co viem tak casto sem posielaju saty
Odpovedať
@meercii to zalezi od kategórie, do ktorej Ti to zaradia, na to su tabuľky, skus si to vygooglit. Ale isto zaplatíš 20% DPH plus to clo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sandrin2885 a keby mi ich pošle už od nás so Slovenska do rakúska tak vtedy by som nemala platiť clo keďže Slovensko a Rakúsko je v EU ?
Odpovedať
A keby mi ich pošle už od nás so Slovenska do rakúska tak vtedy by som nemala platiť clo keďže Slovensko a Rakúsko je v EU ?
Odpovedať
Profilova fotka
Colnica moze byt zadrhel. Ja som si raz objednavala jednu vec z USA a prislo mi to po 2 mesiacoch... Nastastie som to hned nepotrebovala takze v poho... Ale urcite by som to objednavala dost v predstihu.
Odpovedať
@meercii v rámci EÚ sa clo predsa neplatí 🙈
Odpovedať
@natka113 aj som si myslela lebo viacerí mi to hovorili , iba vtedy by som platila keby ich z Ukrajiny priamo odosiela
Odpovedať
@meercii v rámci EÚ clo neplatíš, ale nejako ich predsa do SR dostať musíš. Čiže, aj keby Ti ich Oksana osobne priniesla, na hraniciach by mala šaty priznať a precliť 🤦🏼‍♀️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?